עדכון מהשטח

doofe

New member
המשטרה לא תקבע את המיקום.

בית המשפט הוא הסמכות לקבוע עניינים כאלה. שהשוטרים יעבדו, גם בשביל זה ההורים שלי משלמים מיסים, אחרי הכל.

Fackazot Hunter

New member
הלוואי שאת צודקת, והמשטרה

באמת לא קובעת את המקום, וגם לא הרבנים, אבל הם בהחלט משפיעים... גייסו את האפיפיור, הביאו שיחים מוסלמים, הרבנים הראשיים, כל מה שאת רוצה, אולי אפילו את הדאלי לאמה.. הם יעשו הכל. ואני מאד רוצה שהמצעד יתנהל כמו שצריך בירושלים, אבל הם רצחו ראש ממשלה, מה הבעיה שלהם לרצוח שמה כמה גאים? מפחיד לא? אני בטוח שזה אחד השיקולים של כמה גאים...

doofe

New member
בשנה שעברה, אחרי אירוע הדקירה

המחריד, המצעד נמשך והיה גם הפנינג בסוף. זה לא מה שיעצור את העניין, והאפיפיור, עם כל הכבוד, מוזמן להכנס לי אתה יודע בדיוק לאיפה. הוא לא מהווה צר במערכת השיקולים שתקבע היכן יתקיים המצעד. לא האפיפיור, לא שיחים מוסלמים, רבנים ראשיים, דאלאי למה, אדוניי, זאוס, או מי שאלה לא יהיו, יחליטו. שופטים.

gershon17

New member
אוי, נו, בחייכם!

כשיובלאישמרכז אמר "הם" על הפלסטינים, התנפלו עליו שהוא מכליל ושהוא לא בסדר ושיש ויש. עכשיו אתה אומר "הם" על הדתיים וכולם מהנהנים בהסכמה. הרי מה הבעיה שלהם לרצוח שמה כמה גאים? ברגע שמדברים על דתיים, אתם מתבטאים כמו אנשים מפורום הליכוד. אתם מכלילים, מאבדים כל יכולת הזדהות עם הצד שני ומעירים הערות שאם אני הייתי מעיר אותן על הפלסטינים הייתם מאשימים אותי בגזענות. להיות שמאל זה לא להיות בעד הפלסטינים, להיות שמאל זה להיות שמאל גם כשמולכם עומד יהודי.

Fackazot Hunter

New member
אז זה שמאל- שינוי...

ואנחנו לא הכללנו, ועם כן אז זה בטעות, אבל כמו שאתה יודע, יש חמאס שמה, ופה גם חסרים פלגים קיצוניים פאנטים מטורפים?

gershon17

New member
לא הבנתי את הכותרת שלך

אתה ממשיך בהכללות שלך ואף מקצין את הדמונזיציה שעשית לאנשים שכל חטאם הוא שהם יהודים דתיים. עד כדי כך שאתה השווית עכשיו את הרבנות לחמאס, למרות שבפעם האחרונה שאני בדקתי, הרבנות לא ניסתה לפוצץ אף אוטובוס, וש"ס לא שיגרה טילים לאף ישוב. אתה טוען שהאמירה "הם רצחו את רבין" היא לא הכללה?

Fackazot Hunter

New member
הם זה הפאנטים, שהם מהווים רק

אחוזים בודדים מכל הדתיים והחרדים, והשאר אנשים נורמאלים לחלוטין. הם זה לא כולם, זה חלק. מצטער עם לא רשמתי את זה בצורה הנכונה. הרבנות וש"ס לא יורים ולא מפוצצים, אבל ישנם קבוצות ימניות קיצוניות מטורפות שמסוגלים לזה, וגם עושים.

gershon17

New member
אחוזים בודדים?

עשרות אלפי אנשים דתיים (אחוז ממיליון זה 10,000, ויש יותר ממיליון דתיים) ימניים מתעסקים בירי טילים על אוכלוסיה פלסטינית ובפיצוץ אוטובוסים פלסטיניים? אתה ממשיך להסחף ולהגזים על כל צעד ושעל. כל הקבלה בין היהדות הדתית לארגוני הטרור הפלסטינים מעליבה, מקוממת ומדיפה ניחוח של גזענות.

Fackazot Hunter

New member
אני מרגיש שאני חוזר על עצמי...

