גליייייייייייייייייי
New member
עדכון!!!
הקדמה- - טוב כבר עשינו את זה לא? אבל ה איכפת לי!!! אפשר להפוך את זה למשהו שבועי/ חודשי/ יומי... אבל לא את הספציפי הזה, כי זה לא יכלול מידע רב. עדכון!!!
שתיים מחברות הפורום, הלוא הן גליייייי (אנוכי) ו- KEREN14 נוטשות אותכם לטובת הנהגת "צבר", האמריקנית. גלייייייי, (אנוכי) אחזור בעוד כ-שנה, לאומת קרן, שמועד חזרתה לארץ הקודש עדיין לא ידוע.
איך היו טיולי הפסח??? אז ככה- - היו לנו כמה חמשושים בטיולי אתגר. רביעיסטים בהבטח'ה - כל הכבוד לנו. מדריכים מבואסים - "החניכים שלי קרצייייוווות!!!!!!" ומדריכים מבועתים - אני ? אצא? לטיול? של כמה ימים? עם? החניכים? האלה????!!!!"
הרגענו את נועה. כן כן נועה, די עם רגשות הנחיתות, את מנהלת טובה....
הפורום זקוק לרענון!אז תשימו כל מיני הודעות שיכולות להיות בטאג ליינס, תציעו סקרים , שימו תמונות וכו'.
שמתם
? יש סקר חדש!!! כן כן!!!
אורצי פורצי תרגישי טוב!!!! ואנחנו מקווים שתוכלי ללכת לחלק מהטיול לפחות.
ממבצע - להגדלת הפורום!!! מה עושים? אומרים לכל הצופיפניקים בגדוד ובשבט :"הי! רוצים לראות פורום ממש מדליק של צופיפניקים מכל ההנהגה? ועוד חודשיים גם מהנהגת צבר? אז בואו לפורום צופים של תפוז!!!" (אפשר למצוא גם ניסוח יותר עכשווי.) שולחים יו אר אל באיסיקיו. כותבים לאנשים באימייל. עומדים בצמתים ומחלקים דגלי ישראל , ובמקרה"" גם פתק של הפורום צופים בתפוז. בהנהלת נעה הכלה. טוב הבנתם את הנוהל?!
מדריכים מודאגים - יש עוד באומדן (
) 18-19 פעולות להעביר. איזה כייף לכם.
מודרכים חביבים - (חניכים) - יש לכם עוד באומדן (
) 18-19 פעולות להיות מועברים בהן. הפיקו את המירב. איזה באסה לנו. חפיף
חמשושים יקרים!!! עוד 18-19 פעולות, ואתם הופכים בערך רשמית להיות מדריכים...בהצלחה!!! שמיניסטים יקרים - די די זה עצוב...
וול וול, זה העדכון....קצת סתמי, אך נסתפק בזאת להפעם
לילה טוב!
~נשיקות לכווולם!!! לילה טוב לכם חמודיי~
הקדמה- - טוב כבר עשינו את זה לא? אבל ה איכפת לי!!! אפשר להפוך את זה למשהו שבועי/ חודשי/ יומי... אבל לא את הספציפי הזה, כי זה לא יכלול מידע רב. עדכון!!!