עדכון קצר....

ב ה י ר

New member
מדהימה!../images/Emo25.gif

פשוט לאכול אותה .... איזה כיף לך שמצאת , אני חיפשתי ועדיין מחפשת לאמא שלי שמטפלת בשני עוד תינוק לטפל ומאוד קשה למצוא בעיקר שיש קירבה מישפחתית .

כמיסה

New member
פשושה מקסימה יש לך, ממש דוגמנית

אגב גם אני חשבתי על טיפול בילד נוסף או אפילו שניים (בנוסף לעומרילי שלי
)אגב אני גננת במקצועי אז אולי זה יתן לי יתרון יש לך טיפים

טיפים?

דבר ראשון לא לוותר- לתלות מודעות ממש כל שבועיים, להעביר מפה לאוזן- לי זה הלך בסוף..... לגביי מוכנות הבית- אני ממש מבסוטית שיצא ככה שאופק גדולה מיהל ב-9 חודשים, היא כבר קצת הולכת, ולכל אחד יש צעצועים אחרים- ואין עניין משותף- אז גם אין קנאה ומריבות. חוץ מזה שלי בתור אמא היה חשוב שהבית יהיה מלא חיים- עם הרבה משחקים ומתקנים, ורצוי להדגיש את הייתרונות שלך בכל שיחה עם אמא שמגלה עניין- כמו למשל טיול בגינה כל יום, מסז' לפעוטות וכו'.

טאש

New member
הי היידי

קודם כל - שמחה שמצאת לך "בן מאומץ" כמו שרצית. במיוחד שנשמע שיהל ממש מקסים (מחכה לתמונות משותפות שלו ושל אופק) חוצמיזה - כל התמונות האלו של אופק - זה בא לה בטבעיות או שאת "מעמדת" אותה? כי היא ממש עושה פוזות של דוגמנות הבובה שלך.

הכל בא לה טבעי....

היא קצת גנדרנית.... אבל אנחנו לא בונים על קריירת דוגמנות... לפי מה שהולך כרגע היא תהיה מוזיקאית. הילדה כבר עכשיו שרה לנו "נד-נד, רד עלה, עלה ורד", והיא הכי אוהבת לתופף על התופים של עמית (ועל השולחן, הסירים, הציצים של אמא.... מה שיש....).

טאש

New member
the girl is a natural../images/Emo168.gif

פשוט אין אייקון של תופים.....

למעלה