עדכון קצר....

עדכון קצר....

שלומלום לכן.... דבר ראשון אני רוצה לספר שהיום התחלתי לטפל בתינוק נוסף- מתוק חתיך ובלונדיני בשם יהל, והיה ממש נהדר! היה הרבה יותר קל ממה שחשבתי שיהיה, וזה די בזכות זה שהוא באמת ילד קל ונפלא (בן 3 חודשים). אפילו הסתדרתי לצאת לטיול עם אופק (בטיולון), יהל (במנשא) ושנטיפי (ברצועה...). חוץ מזה חזרנו אתמול מרמת הגולן, שם ראינו 3 ישובים שבהחלט עומדים על הפרק מבחינתנו, חזרנו הביתה עם כל החומר הרשום- וצריך לשבת ולחשוב, לטלפן לחברה לפיתוח הגולן וכו'. בכל מקרה מדובר רק על עוד שנה- שנתיים. ולסיום- תמונה של הפשושית- עם השן וחצי שלה.... (לא- היא לא אוכלת סוכריה על מקל.... זה המקל של הקסילופון...)

מתרגשת

New member
מזל טוב על.... הכל בעצם

אני גם רוצה לטפל בעוד תינוק ולא לצאת לעבודה
איך עושים את זה בכלל
יש לי המון משפחה בגולן.. מקום נפלא לגור בו אם אפשר לעבוד באיזור. אחרונה וחביבה מאד.... אופק כבר ממש ענקית שלא נדבר על כמה שהיא מקסימה

ronnieyuval

New member
מצטרפת למזלטובים!

איזה יופי, נשמע ממש אידאלי. גם קצת עושה לי טוב לשמוע שאפשר בקלי קלות לטייל עם אחד במנשא ואחד בעגלה או ברגל... אני צריכה להתכונן נפשית לאוגוסט
חוץ מזה שאופק משגעת, והאוברול גם!

זה לא נורא קשה

הטיפול עצמו זורם בקלות, העניין הוא להשיג אמא שמסכימה שתטפלי בילד שלה וגם בבת שלך.... וזה לא קל. אבל מנסים. את אמא של יהל הכרתי דרך הפורום. והנה עוד תמונה של אופק הסופגניה על הבימבה....

הנה תראו....

הקסילופון והמקל. נכון שהאוברול משגע? אני מתה עליו! הוא של בייבי-גאפ. מקסים בעיניי.

shirka

New member
מזל טוב! שיהיה הרבה בהצלחה!

אופק יפה ומתוקה כמו תמיד

רות1974

New member
היידי, תיזהרי שלא תניקי אותו בטעות

סתם בצחוק. מברוק על העבודה החדשה. כל הכבוד לך איך שאת מתמרנת עם שניהם. אני בקושי מסתדרת עם מילי ונעמה, ומילי כבר כמעט בת 6

אורלי99

New member
נו, אז איך זה שני ילדים??

אני מתה כבר לעוד אחד. אופק מקסימה ביותר.

גם אני מתה לעוד אחד....

ויהל בהחלט תינוק שמביא חשק.... הוא כל כך קל ונעים- הלוואי ואופק הייתה לומדת ממנו....
והנה עוד תמונה מתוקה,

שוגי13

New member
היידי, אופק כזאת מדהימה!!!

לדעתי היא ממש דומה לך רק שהצבעים שלה דומים לצבעים של אבא, לא?

את כמעט לגמרי צודקת....

הרבה מתווי הפנים שלה באים ממני, אבל הצבע של עמית, וגם הריסים הארוכים שלו. הוא טוען שיש לה גם רגליים כמו שלו (אבל לדעתי הן הרבה פחות שעירות....)

וונדי1

New member
../images/Emo6.gif אין על החתימות שלך... את וודי

אלן אני עדיין מצטטת זו עם השאלה התשובה והסקס
ואופק בובה אמיתית...

קיבלתי מאחותי,

לדעתי זה מהולנד. הבעסה שאחרי ליל הסדר הכנסתי אותה למכונה- עם כביסה כהה כמובן, והיה שם גם תחתון סגול חדש.... בואי נגיד שהפס הלבן בקצה כבר לא יהיה לבן אף פעם....

למעלה