עדכונים בגזרת הרכש

jnus1

New member
הס! קח אוויר עכשיו תנשום אותו החוצה

כעת, קרא היטב חמודי -ומשום שכבר דיברנו על הנושא הזה רבות, אני אסכם לך בקצרה את עמדתי. קודם כל, אין לי מושג על אילו קללות אתה מדבר, שפה בוטה אינה קללות, אני יודע שאצלכם ב0מאל כלמה שלא כמוכם הוא מפלצת אבל המציאות היא מורכבת הרבה יותר. נגמר לכם השלטון ל-77 ונקווה שלעד. אז אל תעליל עליי שקיללתי, מי שפונה אליי בכבוד אני עונה לו בכבוד, מי שפונה אליי כמו הילד הנ"ל באופן מזלזל עוקצני וילדותי, נענה בהתאם סבבה?
1. האיסלאם מורה למאמיניו לשנוא יהודים, ואף להרוג אותם. הוא גונב סיפורים שלמים מהתנ"ך ומסלף אותם לצורך אג'נדה רצחנית ומיסיונרית באופן הכי אלים שאפשר.פסוקים שלם מהקוראן גנובים, מעוותים, מנוכסים לערבים ונעשה בהם שימוש כנגד היהודים. לא הציונים, היהודים! פסוקים שלמים, נוטפי שטנה, וביטויים קשים נגד יהודים וגם נוצרים ומסיתים נגד יהודים באנטישמיות קשה ביותר דוגמאות?
סורה 5), פסוקים 59-60, 63-64
אמור: עם הספר, אתם שונאים אותנו רק בגלל שאנחנו מאמינים באללה, ובמה שניגלה לנו והיה גלוי קודם, ומפני שאתם אנשי-רשע (59) אמור: את מי אללה יעניש יותר, את אלה שאללה קילל ובכעסו הפכם לקופים וחזירים, ואת אלה הרשעים שסטו מדרך-הישר. (60)
&nbsp
....
&nbsp
למה הרבנים והמלומדים שלהם לא אוסרים עליהם לכפור, לעבור עבירות ולעשות רע. (63) היהודים אומרים: "ידי אללה כבולות". תיכבלנה ידיהם! ארורים יהיו בגלל דבריהם. (64)
&nbsp
אתה רוצה את זה גם בערבית?! יש פה מומחה ממני, אבל בקלות אני יכול להביא לך גם את זה. יש עוד דוגמאות אבל כרגע תסתפק בזה.
נכון, כתובים גם דברים חיוביים על היהודים ואבותיהם בני ישראל, אך הם פעוטים ולא מכסים על הארס והרעל האנטישמי ששופך חברך רודך ה"שלום" עורף הראשים מוחמד
ציטוט נוסף מהחדי'ת (ההלכה המזוהמת של חבריך)
"יאמרו האבנים והעצים: "הו מוסלמי, הו עבד אללה, יש יהודי מתחבא [מאחורי], בוא והרגהו"
&nbsp
בנוסף לכל זאת, הסכסוך עם הערבים הינו בבסיסו דתי ולאומי, ולא טריטוריאלי. זו מלחמת תרבויות או יותר נכון מלחמת תרבות בתת תרבות ברברית.
וכך כשהמופתי של "הרשות הפלשתינית" הערבית אומר: "לא נרשה קופים וחזירים באל-קודס" הוא לא מתכוון לגן-החיות התנ"כי. בירושלים. כדאי מאוד להקשיב לו. ישנו ספר לימוד מערב הסעודית, שנלמד שם בתיכונים, שנקרא "עיונים בעולם האיסלאמי" הספר עוסק רבות בסכסוף הייהודי-ערבי ומציג את היהודים לפי הקוראן בתור רוחשי מזימות, מפירי בריתות, נוכלים, שקרנים. הוא מספר לקוראים (תלמידי תיכון זהו ספר לימוד רשמי של מ החינוך שלהם) כי לא ניתן לכונן שלום עם היהודים, כיוון שאין הם מאמינים בו, וכי הם חותרים ליצור חוסר יציבות במדינות השכנות. כן ישנה קריאה להתמקד במאבק הדתי ולנקוט בג'יהאד כדי להוציא את היהודים "מפלסטין".
&nbsp
להלן קטעים מפרק זה בספר הלימוד:
&nbsp
המאבק עם היהודים אינו פוליטי אלא דתי
&nbsp
בעמוד 91 נכתב: "מי שמעיין בטבעו של המאבק בין המוסלמים לבין היהודים, מבין עובדה חשובה – המאבק הוא מאבק דתי, הוא איננו מחלוקת כיתתית, פוליטית או לאומית, וגם לא מחלוקת בין שני גזעים או שני שבטים. [זה איננו מאבק] על אדמה כפי שיש סבורים, זו איבה מושרשת, מאבק בין האמת לבין השקר, בין המונותיאיזם לבין הפוליתיאיזם, בין הכפירה לבין האמונה...
&nbsp
גם פה השקר והסילוף הוא החוק:
"כאשר היהודים סטו מן הדת הנכונה אותה הביא מוסא, עליו השלום, הם לא השתקעו בשום ארץ ולא היו בעלים חוקיים של שום ארץ. הם נדדו בחבלי הארץ [השונים], שהרי הנדודים ממקום למקום הם טבעם, והפירוד הוא תכונתם. היהודים חיו כמיעוטים נדכאים ברחבי העולם, וגרמו לשחיתות בכל ארץ אליה נכנסו. בכל מדינה בה התיישבו הם היו מקור לדאגות ולפתנות. הם שואבים את ביטחונם מהפחדה של אחרים ולכן העמים שנאו אותם והם התפרסמו ברמאותם ובמזימותיהם".
זה עוד כלום לעומת מה שהערבים מעזה, ומיו"ש ואפילו ממזרח ירושלים לומדים. אבל אתה יכול להבין. אני גם יכול להזכיר לך את הטרור הרצחני שהביא עלינו ה"שלום" שלך, כולל קרוב משפחתי. את החלחמות והחיילים ההרוגים, רק עכשיו סיימנו מבצע נגד הסרטן הערבי מוסלמי. אני גם יכול להביא לך הוכחות נוספות סרטונים קשים לצפייה עם מעשי ידי ערבים ומוסלמים ברחבי העולם ליהודים ונוצרים. אבל זה לא יעזור כנראה, כי הראש שלכם עמוק באדמה. אז כן, אני לא אקבל שום אויב לקבוצה שלי, שהיא לאומית בבסיסה. בין אם הוא נוצרי, מוסלמי, או מה שזה. הוא גם לא- ירצה לבוא. אבל שהצ'צ'נים החביבים שלא היה לי כלום נגדם אישית, יבדקו טוב מאוד מה הדת שלהם אומרת להם.
&nbsp
בקצרה מאוד. זו עמדתי. אתה מוזמן לא להגיב בפורום, אני כאן כל עוד ארצה. שום 0מאלן לא יגרום לי לסתום את הפה אם קשה לך להכיל את זה, אתה לא חייב לכתוב פה.
&nbsp
&nbsp

