עדכון

yarivlevi

New member
ראיתי ב vitacost במחיר די זול

יש לי גם קופון של 10 דולר הנחה ככה שעם המשלוח ייצא לי סביבות 20-22 דולר

ראיתי גם את מה שהיית קונה פעם של סופהרב עולה 96 שקל ל-60 כמוסות של 1000 מ"ג, גם מחיר טוב

אין על הכדורי כורכום הצילו אותי!!

סבלתי מדלקת באמות אחרי שהייתי מרימה משקולות יחסית גבוהים... לא יכולתי להרים אפילו עיתון. הלכתי למומחים, למומחה בהדסה לא מצאו לי כלום.
התחלתי לקחת את הכדורי כורכום בספקות רבים והפלא ופלא הכאבים נעלמו לאחר כמה חודשים (כן, זה לוקח זמן) אבל היתרון שלא הפסקתי להתאמן. היום חזרתי לרמה שהייתי בה קודם לפני הדלקת. עדין לוקחת את הכדורים כמניעה.

2run

New member
אשמח גם להמלצה

אני עם דלקת בירך - ככל הנראה בגלוטאוס (כך טוען האורתופד). מעדיפה כמובן לא לקחת ארקוקסיה (מה גם שלא בטוח שזה יעזור).
בינתיים אני סוחבת את זה ומקווה שיעבור.
האם כדורי הכורכום יעילים גם לזה? אם כן אשמח לשמוע מה המינונים המומלצים (אני בחורה אם זה משנה) והאם להמשיך לקחת לאחר מכן?
אשמח לשמוע על המלצות/חוויות/הצלחות/כשלונות

MidNight Flame

New member
אפשר לנסות, אין מה להפסיד

אצלי עבד מצויין עם הכתף.
אחרי אוכל - 2-3 גרם אם אין דלקת, 3-5 גרם אם יש דלקת

Darkseid81

New member
גם אני נוטל כדורי כורכום

כבר כמה חודשים, בעקבות ההמלצה פה של מייק (ואי-ההמלצה של משה - אין מחקרים שמאששים את הסגולות של כורכומין בבני אדם, בגלל זה גם הייתי מאוד סקפטי).

היו לי כאבים בכתף ימין במשך חצי שנה שנעלמו לחלוטין, זה כמובן לא אומר כלום ויכול להיות שגם בלי הכורכום זה היה עובר.

המינון שלי: 1.8 גרם ליום (שתי כמוסות), בסמיכות לאוכל.

אני אישית לוקח

בזמן האחרון ויטמין D במינון של 6000-10000 יחידות ביום ונעלמו לי כמה כאבים שנורא הציקו לי.

אמא שלי גם התחילה לקחת בגלל מחסור בויטמין D, אמנם במינום נמוך יותר של 2000 והיא טוענת שנלעמו לה כאבי גב.

לכו תדעו.

ולגבי כורכום

לקחתי למשך תקופה בצורה של אבקה.
לא עזר לי.

אבל צריך לדעת שהאבקה פחות מרוכזת מאשר החומר הפעיל שיש בכדורים.

לכן מי שמנסה שיקח בכדורים. קראתי שמשלבים עם פלפל שחור זה משפר את הספיגה, ויש כדורים שמכילים את שניהם ביחד.

Darkseid81

New member
כן, בכל כמוסה יש פפרין

גם אני הבנתי שזה משפר את הספיגה לפי מה שקראתי, אני עם ויטמין D כבר די הרבה זמן אבל במינון של רק 2700 יחב"ל ביום.

2run

New member
המינון צריך להיות לפי משקל גוף?

עדין לא הבנתי

למעלה