עדכונים ה - 1.12

מריה111

New member
ואו

היא נראת ממש ממש ממש טוב!!!!

Aviv Finkel

New member
OMG זאת היא?????

היא כ"כ יפפפפפפפהההההההה!!!!!! כמה זמן לא ראיתי אותה ככה.... היא נראת ממש כמו שהיא נראתה בMTV 2003 !! יואו זה כזה הזוייי איזה כיף לראות אותה ככה

candyheart

New member
יפיופה!../images/Emo99.gif

רק השיער בריטני...השיער!!! היא גם ממש רזתה...והעיקר-היא נראית כ"כ שמחה! והיא הפתיעה שהיא באה לשטיח אדום...לא ציפיתי ממנה! מעניין למה היא הלכה יום לפני...אולי את יום-ההולדת עצמה היא רוצה לחגוג עם המשפחה...או שהיא פשוט רצתה כאילו להתחיל את המסיבה בחצות.

YugiBoy

New member
זה דיי מקובל ללכת בלילה שלפניי.

אצלינו (חברים, משפחה, כולם) כשעושים מסיבה לחברים או יוצאים לחגוג במקום כלשהו, זה תמיד בלילה שלפניי.... ואיך השטיח האדום היה קשור לשם? היו שם עוד מפורסמים או משהו? (אני מקווה שהתמונות האלו יתפרסמו כי הן פשוט מדהימות).

candyheart

New member
רואים שהיא עברה על מסלול/שטיח כלשהו

אני לא בדיוק יודעת מה זה האירוע הזה...אבל יש שטיח למטה,ויש קיר פרסומות מאחורה וצלמים והכל...אז אני מניחה שהיו עוד מפורסמים...נראה.

יואווווו אני לא מאמינה!!!!

היא נראת כל כך טוב!!!!! אין לי מילים פשוט!!!!!!!!!!! ! ! ! GO BRITNEY

היא יפהפיה

אבל כ"כ חסרת סטייל שזה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש! הפנים שלה זוהרות, לשם שינוי היא גם מאופרת נפלא, אבל היא חייבת ללבוש את ה...דבר הזה, שעושה מהבטן שכמעט לא קיימת איזה הר. והאקססוריז כ"כ גסים ולא מתואמים ו...אעעע המעיל!...

Candy26

New member
שמישהו יסביר לי

מה קרה לעור שלה? ולמה היא לא מטפלת בזה? למה היא לא מטפחת את עצמה? העור שלה הזדקן, גם החלק שמתחת לפנים, מה קרה לעור של בריט?

SuperShiro

New member
לא קרה לו שום דבר, הוא תמיד היה בעייתי.

אם היא מטפלת בזה או לא את לא ממש יכולה לדעת כיוון שגם לאחר הטיפול לא מדובר בדבר שנעלם צ'יק צ'ק. לוקח לזה זמן.

YugiBoy

New member
העור שלה כזה מאז ומעולם.

ליד השפה יש לה פצע או לכלוך... והעור שלה תמיד היה מוזר כזה... בפוטושוטים וקפילים מאפרים אותה הייטב, והיא ממש לא הזדקנה... עור של אשה תמיד קצת יותר רפוי אחרי הריונות מכיוון שהוא לא מתוח כמו שהוא היה בצורה טבעית... אלה נמתח בעקבות ההשמנה.... לדעתי, שיז ג'סט פיין
.

Kryptonite

New member
גם חוסר השינה שהיא סובלת ממנו

משפיע, בין אם זה בגלל שהיא מתעוררת לילדים, או תקופת המסיבות והאלכוהול, כל זה משפיע.

live4Life

New member
אתה יודע...

אני אשמח אם תפרסם את התמונות פה בלי הפוטושופ שאתה עושה עליה. אפשר לראות שהיא יפה גם ללא עריכה. תודה.

YugiBoy

New member
אתה יודע...

זה לא שאני משנה משהו באמת. פשוט הפלאש עושה טרור לתמונות... אתה צודק שהיא יפה גם בלי פלאש, הרי אלו אותם תווי פנים ואם תשים לב, ההבדל הוא מזערי. פשוט מעצבן אותי שהם מצלמים עם פלאש ישיר ומוציאים ממנה פחות מאשר אפשר.

למעלה