עדכון מצב

עדכון מצב

הייתי היום בתה"ש אצל זולטי, סיפרתי לו על כל סוגי הכאבים ועל הדימומים מפי הטבעת שהיו לי בחודש האחרון. ומה מסתבר שלפני חודשיים כשהייתי אצל שטוקהיים והוא בדק אותי הוא ראה שיש לי נודל בגודל 2 ס"מ בדוגלס שלוחץ על הרקטום. כמובן ששטוקהיים בכלל לא טרח ליידע אותי על כך באותה פגישה
(מה שכלל לא ברור לי, איך לא מעדכנים אותי על מה שמוצאים בבדיקה). לפחות עכשיו אני יודעת שיש סיבה לכאבים ולדימומים - קצת מנחם
. הוא הדגיש שהניתוח שעשו לי הוא חלקי בלבד ושיהיה לי ברור שאני אצטרך לעבור עוד ניתוח. מה שמפחיד אותי זה שאם יש לי את המוקד הזה שכלל לא נאמר לי עליו בניתוח לפני 5 חודשים בבלינסון, מי יודע עוד כמה מוקדים ואיפה יש לי. הרי בבלינסון בכלל לא טרחו לבדוק, הוציאו את הציסטה, ניקו מעט הידבקויות באזור וזהו. בנות אל תעשו את הטעות שעשיתי אל תתקרבו לבלינסון!!

ליאל ד

New member
גועל נפש

קודם כל אני לא מבינה איך עושים "ניתוח חלקי"? הרי אם כבר הרדימו ונכנסו לבטן, למה לא לנקות את הכל? למה עושים עבודה חלקית? הרי כל הרדמה היא לא רצויה ופוגעת, ואני כבר לא מדברת על הסבל הנפשי והפיזי. דבר שני, אני גם לא אוהבת שחלק מהרופאים לא מגלים לנו את כל כל מה שהם רואים בבדיקות, אני פשוט חוקרת אותם, ואני מרגישה שזה מעצבן אותם כי הם עונים בחוסר רצון על מה שראו בעצם בתוך הגוף שלי!! אבל אין מה לעשות, אנחנו תלויות בהם, וצריכות להיות חזקות!!! לילה טוב!

מייקי חמודה../images/Emo24.gif

חבל מאד שלא ניקו לך הכל, יכלו למנוע ממך סבל מיותר וזה שלא עדכנו אותך זה גם גרוע מאד. לדעתי מכתב תלונה לבילינסון ולתל השומר
. תעדכני אותנו מה קורה.

lilah696

New member
כבר עשיתי את הטעות

גם לי השאירו שם מוקדים. הוציאו את הציסטה וניקו טיפה. יש לי מוקדים על הפלקה של שלפוחית השתן שאין לי מושג מה זה פלקה? ומי יודע עוד כמה מוקדים יש לי. עברתי שם שתי ניתוחים. קיבלתי שוב הפניה למיון. אני לא חוזרת לשם ואני עם כאבים. אוף

זואילי

New member
מזועזעת מסיפורי בלינסון

מעניין אותי אם הצוות המהולל שם היה מציע לנשותיו ובנותיו הפרטיות לעבור שם את קרקס הלפה' שלהם.

אף אחד לא יעדכן אותך מיוזמתו

והרבה פעמים גם כשמעדכנים לא נכנסים לעובי הקורה.. צריך לשאול,לתחקר ולחפור (ורוב הרופאים מאד נרתעים מזה) לגבי ניתוחים חלקיים-לא מפתיע אותי. זה קורה המון פעמים.גם לי זה קרה ולא בבלינסון. שם בית החולים לא משנה, אבל יכולה לומר לך בודאות שזה קורה ולא רק בבלינסון. יש מנתחים בתחום האנדו' (ובכלל) שלא יקחו סיכון כדי להגיע לכל המוקדים כדי לא לפגוע באיבר פנימי זה או אחר אז הם פשוט לא נוגעים ולכן תוצאות הניתוח הן חלקיות. וירטואוז בעל ניסיון ובטחון לא עושה עבודות חלקיות כי הוא מנוסה וזו לא בטן ראשונה שלו.. אפפפס, יש גם וירטואוזים שעושים עבודות חלקיות לדוג' בגלל חוסר זמן...

הקטע הוא

ששאלתי את שטוקהיים לאחר הבדיקה והוא אמר שהכל בסדר, וכשתיארתי לו את כל סוגי הכאבים הוא אמר שהוא לא בטוח כי הכל קשור לאנדו ולא הזכיר כלום לגבי הנודל. וכשהייתי בשבוע שעבר אצל זולטי וחזרתי ותיארתי לו את סוגי הכאבים הוא אמר לי "נו בטח קראתי בעיון את מה ששטוקהיים רשם ויש לך נודל בדוגלס שלוחץ על הרקטום וזה מסביר את הכאבים שאת מתארת". זה מה שלא מובן לי שכל אחד אומר לך משהו אחר למעשה, אחד מתעלם לגמרי וטוען שאין לו מושג ממה הכאבים והאחר אומר שכל הכאבים מוסברים וקשורים לאנדו ומרביתם לאותו נודל. אז למי להאמין??? ולגבי בלינסון אם זה היה מקרה של חוסר רצון להסיר מוקד כדי לא לפגוע באיבר לפחות תציין בדו"ח הניתוח שיש שם מוקד שלא הוסר. אבל זה לא היה המקרה, הם עשו מה שתיכננו לעשות הוצאת הציסטה וזהו, בדרך היו חייבים לנקות את ההידבקות של הרחם, השחלות והמעי הגס בכדי להגיע לציסטה, אבל לאחר שסיימו להסיר את הציסטה (יותר נכון לשאוב כי היא התפוצצה להם) סגרו ולא חיפשו או ניסו להסיר ולנקות מוקדים והידבקויות. מסכימה איתך לגבי עבודות חלקיות בגלל חוסר זמן ... בטוחה שבין היתר זה מה שקרה אצלי.

למעלה