motti261

New member
פשוט מאוד קשה לי עם הכללות

החמאס, החיזבאללה, דאע"ש, ושאר המרעין בשין שהוציא האיסלם הקיצוני, כל הנבלות והמרצחים האלה הם האוייב שלי, ואני מקווה שנשמידם במהרה.
אבל אני שופט כל אדם בפני עצמו. אני אתאיסט, אני לא מאמין בשום דת, אני גאה על כך שאני יהודי וציוני, אך אנני דתי.
וכל עוד האדם ממולי לא מאמין בדברי הרשע האלה שצטטת, הוא לא האוייב שלי.

jnus1

New member
אבל כל מוסלמי מאמין בהם קושקושון... תמשיך עם דברי ההבל שלך

על "אני אתאיסט" מה זה קשור? יהדות זו לא רק דת זה לאום וזה עולה מההיסטוריה ומהכתובים עצמם רק צריך לקרוא ולהבין. ציטטתי לך את ההלכה של המוסלמים להבדיל מליוני הבדלות זה כמו ההלכה של היהדות רק של ברברים שלא התקדמו מהמאה ה-7 גזענים נאצים מחצי האי ערב ששואפים לכבוש את העולם זו מהות האיסלאם. תבין כבר. זו רק הייתה בשליפה. הקוראן הוא להבדיל טריולוני הבדלות כמו התורה שלנו... רק שאצלם כולם מאמינים לרוב אין אתאיסטים. מתי תבין שהסכסוף הזה לא על טריטוריה אלא מלחמת דת. אני ממלית לך בחום לחזור לספרי ההיסטוריה, ללמוד מבהו איסלאם ובזה יש מרצה מעולה שנקרא ד"ר מוטי קידר יש לוהרצאות מרתקות שאולי יפקחו לך את העיניים.
&nbsp

motti261

New member
כל מוסלמי ? באמת ? כולם כולם רוצים לרצוח אותנו ?

