Digi Lista
New member
עדכון שבועי../images/Emo13.gif
תודו שהתגעגעתם לעדכון השבועי עד כדי כך שבטח לא ישנתם בלילות(וגם לא בימים)...אני אגב באמת לא ישנתי לאחרונה(אבל סביר להניח שזה יותר קשור לזה שלא הרגשתי טוב וגם עכשיו אני לא בריאה לגמרי וחוץ מיזה שהיו לי סיוטים במשך שבועיים,סיוטים מאוד מוזרים שאפילו כשהתעוררתי מהם וחזרתי לישון הם המשיכו),וגם המחשב שלי ירוחם יותר מטומטם ממה שהחוק מרשה ובהחלט יוכל לשמש מחקר לשנים בפקולטה למדעי האידיוטיזם
אבל יאללה הגיע הזמן לחזור למוטב והפורום לא צריך להיפגע בגלל שטויות כאלה... אז מה היה השבוע(וגם בשבוע שעבר)?
דיונים מיוחדים לסוכות וליום כיפור
דיונים מעניינים שמטרתם הייתה להזכיר לכולם כאן שזה לא פורום אוף טופיק(
) אלא פורום דיג'ימון
מלא פרקים של פנפיקים של הפורום,שירים מדהימים של לורי,שאלוני בחן את עצמך ובכלל היה מעניין-הכול במקומו
חלאס עם הסיכום הזה...המטרה של ההודעה הזאת הייתה כי רציתי להגיד ש... עבדתי עכשיו על המאמרים והסתבר שפרק 16 בפיק של עדי הוכנס פעמיים-פעם אחת בטעות לקטגוריה אחרת(ובגלל שלא מסתכלים במיוחד במאמרים וחבל בגלל שממש משקיעים בדברים שנכנסים לשם לא ידעתי מהעניין עד היום)בקיצור אחד נמחק,הכנסתי כול מה שהייתי צריכה למאמרים,עידכנתי את קישורי הפורום(קטגוריה חדשה נפתחה לשאלונים גם במאמרים וגם כאמור בקישורים,וקטגוריית "דיונים מעניינים שערכנו" קיבלה כמה תוספות מהזמן האחרון),לוח האירועים עודכן למי שלא זוכר/ידע עוד חמישה ימים יש ל'הארוקה' יום הולדת,גם הסקר יוחלף ממש בקרוב(אני לא מצליחה לעדכן אותו,ניסיתי אבל משום מה זה לא מצליח לעלות) ובכלל נראה לי שמלבד כמה חובות נוספות שאני זוכרת שאני צריכה לקיים(משהו לעיתון,הפצצת הגלריות,שרשור תמונות מיוחד ובטח עוד משהו...)כול מה שהבטחתי קיימתי ובהחלט אפשר להינות מהכול
זה לא ממש עדכון שבועי,אה?אבל היה לי חשוב לידע אתכם כי בכול זאת עבדתי קשה(מגיע לכם,לא?
)
תודו שהתגעגעתם לעדכון השבועי עד כדי כך שבטח לא ישנתם בלילות(וגם לא בימים)...אני אגב באמת לא ישנתי לאחרונה(אבל סביר להניח שזה יותר קשור לזה שלא הרגשתי טוב וגם עכשיו אני לא בריאה לגמרי וחוץ מיזה שהיו לי סיוטים במשך שבועיים,סיוטים מאוד מוזרים שאפילו כשהתעוררתי מהם וחזרתי לישון הם המשיכו),וגם המחשב שלי ירוחם יותר מטומטם ממה שהחוק מרשה ובהחלט יוכל לשמש מחקר לשנים בפקולטה למדעי האידיוטיזם