עדכון - תרגום ה-Web Enhancements

akira

New member
שים לב

הייתי הולך על תרגום משהו אחר. וכי למה? כי אם יום אחד יחליטו כ"כ לתרגם את ההרחבות הרשת, בצורה רשמית (עם כל הגרפיקה וכיו"ב) הם יוכלו לבקש ממך וכנראה יעשו זאת, להסיר את ההרחבות שלך. ואתה כנראה תחוייב לעשות את זה. במקום זה יש הרבה דברים מגניבים אחרים שאפשר לתרגם, סתם כדוגמא, יש פרוייקט תרגום של Harp lite בעמותה או שאתה יכול לתרגם את test drive לsavage worlds וכהנא וכהנא. כהערה נוספת אם תרצה מקום אחסון + עיצוב אתר בסיסי, אני (הפונדק) אשמח לעשות את זה. האימייל שלי הוא [email protected]

M R T

New member
בקשר להערה הראשונה,

אני אתמודד עם סיכונים ערטילאים כאלה אם וכאשר ילבשו צורה מעט ממשית יותר. ובקשר להערה השנייה: תודה, יכול מאוד להיות שאפנה אליך בקרוב מאוד.

האמנם סיכון?

לבעל הזכויות אין הרבה מה להפסיד מהתרגום שלך - כאמור, כל מי שישתמש בהרחבות הרשת שתתרגם ככל הנראה הינו צרכן של מו"ד בעברית. במקום "למחוק" את התרגום שלך ולהשקיע טרחה ומאמץ בתרגום מחדש, הוא יכול פשוט להגיע איתך להסדר שהיה רצוי לך מלכתחילה - שימוש פורמלי בתרגום שלך אצלו.

Ferenheit

New member
למה שהם יוכלו לבקש ממנו את זה?

אני לא רואה שום סיבה שתהיה למישהו הזכות הזאת, למעט אם זה הוגדר מראש.

Ferenheit

New member
ואני גם לא רואה סיבה שהם ירצו לעשות

זאת. יש מליון הרחבות רשת - אם הם יתחילו לתרגם אותם בכמויות הם יוכלו לתרגם המון אחרות. זה רק טוב עבורם שיותר תוכן כזה יהיה זמין לאנשים לדעתי.

akira

New member
נו,

זה חלק מהזיכיון של מו"ד ונכנס בזכויות יוצרים, זה לא תוכן פתוח. אם קיים תרגום רשמי, בוודאי שויזארדז יבקשו להוריד את כל הלא רשמיים.

Ferenheit

New member
אם וויזארדס כתבו לו שהם מסכימים

אז הם נתנו לו אישור והם לא יכולים לחזור בהם.

ogmios

New member
שאלה: HARP Lite

העמותה הכריזה על פתיחת התרגום מזמן מזמן, וכבר חודשים שלא שמעתי עליו. הפרויקט הזה סתם מתנהל בשקט, או שהוא מריח את הפרחים מלמטה?

M R T

New member
עוד שאלה

כבר פנו אליי לא מעט אנשים במסרים אישיים, כולל מטעם חלק מהאתרים שהוזכרו כאן, וביקשו לראות את החומר שיש לי עד כה. האם זה יהיה בסדר אם במקום לשלוח לאותם אנשים את החומר בנפרד ולהתחיל להסתבך אני פשוט אפרסם אותו כאן, ואז כל מי שירצה יוכל לראות ולהעלות, במידה והוא או היא יהיו מעוניינים, לאתר שלהם?

מירטל

New member
או... מבוקש...

אני חושבת שיש אפילו מקום בפורום הזה לקבצים, אבל את זה תצטרך לשאול את דני DDN.

הבעיה היא...

שכשמישהו מחפש קובץ, לא תשלח אותו לפורום. הלינק מסובך, וגם אם העסק נמצא בקבצים של הפורום, אנשים ימצאו את העניין קצת מסורבל. אישית, אני לא יודעת אם הייתי טורחת לחפש קובץ בפורום שאני לא מכירה (ובצער רב אציין כאן שרבים הם שחקני התפקידים שאינם חברים בפורום - לפעמים זה לטובה, לפעמים לרעה). פורום נותן לך תפוצה נמוכה יחסית, מה גם שכ"חוק אתי בלתי כתוב", פורומים לא נוטים לפרסם תכנים שלהם בפורומים אחרים. ז"א, אני לא אכתוב כאן הודעה של "בואו תראו את הקובץ החדש ששמנו בפורומי האורק", פשוט כי זה נורא לא נחמד ועלול להתפרש ע"י מנהלי הפורום וגולשיו כניסיון לגנוב גולשים מפורום אחד למשנהו.

akira

New member
אין שום סיבה לתת בלעדיות

זה נראה לי טיפשי, אני אשמח לארח את הקבצים שלך גם ללא צורך בבלעדיות. בסופו של דבר, the more the merrier. זו לפחות דעתי. (ואני בטח לא שלחתי מסר פרטי :) )

למעלה