עדכונים בגזרת הרכש

shay100m

New member
עדכונים בגזרת הרכש

אז היום סויסה הצטרף רשמית בהשאלה, איציק כהן כנראה יושאל בעקבות כך, חבל מאוד, כי איציק כהן שחקן שתרם לנו רבות בעונה שעברה, לא בטוח שסוויסה עדיף עליו. בנוסף, סוגיית פרננדס תגיע לכדי החלטה רשמית עד סוף השבוע, במקביל, בוחנים אפשרות להבאת קשר אחורי זר בן 22 ששיחק בסריה A אשתקד, ולפני כן בריבר פלייט, נשמע מפתה.... מעניין.

שישאר ויאבק על מקומו

איציק כהן עוד לא רונאלדו או מסי.לפני פחות משנה היה בליגה לאומית.מציע לאיציק לקחת דוגמא מעומר אצילי , עלה מהספסל בטירוףוגרם לפנדל יקר בבאר שבע.סבלנות לפעמים משתלמת...

shay100m

New member
איזה סבלנות... קורצקי הליצן רוצה את אסולין

מה נעשה עם החרטטן הזה??

series4u

New member
לא מדוייק

הוא רוצה את אסולין, רק אם איציק כהן ימצא קבוצה ויעזוב. אם איציק כהן ישאר בסופו של דבר, אסולין לא יגיע.
&nbsp
&nbsp

shay100m

New member
חלאס. שישתמש באבישי כהן. לא סובל את אסולין

זה לא מה שהיה פעם, הוא שחקן גרוע. לא מתאים לבית"ר.

series4u

New member
לא סובל זה סיפור אחר

שחקן גרוע שהעלה את הפועל פ"ת ליגה. אולי באמת כדאי להביא שחקן עם ניסיון לקבוצת הינוקות שיש לנו.
&nbsp
משום מה נראה לי, שזה שדריו כנראה לא יגיע, זה אולי כי טביב לא סלח לו על ההתפרצויות בקיץ שעבר. טביב לא סולח מהר.

jnus1

New member
מאיפה בא לו הרעיון הזה? הוא סוס מת חשבתי גיא אסולין לרגע...

אבישי כהן הוא הכוכב הבא שלנו. בזמן שטביב השקיע בלידור גדל לנו חלוץ מוכשר ביותר בנוער ושכחו אותו בסוף נאבד גם את הנכס הזה...

shay100m

New member

סוס מת ?

יש לו תכונה טובה , הוא יודע לשים את הכדור ברשת!גם בגילו המופלג 35 .אם יבוא אז בתור שחקן מחליף בלבד !דווקא אותו אסולין שמושמץ משום מה ? ביציעי טדי?בשנת 2005 הפר חוזה לאחר שחתם במכבי ת"א על מנת לעבור לבית"ר.כמה שחקנים אתם מכירים שביצעו מעשה כזה ???

jnus1

New member
איציק כהן צריך להיות מושאל ולהוכיח עצמו סוויסה כבר הוכיח

ודריו חייב להגיע מעדיף אותו על כל זר אחר בינואר נראה אם יהיה אפשרי להתחזק יותר בהגנה. כרגע י לנו סיבה לדאוג לפי המשחק של מקקי חיפה, יש להם התקפה טובה וצריך לשמור חזק. מצד שני, גם לנו יש התקפה וקישור טובים. רק ההגנה מדאיגה אותי.

shay100m

New member
אידריסו הזה ממש מפחיד, שלא לדבר על הקישור הטכני שלהם

לא ברור איך נתמודד עם זה.

sabepi

New member
רק 12000 אוהדי ביתר הבטיחו מקומם והמשחק מחר.

נגד הפועל תל אביב בעונה שעברה נמכרו 28000 יום לפני המשחק.

הדיבורים של ביתר על 25000 אוהדי ביתר הם הזיה מוחלטת.

מעל 10000 אוהדי ביתר שמגיעים למשחק כזה בדרך כלל,מחרימים את ביתר בגלל טביב ולה בבוניה.