התכוונתי אחוז מהקיצוניים, לא מכל מיליון הדתיים והחרידים. במקרה של אלה היהדות הדתית כבר לא מהווה כלום! הם מטורפים את זה אתה גם מכחיש? אני לא מדבר על כולם! אני לא מדבר על רוב! אני מדבר על כמות מצומצמת של אנשים, שהם רוצים לקחת את העיניינים הבטחוניים שמה בהתנחלויות לידיים שלהם! אולי במקום לענות לי על זה אתה מוכן להפסיק להגיד שאני אומר שכולם משוגעים וכל הדתיים הם טרוריסטים?! לא היו חסרים מקרי רצח של פלשתינאים שמתנחלים קיצוניים (ממש קיצוניים ולא כל המתנחלים כמו שאתה נוהג להכניס לפי) ירו עליהם? אין מה להשוות בין חמאס אליהם, אבל הם אנשים לא נורמאליים. הם לא יורים קאסמים כי יש במדינת ישראל שלטון חוק לא רופף שאוסר על דברים כאלה להתחרש, ואם לא היה פה שלטון כזה מזמן היו יוצאים כל הקיצוניים האלה נגד הערבים. הם גם התנחלו לפלשתינאים בבית פעם אחת, את זה אתה זוכר? או שאתה מרשה לעצמך לשכוח מקרים כאלה? ברשות יש שלטון טרור ולכן יש שם אנרכיה, אתה רוצה שניראה ככה? לא נירא לי, תאמין לי שאם פה לא היה שלטון כמו שיש עכשיו כמה שהוא ניראה לך חלש, היינו ניראים כמו ברצועת עזה, ותודה לאל אנחנו לא, ואנחנו מאד רחוקים מהמצב הזה, אז בפעם המאה, לא כל הדתיים, גם לא אחוז, משוגעים!

gershon17

New member
אני לא מבין משהו

אתה מפחד שמתנחלים ימנים קיצונים יפסיקו ממנהגם לירות בפלסטינים ויגיעו לירושלים כדי לעצור את מצעד הגאווה? חשבתי שאנחנו מדברים על מצעד הגאווה ועל הדרישה של הדתיים בירושלים לבטל אותו.

Fackazot Hunter

New member
אתה מאשים אותי בדברים שאני אומר

ואז מהר משנה נושא.. אתה שאלתה אני עניתי, עכשיו אל תתחמק מתשובות...

Fackazot Hunter

New member
*וגם עושים, זה לא מתפוצצים,

זה יורים בחפים מפשע ומבצעים לינצ'ים בערבים. עם היה פה שלטון כמו בעזה, הם היו גם עושים את זה.

gershon17

New member
אולי בכל זאת ראית את מה שהבאתי?

אולי במקום להאשים את כל העולם ואשתו שהם שונאי ערבים, פשוט אתה התבלבלת?

Fackazot Hunter

New member
אני ממש לא מקצין, אתה זה

שמבלבל את דבריי ומוציא מילים מפי! לא כל העולם ואישתו שונאי ערבים, איפה ראיתה שכן אמרתי את זה?! ומה שרשמתי על הכתבות בעיתון שאין שום דבר על זה, אז זה נכון מה לעשות? ערבי ישראלי, תושב ישראל לא ערבי מהשטחים! אבל זה לא אומר שכל העולם שונא ערבים, אז למה אתה מוציא מילים מפי? אני ראיתי במבזק חדשות הבוקר (חדשות הבוקר, לא הבוקר היום) בערוץ עשר את מה שראיתי, שהמשטרה חודשת שצעיר ימני (גיל 18 בערך) ירה בקבוצת ערבים שבילו במקום, ככל הניראה על רקע לאומני, וזה לא היה בנתניה כמו בכתבה ההיא! קצת קשה לי להאמין שזה מה שאתה הבאתה לי, כי זה ממש לא ניראה אותו דבר, ובחדשות לא הזכירו כלום על פשעים של אותו ערבי, וגם לא של אותו יהודי. אני אמרתי שש"ס יורים? לא!

gershon17

New member
חשבתי לי לרגע

קודם כל, שיהיה ברור, לא ממש איכפת לי אם מצעד הגאווה יהיה בירושלים. ועכשיו לעניין. ברור שיש הרבה מאד ירושלמים שמתנגדים לקיומו של מצעד הגאווה דווקא בעיר שלהם. השאלה שלי היא למה אנשי מרצ פה מתעקשים להתעלם מרגשותיהם? הרי מדובר באותם אנשי מרצ שמצליחים להבין רוצחים פלסטינים ("גם אני הייתי פועל כמוהם אם הייתי במצב שלהם" - מצדיקים פה לא אחת ירי קסאמים על ישובים אזרחיים ושימוש באוכלוסיה אזרחית כמגן). מה, כל המיליטנטים פה בעץ שמתעקשים על זכויותיהם לא משנה מה - מוכנים להתעקש כשמולם עומד יהודי דתי אבל לא כשמולם עומד פלסטיני? זה לא מסתדר לי בכלל.

gershon17

New member
ואני אחדד

כמעט כולם פה טוענים שצריך לנהל מו"מ עם החמאס. עם החמאס כן לנהל מו"מ, אבל עם הרבנות לא????

doresh shalom

New member
על מה יש לנהל מו"מ? ../images/Emo41.gif

על חופש הביטוי? על עקרונות השיוויון? על הדברים הללו אני לא מוכן לנהל מו"מ - בלי קשר לגוף שמולו אני מנהל מו"מ.

למעלה