עדכון קטן מהיום...

עדכון קטן מהיום...

בית``ר ירושלים מאיימת שלא לחתום על טופס ההעברה של יוסי אבוקסיס להפועל ת``א אם השחקן לא ,יוותר על המשכורת האחרונה שמגיעה לו. האדומים כבר שילמו לבית``ר פיצויים בסך 200 אלף שקלים וע``פ הסיכום אמורים הירושלמים לחתום על טופס השיחרור של אבוקסיס ביום ראשון, דבר שכרגע הם מסרבים לעשות. הקשר עצמו, שכבר החל להתאמן בהפועל ת``א, הגיב על העניין בכעס רב: ``זה יותר ממגעיל ומזעזע. עכשיו הם מחפשים כל מיני דרכים מוזרות להפריע לי לעבור. אני לא מתכוון לוותר על המשכורת שמגיעה לי ולא על שום דבר. עורך הדין שלי מטפל בזה. אני לא מבין מה הם רוצים. לדעתי .``הם אפילו שמחו שעזבתי, כי ככה התפנה להם תקציב. אני מקווה שזה יסתדר איכשהו שוערה הצעיר של הפועל ת``א, גליל בן שאנן, סיכם את תנאיו בשורותיה של הפועל ר``ג מהליגה הלאומית, אולם עדיין לא חתם בקבוצה. בן שאנן ממתין לאישור מהיועץ המשפטי של הקבוצה, שצפוי .להגיע עד סוף השבוע. חלוצה של הפועל, אביב וולנרמן, אמור לחתום בר``ג עוד היום

על האש

New member
מה שעושים ליוסי בבית``ר..

ממשששש מגעיללללללללל... השחקן נתן לכם את הנשמה שלו....במשך 6 שנים וזה היחס שהוא מקבל??? קבוצה כזאת צריך למחוק מהמפה... הבן אדם רוצה לעזוב שלמו לו מה שמגיע לו וזהו...תפסיקו כבר לדרוש ממנו דברים.. זאת פשוט בושה אין מילה אחרת אוו שיש ביזיוןןןןןןןןן!!!!

למעלה