אין אף אחד שהוא יוצא מהכלל ? כלום ?
גם הרופא הזה ?

http://www.israelhayom.co.il/article/207375

גם האישה הזו ?

http://www.israelhayom.co.il/article/205245

גם הם מאמינים בזה ורוצים לרצוח אותך ?

מבחינתך כל תינוק שנולד בעולם להורים מוסלמים, כל תינוק שרק עכשיו הגיח לעולם ונושם את נשימותיו הראשונות, הוא כבר מלא שנאה, ויצר שטני ורוצה לשחוט אותך ואותי ? זה בגנים של התינוק הזה ? או שאולי קודם צריכים לחנך אותו לשנאה ?

בתור יהודי, אתה מאמין שצריך לסקול אותי באבנים כי אני לא שומר שבת ? (זה כתוב בתנ"ך), צריך לסקול למוות הומוסקסואלים ? (גם זה, בתנ"ך), אשה שנאנסה עליה להתחתן מיד עם הנבל שביצע את הפשע ? (גם זה..בתנ"ך).

shay100m

New member
ההשוואה שלך כמעט שכנעה אותי רק ש....

אני לא מכיר אפילו מקרה אחד של רצח או סקילה שהושפע מהמקורות שהבאת.... אבל מנגד יש אלפי מעשי זוועה ורצח שנעשו בשם האיסלאם והנצרות.
&nbsp
אגב, המקרה היחיד של יישום העונש של חילול שבת מצויין גם הוא בתורה ונעשה בהוראה ישירה של הקב"ה... ולא מכח ההוראות הכלליות לטיפול במחללי שבת.
המסקנה המתבקשת בראייה הסטורית היא שבכל מה שקשור לדיני נפשות, היהדות שומרת את הכרעת הדין לבורא העולם ולא פוסקת בעצמה עפ"י מה שכתוב בתורה.
&nbsp
אז בסופו של דבר, יהודי אתאיסט יכול פתאום להתקרב לדת(קרו מקרים..) אבל כשזה יקרה זה בוודאות לא יהפוך אותו לרוצח... מה שאי אפשר לומר על המוסלמים האתיאיסטים.

jnus1

New member
אני לא דתי אלא דתל"ש ככה שאתה פונה לכתובת הלא נכונה

הוכחתי לך מה אומר האיסלאם על היהודים, ואתה עדיין כצפוי מתקשה להבין מדוע אני רואה בו כאויב, ובעיקר למה הוא רואה אותי ואותך כאויבים. ל קשיי הבנה וקליטה אני באמת לא יודע איך לעזור. אל תעוות את מה שאמרתי, ואל תנסה להלביש עליי דימוי של פאנאנט הבאתי את התנ"ך בתור דוגמא לספר שמהווה את המסורת היהודית-ישראלית-עברית שלנו, זה לא אומר בהכרח שאני דתי או שאין לי השגות על מה שכתוב בו, זה ההבדל בין הדת המתועבת והרצחנית של האיסלאם לבין היהדות שוחרת השלום. הייתי מצרף לך פה תמונות זוועה שלא תישן בליילה רק מצפייה רגעית בהם, אבל זה בוודאי יימחק, אז אחסוף לך. אבל כנס ליוטיוב או לגוגל ותחפש משפחת פוגל, לינתץ' ברמאללה, כנס קצת תראה מה מוסלמים עושים ברחבי האיסלאם לא בשם היהדות אלא בשם "דת השלום" של האישה והרופא הצבועים שלך. יש גם מוסלמים בצבא אז מה? הם בורים ולא מבינים מה אומרת הדת שלהם. שיתנערממנה ואז נדבר. בלי קשר לכך, שאני מעריך את שירותם, זה סותר מאוד. התינוק הזה מגודל ומחונף כמו ילד היטלר, לשנאת יהודים מהשד המסריח של אימו, להיות "שאהיד" ולא כי כובשים אותו, אלא כי כך אומר האיסלאם הבנת? לא בושה להגיד לא ידעתי, בורות ניתנת לתיקון לפעמים אתה נשמע לי בנאדם רציני ואל כמו חלק מה0מאל. פקח את עיניך!
&nbsp

