עדכון שבועי

Digi Lista

New member
עדכון שבועי../images/Emo13.gif

תודו שהתגעגעתם לעדכון השבועי עד כדי כך שבטח לא ישנתם בלילות(וגם לא בימים)...אני אגב באמת לא ישנתי לאחרונה(אבל סביר להניח שזה יותר קשור לזה שלא הרגשתי טוב וגם עכשיו אני לא בריאה לגמרי וחוץ מיזה שהיו לי סיוטים במשך שבועיים,סיוטים מאוד מוזרים שאפילו כשהתעוררתי מהם וחזרתי לישון הם המשיכו),וגם המחשב שלי ירוחם יותר מטומטם ממה שהחוק מרשה ובהחלט יוכל לשמש מחקר לשנים בפקולטה למדעי האידיוטיזם
אבל יאללה הגיע הזמן לחזור למוטב והפורום לא צריך להיפגע בגלל שטויות כאלה... אז מה היה השבוע(וגם בשבוע שעבר)?
דיונים מיוחדים לסוכות וליום כיפור
דיונים מעניינים שמטרתם הייתה להזכיר לכולם כאן שזה לא פורום אוף טופיק(
) אלא פורום דיג'ימון
מלא פרקים של פנפיקים של הפורום,שירים מדהימים של לורי,שאלוני בחן את עצמך ובכלל היה מעניין-הכול במקומו
חלאס עם הסיכום הזה...המטרה של ההודעה הזאת הייתה כי רציתי להגיד ש... עבדתי עכשיו על המאמרים והסתבר שפרק 16 בפיק של עדי הוכנס פעמיים-פעם אחת בטעות לקטגוריה אחרת(ובגלל שלא מסתכלים במיוחד במאמרים וחבל בגלל שממש משקיעים בדברים שנכנסים לשם לא ידעתי מהעניין עד היום)בקיצור אחד נמחק,הכנסתי כול מה שהייתי צריכה למאמרים,עידכנתי את קישורי הפורום(קטגוריה חדשה נפתחה לשאלונים גם במאמרים וגם כאמור בקישורים,וקטגוריית "דיונים מעניינים שערכנו" קיבלה כמה תוספות מהזמן האחרון),לוח האירועים עודכן למי שלא זוכר/ידע עוד חמישה ימים יש ל'הארוקה' יום הולדת,גם הסקר יוחלף ממש בקרוב(אני לא מצליחה לעדכן אותו,ניסיתי אבל משום מה זה לא מצליח לעלות) ובכלל נראה לי שמלבד כמה חובות נוספות שאני זוכרת שאני צריכה לקיים(משהו לעיתון,הפצצת הגלריות,שרשור תמונות מיוחד ובטח עוד משהו...)כול מה שהבטחתי קיימתי ובהחלט אפשר להינות מהכול
זה לא ממש עדכון שבועי,אה?אבל היה לי חשוב לידע אתכם כי בכול זאת עבדתי קשה(מגיע לכם,לא?
)

אחלה עידכון(עם אפשר ליקראו לזה ככה)

שבועי החלמה מהירה ושהסיוטים היפסקו במהרה נו התכני הבריז או הגיע התמאול?(אמרת שהוא יבאו התמאול נכון?)

אבל שחכת

שניפתח פיק פורומי משותף ביוזמתה של ענבר שכל הרוצה להיצטרף מוזמן בשמחה

lori4

New member
תשכחי ממה שמגיע לנו....

לך מגיעות מחיאות כפיים. דרך אגב מה קורה עם האינטרנט שלך?

Digi Lista

New member
...

לכולם ובעיקר לוולף גירל כרגיל ריגשת אותי
לגביי הטכנאי הוא לא הגיע עדיין,הוא הבטיח לבוא אתמול אבל הוא לא בא וכבר עבר יום,אני מקווה שהוא יבוא מחר(שכן שלי שמבין במחשבים הבטיח לבוא ולנסות לעזור היום,אם הוא יצליח הפעלת לחץ על הטכנאי תהיה מיותרת ובטח דווקא אז הוא יחליט לבוא). רציתי לשאול משהו לגביי הפורום אבל הבעיה שאני לא זוכרת כרגע מה,אני רק זוכרת שזה היה חשוב יחסית,טוב בכול מקרה ברגע שאני איזכר אני אעדכן

Digi Lista

New member
איפה עדי?יובל?טלי?לנה?חופית?הילה?

הארוקה?(לא היה מקום בכותרת,זה לא קשור לאפליה או משהו חס וחלילה) אורי|ראש משקפת| אמר שבגלל שנגמר דיג'ימון אז הוא פחות כותב כאן,זה הגיוני שגם אחרים פחות נמצאים מסיבות דומות+חגים+לימודים וכו' אבל תראו מידיי פעם נוכחות,אני מתגעגעת
(זה לא מה שרציתי להגיד אבל אני לא זוכרת מה כן רציתי,הסניליות
)

חופית נסעה למהלך החופש

יובל עוד חי וקיים, אבל אני לא יודע למה הוא לא בפורום. הילה והארוקה עזבו מזמן, לא?

Digi Lista

New member
או הינה עוד דנידין שב לחיים../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

תכתוב גם אם אין לך ממש מה,העיקר שנראה אותך כאן,אני מתגעגעת

טיקיי

New member
אל תזכירי לי את דנידין...

הוא מזכיר לי תקופה רעה... ואם אין לי מה לכתוב, מה אני אמור לכתוב?

אני פה!אני פה!!!^________^

הייתי פשוט בנסיעה- מילי,תודה שאמרת לאנשנושים שאני אחזור אחרי החופש ^___^ הייתי בטבריה,ואצל סבתא במושב וגם בתל-אביב למפגש פורום מנגה ואנימה ^^;; בקיצור היה לי ממש ממש כיף ^______^

lori4

New member
אני מקווה....

שיסדרו לך כבר את אינטרנט, אני תמיד מפספסת אותך.

Digi Lista

New member
הפעם לא פיספסת../images/Emo24.gif

אני במחשב של אחי ככה שאני יכולה להישאר פה עוד קצת(ולזכור לנתק את השם משתמש אחר כך שלא יציץ ויזייף לי הודעות כמו שהוא עשה בעבר)
לגביי הילה והארוקה,הילה ציינה שהיא לא עזבה היא רק כותבת כאן פחות...אבל איפה עדי?וטלי(את טלי גם ככה לא רואים מלבד שישי שבת בגלל הצבא אבל לאחרונה לא ראיתי אותה בכלל
)?וגם השאר...

lori4

New member
איזה מזל...

עדי באמת נעלמה בעשן. שחושבים על זה חצי פורום נמוג בעשן. אז מה רצית להגיד ושחכת? משהו לגבי הפורום.

למעלה