עדכון קטן וחשוב

עדכון קטן וחשוב

חברים יקרים, הדיסקוגרפיה עברה שיפוץ רציני היום, אותה דיסקוגרפיה שבהתחלה בנה אותה מימל כששת אלבומי הסולו של ברי וענת הרחיבה אותה לאלבומי פורטיסחרוף וכו'. היום השלמתי אותה והעברתי אותה למצב מערכת המאמרים החדשה. היום כל אלבום מסודר בקטגוריות שלו, תוכלו למצוא את כל האלבומים של מינימל קומפקט, כל הפסקולים וכו' זוהי הדיסקוגרפיה המלאה (ולא נראה לי שמצאתי דיסקוגרפיה כל כך מלאה באינטרנט) של כל האלבומים של ברי. כמובן גם ביקורות על האלבומים (מחלר תתווסף ביקורת שחברי הפורום כתבו על "על המשמרת"). לכל אלבום יש תמונה משלו וכמה מילים שכתבתי עליו. בדף הראשי של הדיסקוגרפיה מסודרים כל האלבומים לפי סדר כרונולוגי. אתם מוזמנים לבקר, הלינק למטה. אני צריך את העזרה שלכם בכמה דברים. דבר ראשון: על כל טעות בדיסקוגרפיה, גם עם טכנית (אלבום שלא בקטגוריה שלו וכו') וגם עם מדובר בפרטים לא נכונים, אני אשמח אם תדווחו לי. הדבר השני, בקטגורית המיוחדים הוספתי מאמר עם כל הסינגלים שלא יצאו מעולם על דיסק של ברי. הכנסתי שלושה ראשונים ואני אשמח אם תשרשרו לי למטה את כל הסינגלים שאתם מכירים של ברי שלא יצאו מעולם על דיסק פלוס את השנה שבה יצא הסינגל תהנו!

salinder

New member
הערה קטנה

זה לא כל כך נכון לכתוב את האי פי של מינימל ביחד עם וואן ביי וואן. אלו שני תקליטים שונים שיצאו בשנים נפרדות. חוץ מזה, עבודה טובה. כל הכבוד!

מוצקלה25

New member
אם אני לא טועה

לברי יצא שיר בבשם סוף הקיץ או משהו כזה והיה קשור לסרט חוכמת הביגלה. וגם יש לו שיר עם אביב גפן, לא?

Crazy Diamond85

New member
ההיגיון אומר...

שאם השיר לא יצא בשום אלבום מסודר, חוץ מבאוסף של אביב גפן, אז הוא כנראה יצא בתור סינגל

אבל האם הוא יצא כסינגל

כלומר, האם אפשר למצוא סינגל שלו (לא משנה אם הוא כבר לא בחנויות)

ronnin

New member
קייצר אננשיים

לכל האיילתיים אני מגיע היום בערב.. אז תהיו בקשר.. גד 0505657702

T S F1

New member
מה יש באילת?

ולמה החיפאים לא זוכים לביקורך? פפפפפפ..

ronnin

New member
אני יורד לצלול בסוף שבוע..

וחוץ מזה החייפאים גם יזכו לביקור מתישהו..

New Volume

New member
מה עם 'כאן' של פורטיסחרוף

והחידוש של 'דבש' לפרוייקט חידושי שירים של גלגל"צ?

salinder

New member
אמנם יצא אבל...

אני חושב שגם כאלו שירים צריך לכתוב בדיסקוגרפיה, כי לא הרבה מכירים. או שפשוט תעשה עוד קטגוריה שנקראת "שירים בודדים מאוספים" או משהו כזה שיכללו את השירים הללו.

למעלה