עדכון מהשטח

Fackazot Hunter

New member
עדכון מהשטח

אמא, בנה ובתה מתו, ועוד 4 אנשים נפצעו מאותה המשפחה כנירא מפגז צהלי ברצועה. צה"ל מכחיש שזה פגז, אבל באותו מקום היה ניסיון חיסול של חיל האוויר, אז שוב, עם זה באמת חיל האוויר, צה"ל מפספס בפגיעותיו ופוגע בחפים מפשע. עוד תקרית קטלנית אחת יכולה לסבך את ישראל, וגם לסכן עוד יותר את האזרחים הפלשתינים. וגם צעיר ימני קיצוני ירה בקבוצת ערבים והרג אחד. אבל את זה אתם הטרולים לא סופרים אז חוץ מלפתוח דיון חדש אני לא יגיב עוד. טוב אולי קצת... ביילין קורא להסכמה על הפסקת האש שהציע אנייה, אבל ישראל מתנגדת.. עוד טעות?

Fackazot Hunter

New member
ועוד...

מצעד הגאווה סופית לא יתקיים בירושלים ובסקר מ Ynet מסתמן שהציבור הגיע לתוצאה של 50% בעד ו50% נגד. פוליטיקאים חרדים חברו לתנועה האיסלאמית; הרב הראשי גייס את האפיפיור; ישי יצא מרוצה מפגישה עם רמון. והתוצאה: ההומואים והלסביות מרחבי העולם לא יצעדו כנראה בבירת ישראל, "כי למשטרה שם קשה יותר". נו באמת? זאת סיבה זאת? כדי שהם ימצאו משהו יותר טוב..

נא להטיל ספק!

בעיקר בכותרות בעיתונות, שלא רק שאין קשר בינן לבין המציאות, לעיתים אף אין קשר בין הכותרת לתוכן הכתבה. כל פעילויות הפנאטים הדתיים אכן התקיימו, אך אין שום החלטה של המשטרה ושל אף גוף אחר (שממילא אינו מוסמך לקבל החלטה כזו) לבטל את המצעד. יש דיבורים בנושא, נכון, אבל אלו רק דיבורים בינתיים. המצעד, נכון להרגע, יצעד, וכדאי מאוד שיהיה גדול מאוד, לטובת כלל הציבור החופשי בישראל.

croovy

New member
ממש לא נכון

אפילו בYNET אמרו שזה לא סופי בכלל, בכתבה שאתה מתייחס אליה, ועכשיו סותרים את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273364,00.html

croovy

New member
נבוא גם אם אין משטרה

גם אם זאת תהיה הפגנה בלתי חוקית ויכו אותנו שוטרים וחרדים. אני לפחות. כל העניין הזה רק מוכיח כמה המצעד חשוב.

Fackazot Hunter

New member
המצעד מאד חשוב

אבל עם ההפגנה לא תיהיה חוקית, לא הרבה יבואו! יבואו אני מאמין, אבל לא כמו ב מצעד חוקי, וזה לא יראה על כוח חזק. צריך לעשות הכל כדי שהוא יהיה חוקי. ניהיה אופטימים..

gershon17

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה צעיר ימני קיצוני ירה באיזו קבוצת ערבים? אני מצאתי רק את הכתבה הזו, לפיה לא יודעים שום דבר על היורה. על-פי קרובי הנרצח בכבודם ובעצמם מדובר בעבריין (אבל "לא כבד") - כך שבכלל לא בטוח שמדובר ביורה בצעיר, ימני או קיצוני, יכול להיות שמדובר בסכסוך עבריינים שגרתי, ושהיורה בכלל לאומן ערבי ידוע.

Fackazot Hunter

New member
זה לא זה אני חושב

היה צעיר שירה בקבוצת ערבים, ופגע באחד, ולמשטרה זה נראה על רקע לאומני, אבל לא מה שאתה הראתה...

Fackazot Hunter

New member
בשבילך doofe!! וגם ל geshon! ../images/Emo189.gif

אולי יש שמה כמה אולי, כנירא, אבל אנחנו יודעים זה דיי בטוח.. הרוב ההומופובי או אולי המיעוט(עושים הרבה רעש..) , מנצח. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3272379,00.html וגרשון, בשבילך לא מצאתי כתבה אף חיפושים נואשים, וגם שעות ארוכות שהתבזבזו. אבל, מה זה כבר ערבי מת? כולה ערבי לא? לא יהודי לא מעניין. למתחנחל שנפגע מערבים מקדישים חצי עיתון, אבל במקרה הזה לא מצאתי כתבה מסכנה.. ואני דיי בטוח, כי אני זוכר שראיתי את זה אתמול בבוקר במבזק חדשות

doofe

New member
קראתי את הכתבה הזאת.

הכותרת היא פרובוקציה, נכון לעכשיו המצעד כנראה נשאר בירושלים.

Fackazot Hunter

New member
לא לא לא... הייתה ישיבה גם..

ורק רשמית זה בירושלים, וגם המשטרה מתנגדת, כי "קשה יותר בגלל החרדים" (וזאת כתבה כבר ישנה..) והמידע שלי יותר מעודכן, ואני יחפש עוד חומר.. מפקד מחוז ירושלים הומופוב!!!! D: מה עם תודה?!?

למעלה