motti261

New member
אני יודע מה עושה האיסלם הקיצוני

אני רואה כמה הוא רצחני: דאעש, חיזבאללה, חמאס. הם אכזריים, והם אוייב של כל אדם בר דעת, וצריך להשמיד אותם.
אבל אני לא גזען ומלא שנאה כמוך. אני לא מסוגל לשנוא תינוק שזה עתה נולד רק בגלל שנולד להורים מוסלמים, רק בגלל שבאיזה ספר כתובים דברי רשע. ספר שהתינוק הזה לא קשור אליו, לא בטוח שיאמין במה שכתוב בו, ולא בטוח שיעניין אותו מה שכתוב שם. הכל תלוי בחינוך שהילד הזה יקבל.
אני שופט כל אדם בפני עצמו. מי שרשע, מי שרוצח, מי שמטיף לרצח, הוא האוייב שלי, מי שרוצה לחיות איתי כאן יחד,בשלום, הוא לא האוייב שלי.

jnus1

New member
הגזען הוא אתה וחבריך המטומטמים מ0מאל

רק שאתם גזענים אנטישמים. כן אם אתה מתעלם מהעובדות ועוד מאשים אותי בחשיפתן "כגזען" אתה יהודון פחדן מתף פעולה עם האויב. גזען... וזה שהערבים חושבים שהמילה "גזענות" המוצאה בשביל הפרופגנדה המעוותת שלהם לא אומר שיש להם מונופול עליה, ושזה נכון. הקורבנות שלהם היא החוק והאמצעי לנגח את ישראל והיהודים, כי רק כך הם ייראו צודקים בעיני כולם ובעיני עצמם. אבל האמת היא-שהגזענות של הערבים קיימת עוד מימי מוחמד הרוצח הפדופיל "הנביא" שקר ,שבשמו נערפים ראשים עכשיו, ובשם הדת המזוהמת הזו שדוגלת בכיבוש ושליטה על העולם. הבאתי לך פסוקים מהקוראן בו מאמינים כל המוסלמים. בלב שלם. יש כאלה רק בלב. אלה מעמידי פנים ורמאים (כי לפי האיסלאם מותר לשקר למי שאינו מוסלמי) ויש את שליחי מוחמד שחוזרים על מעשיו כמו חבריך דעאש חמאס אש"ף שאחראי באופן ישיר על רצח אלפי יהודים, ועל סמלו מתנוססת ארץ ישראל בתור "פלסטין" התרמית הגדולה ביותר במאה ה-21.
&nbsp
חבריך, שיתפו פעולה עם הנאצים בשנות ה-40, תקרא קצת ותחכים לפני שאתה מעז להעלות על בדל מקלדתך ההזויה והמסיתה את מה שאתה מייחס לי חוצפן קטן. קרא, וראה מי הקים תנועות נוער של ילדי היטלר בא"י ערביות שנקראו בשמות אחרים בערבית "אלפתווה בהשראת ילדי היטלר. קרא קצת ותלמד אפס http://www.news1.co.il/Archive/003-D-90128-00.html לפני שאתה מעז להעביר עליי ביקורת וכמובן כיאה ל0-מאל האנטישמי ללא שום ביסוס ושום עובדות בשטח.
&nbsp
מי שרוצה לרצוח תינוקות יהודים וגם רצח כבר אלפים אלו מוסלמים. לא יהודים. מי שמחנך את ילדיו לשטנה ושנאה מושרשת ליהודים זה הערבים שלך, ולא אני. אל תסלף את המציאות ותתאים אותה להשקפת עולמך הצרה והמזוכיסטית. השיטה הזו של "כל אדם הוא אינדבדואל" לא תופסת בחברה שדוגלת בדת אבסולוטית. זה כמו חרדים (להבדיל אלף אלפי הבדלות) הם בעלי תפיסה אחידה למדי-בנוגע ליהודים. כי האמונה המפלצתית שלהם היא בבסיס אחת-אנטישמית נאצית! הבנת?
&nbsp

