עדכון...../images/Emo195.gif
שלום שלום יהי השלום עמכם... רציתי לשתף אתכם בשתי מחשבות: 1) אני חושב שקראתי יותר מדי נבואות תוכחה וזעם כי חלמתי על סוף העולם באחרית הימים בערך , זה היה החלום הכי מתיש בחיי, פשוט קמתי מוטרד כל כך, זה היה ממש ממש אמיתי וקשה, פשוט קמתי יותר עייף ממה שהלכתי לישון. הייתי נסער בפנים כל היום זה ממש היכה אותי אני לא אפרט אבל זה היה מאוד מייאש! אני קצת עוד לא יצאתי מזה ממש, במיוחד כי בחלום היה לילה מעורפל עם אורות כתומים ורק עכשיו חזרתי הביתה ובחוץ ממש ככה ואני פרנואידי לחלוטין אני פשוט לא יוצא מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2) על רקע הסערה הנפשית הזו, בין לבין הזדמן לי לחשוב גם על משמעות של יום האשה עבורינו. אמנם נראה סבבה לגמרי לעשות מחווה לנשים בעולם ליום אחד אבל אם אנחנו דוגלים בשוויון מלא, לחגוג ''יום לאשה'' זה להעמיד אותה במעמד שונה מהגבר, ולאו דווקא מעמד עליון. אני חושב שבציון יום האשה יש משהו שמזכיר לנו שהנשים במעמד שונה מהגברים, אם עליון או תחתון זה לדעת כל אחד, אבל זו בהחלט שאלה שיש מקום לשאול אותה: אז למה אין יום הגבר??? או בכלל... עצם זה שאנחנו מציינים את יום האשה מעביר מן מסר של, טוב, היום נהיה נחמדים לאשה, אבל מה קורה ב-364 ימים האחרים בשנה??? מה המשמעות של יום כזה בכלל עבור תנועה שמאמינה בשוויון זכויות, חובות ויוכולות ומעמד חברתי לגבר ולאשה... תחשבו על זה.. ציון של יום האשה בעיניי מנציח את הפער בין מצב הגבר והאשה בחברה המודרנית. אני חושב שכל יום צריך להיות יום האשה, ויום הגבר, ויום בני האדם. כל שנה כשהגיע יום האם, הייתי שואל את אמי: אם לך יש את יום האם ואת מקבלת מתנה, אז למה אין יום הילד?? ואז היא היתה עונה לי: כל יום הוא יום הילד. בנתיים אני אעשה לעצמי תרגיל נשימה או משהו כי אני פשוט ניורוטי לחלוטין החלום הזה זעזע אותי קשות!!! באהבה ובאיחולי חלומות פז של נבואות טובות! דני נ.ב. שרון אין לי מושג מי כתב את הסיפור!