עדכון רצחני

../images/Emo5.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

וזה עוד לפני שהם גילו שם מי הרוצח לא?!? למה פירסמו עכשיו את הכתבה? אממ..(עלה לי רעיון שאולי...) אולי הם מנסים שנחשוב שזה הרוצח... ואז...הם יעבדו עלינו... אמממ...מקווה שזה ככה... לא רוצה להתאכזב מהגילוי של מי שחשבנו שהוא הרוצח... במיוחד לא כי אני אוהבת מאוד את הדמות הזאת!!!

soapsfan

New member
לא נראה לי

גם ככה ה"הפתעה" התפרסמה בכל מקום וחוץ מזה לא נראה לי שדיג'סט היה עושה שער מיוחד וכתב שער על משהו שלא יקרה בכלל..אז ככל הנראה מרלנה היא הרוצחת

אני מאוכזב מאוד....

הם הרסו את כל הסיפור ואני לא מאמין שזאת לא האטי או שבב במוח או השטן.... הם חייבים לתרץ את זה איכשהו.

shanyz

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

הם פשוט הרסו את כל הדמות של מרלנה, של האישה התומכת, הטובה, העוזרת בשביל מה!? זה ממש אכזבה לכל אוהבי מרלנה בסידרה ויש המון! איזו אכזבה
לפעמים הכותבים עושים כאלה שטויות אוף

shlomihagu

New member
זה פשוט ממש טפשי לדעתי (ספוילר)

בעיקרון מרלנה, בלי קשר לעלילת השטן, היא ייצוג של דמות טובה בסדרה, דמות עם אופי חזק בולט בסדרה שתמיד הייתה מעורבת בדאגה לזולת. לא משנה מה קרה, פתאום שהיא תתחיל לרצוח ועוד כמות כזאת של אנשים, ועוד את רומן שהיא אוהבת והתחילה לאהוב אותו יותר בזמן האחרון?!

shanyz

New member
בדיוק...../images/Emo58.gif

וגם הקעט שהיא נסתה לרצוח את סמי.. וגם את כל המבוגרים (לא זוכרת מי בדיוק) כאילו מה קשור... איזה אינטרס יש לה? מעניין מה הכותבים יחליטו...
אוווווף

i love gina

New member
../images/Emo9.gif תודה רבה! מה אתם אומרים...

יש מצב שאני אתקבל אליהם בתור כותב?

i love gina

New member
זו כמובן תגובה ל"יש לך דמיון.." ../images/Emo9.gif

משום מה יצא הכי למטה...

אני בעד......./images/Emo91.gif../images/Emo45.gif

להכניס אותך ככותב ראשי... ואז אולי לימ"ח תהיה קצת צורה...

טוב נו....../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

אני בחורה מפרגנת....

shanyz

New member
יש יל אחלה רעיון!

למה שלא נעשה פינה כזאת שבה כל אחד יכול לכתוב המשך אחרי לכל מיני סיפורים והתפתחויו בסדרה לא רק על עלילות הרוצח גם אפשר גם דברים שקורים לנו עכשיו... שאנחנו יודעים איך הם יתפתחו ואיך אנחנו היינו רוצים שהם יתפתחו בצורה שונה.. שקצת נפתח את הדימיון שלנו
מה אתם אומרים?

אחלה רעיון

שאני אתחיל? לאחר שטוני רואה דמות מזריקה רעל לאינפוזיה הוא נדהם לראות שמי שמזריקה רעל היא לא אחרת מאשר מרלנה אבל מאוחר מדי להציל אותו והוא מת. מרלנה ממשיכה להרחיק את ג'ון ממנה ואף הודיעה לו שהיא רוצה גט לתדהמתו של ג'ון והוא נזכר בעצב בנשים שלו מהעבר באיזבלה וקריסטין ונזכר איך הוא האשים את עצמו ב"מותה" של קריסטין והתנהג אליה בגועליות אחרי שהוא גילה שהיא ניסתה להפריד בינו לבין מרלנה. בינתיים אנחנו רואים את מרלנה האמיתית כלואה ולפתע נכנסת עוד מרלנה בבגדים של הרוצחת, מרלנה הכלואה אומרת לסמנתה אחותה התאומה שהיא תשלם על זה אבל פתאום אנחנו רואים את "סמנתה" מורידה את המסכה מהפנים ומתברר שזאת לא אחרת מאשר קריסטין שחזרה לנקום בכל תושבי סאלם על מה שעשו לה. מאוחר יותר קריסטין מתקשרת לג'ון ומתחזה למרלנה ואומרת לו שהיא תפליל אותו ברציחות ומנתקת ואחרי זה מסממת את מרלנה ומשחררת אותה.. ג'ון נתקל במרלנה האמיתית שלא מבינה מה קורה לה מרוב הסמים מתעמת איתה במהלך העימות מרלנה נופלת ושוברת את המפרקת ומתה מה שהופך אותה לקורבן ה-8. סטפנו מגיע לסאלם ונתקל בקריסטין שמאשימה אותו בכך שהוא הרס לה את החיים.. סטפנו מבין שקריסטין הרוצחת הסידרתית ומאיים להסגיר אותה למשטרה אבל לפני שהוא מספיק להתקשר היא יורה בו 3 כדורים והורגת אותו מה שהופך אותו לקורבן ה-9 חחח סטפנו קורבן לשם שינוי. קריסטין מחליטה לחשוף את עצמה בפני ג'ון וכשהיא עושה את זה, ג'ון מאושר לגלות שהיא בחיים והם חווים לילה לוהט.. בבוקר ג'ון מבין שקריסטין היא הרוצחת והוא תוקף אותה וכמעט הורג גם אותה עד שהיא דוקרת אותו עם פותחן מכתבים ובכך גורמת למותו. בסצינה האחרונה שאנחנו רואים את קריסטין היא מגלה שהיא בהריון ונמלטת מסאלם כשהיא מבטיחה לעצמה שהיא עוד תחזור. עכשיו הרציחות הסתיימו, האם החיים של תושבי סאלם יחזרו לשיגרה?! את זה תדעו בהמשך...

i love gina

New member
ואי, מתי כל זה הולך לקרות?!?!?!

האא... אה, אופס... זה רק מה שהיית רוצה שיקרה...
חחחחח.. סתם, לא, פשוט כתבת את זה כל כך יפה וכל כך טיפוסי לימי חיינו שבסוף עוד יסתבר שזה מה שיקרה!!! חחח... הלוואי...

חחח טנקס

גם אתה כתבת את העלילה שלך באופן טיפוסי לימי חיינו... כנראה שאנחנו מכירים את הראש של התסריטאים... הם מסוגלים להכל. רק חבל שזה לא הולך לקרות כי איליין חתומה בצח"מ. מה שבטוח יהיה המשך לאיך שאני הייתי כותב את ימי חיינו.

shanyz

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יפה יפה
יש לי רק בעיה אחת....
סטפנו, מרלנה וג'ון מתים!? הם האנשים שאני הכי לא רוצה שימותו
סטפנו בטחש לא רק בגללו יש דברים מעניינים
ג'ון גם כן...חמודי..לא רוצה שימות
ומרלנה? חייבים מישהי טובה ונחמדה (למרות שמתברר לנו שזה בכלל לא ככה! חח
) אבל סך הכל רעיון יפה מאוד עם קריסטן וזה!!

למעלה