עדכון שבועי

Digi Lista

New member
אם הייתי זוכרת הייתי כבר אומרת...

אני סנילית זה ידוע(בעיקר לך שכבר מכירה אותי ואת תסביכיי לא מעט זמן
),אני מנסה להיזכר אבל אני לא מצליחה בטח עוד יומיים באמצע שיעור(...)אני איזכר פתאום
זה שחלק גדול מהפורום פחות פעיל(לא מראה נוכחות אבל בטח יש הרבה צופים שלא כותבים)זה הגיוני בגלל שהסדרה נגמרה וגם החופש הגדול ניחשתי שמשהו כזה יקרה...אבל דווקא לעדי לא מתאים להעלם.

lori4

New member
טוב לפחות את תזכרי את זה....

הפורום לפי דעתי לא פחות פעיל, זה משהו כמו החופש הגדול אבל הפעם עיקר ההודעות הן מאחרי הצהריים ולא בצהריים או מאוחר בלילה. הפורום נראה פחות פעיל כי אין כמויות אדירות של הודעות בכול יום, כמו בזמן השתלטות האופים. יכול להיות שהיא עסוקה או משהו כי אצל עדי הסדרה לא נגמרה כי לא היה לה פוקס-קידס.

star_female

New member
גומן גומן ^^;

אני יודעת שאני משתתפת הרבה פחות עכשיו, אבל זה בעיקר בגלל שאני לא מוצאת על מה להגיב (ודברים שאני כן רוצה להגיב עליהם כבר לא קופצים) או שפשוט אין לי כוח להגיב (עייפות...). אבל היי, עוד 3 וחצי חודשים יהיה לי יותר זמן (אני מקווה x.x) ואולי אני אפילו אהיה בבית כל יום. ואז אני גם אספיק להגיב להודעות בזמן. ^_^ רק אל תחשבי ששכחתי את הפורום או משהו, זה הכל בגלל שאין לי זמן וכוח בסוף שבוע ליותר מלבהות במסך ולהנות מציורים יפים. (ואני *כן* קוראת את כל ההודעות...)

star_female

New member
ודרך אגב...

מנקודת מבט יחסית-סובייקטיבית, הפורום ממש לא נעשה פחות פעיל, לא יחסית לחופש ולא יחסית לפורומים אחרים (לפחות כאלה שאני משתתפת בהם) x.x

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

כול עוד את מגיבה על דברים ולא משנה מה הם זה מעולה מבחינתי,את מסוג האנשים שתמיד כיף לראות(לקרוא...)אותם כאן איתנו וגם אנחנו(אני לפחות)ממש לא שכחתי אותך
מה יקרה עוד שלושה וחצי חודשים?את מתכננת שיחרור מוקדם מהצבא?
לגביי פעילות בפורום...טוב,האמת שהשבוע חטפתי קריזה כי האופים השתלטו,אני מקווה שזה נפתר עכשיו,לא איכפת לי שזה פורום קטן ולא עוברים כאן דפים בקצב מטורף כמו בפורומים אחרים,מעולם לא היינו כאלה כאן ותמיד אהבתי את העובדה הזאת,אבל פורום פעיל זה לא פורום רק של פנפיקים(מדהימים,זה לא העניין) או של אופים כמו שקרה כאן,צריך יותר מיזה ועל העניין הזה אנחנו מנסים לעבוד וכול עזרה ברוכה

star_female

New member
XD שחרור מוקדם, בדיחה טובה

יקח זמן עד שאני אשתחרר מהצבא (הרבה זמן. ברצינות.) מה שכן יקרה (עוד 13 שבועות ^_^) זה שהקורס שלי יגמר ואז אני אלך ליחידה שיכול להיות *מקווה מאוד* שתהיה קרובה לבית שלי ואני אחזור הביתה כל יום. ^_^ (למרות שגם אם זה לא יהיה קרוב לבית אני עדיין אהנה מהתפקיד, אבל.. אני לא אהיה בבית ^^; לפחות שעות העבודה אחרי הקורס נהיות נורמליות x.x) לגבי הקצב בפורום, 3 דפים בשבוע זה ממש לא רע. (ואם זה היה יותר.. היה לי יותר קשה להשלים בסופ"שים x.x) ולגבי הציור שלי, אם את יכולה תכניסי אותו את לגלריות ^^; "צ'יבי דאי" זאת כותרת מתאימה...

יופי של עדכון, כרגיל

בקשר למאמרים, אני לא נכנס לשם כי אני פשוט קורא את הפרקים של הפיקים כאן בפורום. אבל אם עכשיו יצטרף פתאום מישהו חדש אז הוא צריך ללכת לקרוא את הפרקים שהוא פספס במאמרים.

Apikachu L

New member
עידכון מצויין!!!!

טוב,את טובה בעידכונים זה לא חדש..... חחח....מתים עלייך ליסטה!

Dark SpaWn

New member
מחיאות כפיים לדיג'י...

פחית !!!! *מיתכופף והפחית מפספסת* ... ליסטה ! *מפעיל טייפ' אם מחיאות כפיים מוקלטות* ...? מה אין... *פוגעת בי פחית* ... אה הנא ! *מיתעלף*

למעלה