shay100m

New member
יכולת לוותר על כינויי הגנאי

אני בטוח שהמסר היה עובר יותר טוב, קראתי את זה ונעלבתי.
מותר לכל אחד לחשוב שונה ממך, ייתכן שהוא במקרה לא מודע לכל פרטי הפרטים שאתה מכיר ולכן חושב שונה ממך, לא צריך לרדת לפסים אישיים בגלל שהוא רואה את המציאות באופן שונה ממך.
אנחנו בני אדם ולכל אחד מותר לטעות וכל עוד שהטעות נעשית בתום לב ולא מתוך כוונת זדון לשקר או לסלף דברים אני לא חושב שיש לנו זכות לדבר אל בעל הדעה השונה באופן בזוי.

jnus1

New member
הוא כינה אותי גזען וירד לפסים אישיים ואני בא ממשפחה שכולה

אף אחד לא יסתום לי את הפה שי מצטער. אתה מכיר איך הדברים עובדים אצלי מעט, אולי לא מדוע אני כל כך חם על הנושא הזה, זה לא קשור להיותי בא ממשפחה כזו. רק ש אני מכיר את העובדות ואת הנפשות הפועלות. אין לי כוונה לרדת לפסים רדודים ולכינויי גנאי מול אף אחד בעולם. אבל כשמכנים אותי בכל מיני כינויים פוגעניים אני מגיב מייד ובאופן קשה. אני בא ממקום טוב תמיד. גם אם זה לא נראה כך. גם את זה אתה יודע. אני רק משתדל לא לרדת כל כך נמוך, ולסטיגמות משוללות כל יסוד. רק משתדל.
חושב שלמרות המילים הבוטות שלי, לא עשיתי דבר יותר חמור מאשר הוא עשה. בעיקר הבאתי את העובדות כמות שהן קשות ומחרידות. מצטער אם זה היה מאוד קשה זו המציאות. מצטער אך לא מבין איך נעלבת.

shay100m

New member
אבל הוא לא עונה להגדרות שהגדרת אותו בהן

הוא לא שמאלני ולא מטומטם, ולא שונא ישראל ולא אנטישמי. אמנם, אתה טוען שהדעות שלו יכולות להוביל לכך אך הוא לא חושב כך כי הוא חושב שונה ממך.
&nbsp
ולהבדיל, כאשר הוא כינה אותך גזען ומלא שנאה הוא צדק בהגדרה שלו כי לפי ההגדרה שלו שנאה כלפי אדם בגלל דתו בלבד זו גזענות.
המחלוקת היחידה ביניכם היא על הגדרת האיסלאם, האם האיסלאם זו דת שוחרת שלום שחלק מהאנשים מעוותים אותה או שמא זו דת שמכוונת את מאמיניה לתפיסת עולם של שנאת מוות ואקטיביות רצחנית כלפי הכופרים בה

jnus1

New member
מאוכזב מתגובתך שי... לא רואה טעם להמשיך בדיון.

אם אתה חושב להצגי את התפיסה המעוותת שלו בתור דעה לגיטימית אז אפשר לנעול אותו כאן ועכשיו. אנימציג עובדות, איסלאם זה לא גזע והבורים יכולים ללכת ללמוד ושלא יוציאו עליי את התסכולים שלהם על הבורות של עצמם.

shay100m

New member
אתה צודק. איסלאם זאת דת.

דת שככל הנראה מאמיניה מחזיקים עמוק בלב רצון לחסל אותנו, לא כולם דוגלים באקטיבציה ולכן כנראה שאי אפשר להוכיח את זה , ולכן זה קצת בעייה לשוא את כל המוסלמים בגלל זה, אבל כמו שכתבת, שנאה על רקע דתי לא מוגדרת כגזענות, מוטי מגדיר זאת באופן שונה.
אני חושב שהבעייה שיש לנו עם שחקנים ערבים לא קשורה לדת או ללאום או לגזע, היא קשורה לשנאה מוצדקת שיש לנו כלפי כל אחד שמשתייך לקבוצה אתנית או דתית או לאומית שרוב חבריה רוצה במותנו, ובעניינים של חיים ומוות מותר להכליל גם במקרה של ספק.
&nbsp
ולכן. אנחנו לא גזענים. ואני מחפש את זה שיוכיח לי אחרת. אני פתוח לשמוע.

למעלה