עדכון מצב
הייתי היום בתה"ש אצל זולטי, סיפרתי לו על כל סוגי הכאבים ועל הדימומים מפי הטבעת שהיו לי בחודש האחרון. ומה מסתבר שלפני חודשיים כשהייתי אצל שטוקהיים והוא בדק אותי הוא ראה שיש לי נודל בגודל 2 ס"מ בדוגלס שלוחץ על הרקטום. כמובן ששטוקהיים בכלל לא טרח ליידע אותי על כך באותה פגישה
(מה שכלל לא ברור לי, איך לא מעדכנים אותי על מה שמוצאים בבדיקה). לפחות עכשיו אני יודעת שיש סיבה לכאבים ולדימומים - קצת מנחם
. הוא הדגיש שהניתוח שעשו לי הוא חלקי בלבד ושיהיה לי ברור שאני אצטרך לעבור עוד ניתוח. מה שמפחיד אותי זה שאם יש לי את המוקד הזה שכלל לא נאמר לי עליו בניתוח לפני 5 חודשים בבלינסון, מי יודע עוד כמה מוקדים ואיפה יש לי. הרי בבלינסון בכלל לא טרחו לבדוק, הוציאו את הציסטה, ניקו מעט הידבקויות באזור וזהו. בנות אל תעשו את הטעות שעשיתי אל תתקרבו לבלינסון!!
הייתי היום בתה"ש אצל זולטי, סיפרתי לו על כל סוגי הכאבים ועל הדימומים מפי הטבעת שהיו לי בחודש האחרון. ומה מסתבר שלפני חודשיים כשהייתי אצל שטוקהיים והוא בדק אותי הוא ראה שיש לי נודל בגודל 2 ס"מ בדוגלס שלוחץ על הרקטום. כמובן ששטוקהיים בכלל לא טרח ליידע אותי על כך באותה פגישה