כל עוד שלטון הטרור הפחד האלימות והגזענות שולט בביתר,אין תקומה לקבוצה הזאת וזמנה קצוב כקבוצה לגיטימית בכדורגל הישראלי.

shay100m

New member
אני לא דואג, אני בטוח שאוהדים כמוך ימשיכו לתמוך למרות החרם.

jnus1

New member
אתה ושכמותך בובה בידי התשקורת והסמרטוטים האדומים

וחבל מאוד שכך. ההכללות המפגרות האלה, שכל אוהדי בית"ר תומכים בלה פאדיחה זו גחמה ילדותית מתנשאת ו0מאלנית גרידא. לא יודע מה הסיבה שלא נמכרו כל כך הרבה כרטיסים, לדעתי זה לאוו דווקא קשור ללה פאדיחה או טביב, אולי הערב חג השנה קצת משפיע. אבל בוא לא ניתן עוד נשק בידי האויבים. אם אתה מאחל לבית"ר רע, אתה לא אוהד בית,ר אמיתי ומקומך בבכיינים הקדושים המעונים נורדייה. או בשער 5. אני גם לא אוהב חלק מהקהל בייחוד את לה פאדיחה, אבל בוא לא ניתמם אם אתה לא ילדון אתה בטח יודע שכך זה היה כל השנים, וכל קבוצה בעולם יש לה גרעין קשה. אף אחד לא מאחל רע לקבוצה שלו רק בגלל קומץ אוהדים ואפילו לא אלפים רבים. בנוגע ל"גזענות" שוב זה עיוות של ההסתה התשקורתית, נאת האויב זוהיי אינה גזענות אם מפריע לך שאין נאצים בקבוצה שלנו אתה מוזמן לעבור לאוסטריה יש שם המון. או אפילו לליגה במצרים יש שם המון ערבים שמאמינים שיהודים אוכלים מצות עם דם ילדים בפסח.
&nbsp

sabepi

New member
כמה רגשי נחיתות יש לך,מסכן.

ביתר הפכה לביוב גזעני מטונף ואלים. לעולם לא היה מצב בביתר שארגון פשע שולט בקבוצה עד הפרט האחרון. הם קובעים מי יהיה המאמן,מי יהיה הבעלים,איזה שחקני בית יעופו,מי יעלה בהרכב,הכל. הם הסרטן של ביתר שרק הולך וגדל מיום ליום,שיביא למותה הקרוב. הם מבריחים קהל,משקיעים,את ראש העיר,הקרן החדשה לידידות ברחה,ספונסרים לא מתקרבים,שחקנים מפחדים לבוא לביתר. יש אנשים מאוד עשירים שהיו שמחים לקחת את ביתר ולקחת אותה קדימה,אנשים מאוד מאוד עשירים. אף אחד מהם לא רוצה להיות מזוהה עם הגועל נפש הזה שנקרא לה פמיליה. עד שביתר לא תנקה עצמה מהטינופות האלה,היא תמשיך להתפלש בזבל של עצמה עד שתחדל להתקיים.
&nbsp
סלים טועמה לא האויב שלי,והלוואי שיבוא לביתר,בכיף. גם מוחמד גאדיר לא אויב שלי.
&nbsp
גם שני הצ'צ'נים המסכנים שלא ידעו על קיומה של מדינת ישראל,הם לא האויבים שלי.
&nbsp
כל מי שלא מחרים את ביתר משתף פעולה עם אלימות גזענות ושלטון טרור,ומקרב את סופה של ביתר.
&nbsp

jnus1

New member
ילד חמוד אפילו לא קראתי את מה שכתבת כי אני לא יורד לרמה שלך

ולא מתדיין עם ילדים זבי חוטם בני 20 חסרי כבוד עצמי וכלפי אחרים, הבטוחים שהם יודעים הכול וכולם טיפשים ונחותים. כשתלמד להתדיין ותעבור את השלב של קרי הלילה דבר איתי טוב חמוד?אז אולי גם אתאמץ להפעיל את הידיים על מנת להשיב לך.

motti261

New member
תענה לי בבקשה על משהו

האם כל ערבי או מוסלמי הוא האוייב שלך ? כולם חמאס ? חיזבאללה ודעאש ?
גם המוסלמים שמשרתים בצה"ל ונלחמו בעזה ? גם הרופא הערבי שטיפל בחיילי צה"ל והציל חיים ולא רואה עצמו קשור בשום דבר לרוצחים מהחמאס ?

ולמה ? למה אתה כל כך בוטה ? למה לקלל ? האם זו הדרך היחידה בה אתה יכול להעביר את המסרים שלך ? חבל, מאוד חבל.
הסגנון שלך מוציא את החשק מלכתוב בפורום.

http://www.israelhayom.co.il/article/207375

http://www.israelhayom.co.il/article/205245

האם תפסול שחקן נהדר רק בגלל שהוא מוסלמי ?

למעלה