אני מרגיש שאני חוזר על עצמי...
התכוונתי אחוז מהקיצוניים, לא מכל מיליון הדתיים והחרידים. במקרה של אלה היהדות הדתית כבר לא מהווה כלום! הם מטורפים את זה אתה גם מכחיש? אני לא מדבר על כולם! אני לא מדבר על רוב! אני מדבר על כמות מצומצמת של אנשים, שהם רוצים לקחת את העיניינים הבטחוניים שמה בהתנחלויות לידיים שלהם! אולי במקום לענות לי על זה אתה מוכן להפסיק להגיד שאני אומר שכולם משוגעים וכל הדתיים הם טרוריסטים?! לא היו חסרים מקרי רצח של פלשתינאים שמתנחלים קיצוניים (ממש קיצוניים ולא כל המתנחלים כמו שאתה נוהג להכניס לפי) ירו עליהם? אין מה להשוות בין חמאס אליהם, אבל הם אנשים לא נורמאליים. הם לא יורים קאסמים כי יש במדינת ישראל שלטון חוק לא רופף שאוסר על דברים כאלה להתחרש, ואם לא היה פה שלטון כזה מזמן היו יוצאים כל הקיצוניים האלה נגד הערבים. הם גם התנחלו לפלשתינאים בבית פעם אחת, את זה אתה זוכר? או שאתה מרשה לעצמך לשכוח מקרים כאלה? ברשות יש שלטון טרור ולכן יש שם אנרכיה, אתה רוצה שניראה ככה? לא נירא לי, תאמין לי שאם פה לא היה שלטון כמו שיש עכשיו כמה שהוא ניראה לך חלש, היינו ניראים כמו ברצועת עזה, ותודה לאל אנחנו לא, ואנחנו מאד רחוקים מהמצב הזה, אז בפעם המאה, לא כל הדתיים, גם לא אחוז, משוגעים!