עדכון קטן.. :)

ben4ever

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מצטער שאני מתפרץ ככה-אני בן ,ואני מאושר!
ברי בכפר סבא! יאאאאאאאאיייי

neta16

New member
לאאאא

לאאא לא לא זה לא טובבב אופפ כל כך רציתי ברי ביום הולדת אופפ אבל למה כל כך רחוק? מה יש לו לעשות בכפר בלום אופפפפפפ טופ לאילו הופעות אנשים ילכו? -נטע-

T S F1

New member
אם זה עוזר לכם

בישוב ליד שנקרא "בית הלל" יש מלא משפחות שיש להם צימרים.. אתם יכולים לראות את המקום במפה שישראל העלה לפורום..

neta16

New member
אבל..

ת'אמת זה אחד המקומות הכי שקטים ויפים לפי דעתי. אני גרה במרכז ובערך כל שנה אנחנו הולכים לנקות ת'ראש קצת בצפון וזה אחלה מקום לשקט... {אם זה מעניין מישהו} ובמיוחד שברי שם....זה אחלה אבל רחוק מידי. -נטע-

T S F1

New member
הגבתי לך על גם ברישמי...

פשוט אין לי כח לכתוב את זה שוב, מוקדם מדי עכשיו {05:26}

כל האיזור מלא בצימרים למעוניינים

אני אפילו יכול לתת לכם מספרי טלפונים... טניה ח"ח על זה שהקדמת אותי :) מה עוד? אממ אני כנראה אגיע לכפר בלום לסיטי הול ולעוד אחת מההופעות, תבואו :)

neta16

New member
אני חושבת..

שהכי טוב זה כפ"ס ממ תיכננתי מאוד על ת"א אבל זה מקומות מסומנים וזה קצת מבאס. -נטע-

אשף

New member
כל איזור הצפון מלא בצימרים...

אצלנו במושב יש איזה שישה לפחות...

אשף

New member
נתערב שאתה לא מכיר את המקום ?

גם לא תמצא מפה באינטרנט שהןא מופיע נראה לי... מושב ליד כפר תבור, ציר עפולה צומת גולני.

אוי, לא יותר פשוט

להגיד וזהו? ואני מהאיזור ככה שסביר להניח שאני אכיר... ומסתבר שאתה לא כזה צפוני כמו שאתה מספר :) אני הרבה יותר צפוני.

אשף

New member
אף פעם לא טענתי שאני

בצפון הרחוק. אבל איפה שאני גר זה צפון.

T S F1

New member
אוהד.. אל תדאג..

מחר בבוקר אני אגיד לכם איפה הוא גר.. אחותי גם גרה בסביבה הזאת, אני אשאל אותה.. :)

PARACHUTES

New member
אההה הופעה בחיפה סופסוף

אני לא מאמינההה בחיפה אני הולכת להיות שם!!

תודה רבה!

אגב אם למישהו יש עוד פרטים על ההופעות שיוסיף, אני אעדכן. בריייייייי באומןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה