עדכון לשחקן ישן-חדש

ran178

New member
עדכון לשחקן ישן-חדש

שלום לכולם, עשיתי הפסקה של כמעט שנה (מסוף אוגוסט שנה שעברה) מהמשחק.. בזמן האחרון התחלתי להתגעגע ואני מוריד אותו מחדש עכשיו, אחרי שלא הצלחתי ממש להוריד את הפאץ'. יש לי cleric בברה. אשמח אם תוכלו לעזור לי להתמצא מחדש במשחק... הוסיפו מפלצות או מקומות בזמן האחרון שחשוב לדעת עליהם? (המקומות האחרונים שאני זוכר שהוסיפו היו המגדל ה"ימני" בלודי ועיר סינית שאפשר להגיע אליה מהנסיס). יש איזה קווסטים חדשים שכדאי לי לעשות? ויש משהו זמני מיוחד שקורה בימים האלו? ובכלל, אם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת, אשמח אם תאמרו לי. המון תודה, חג שמח

Don Nirtin

New member
יש הרבה דברים שהתחדשו מאז../images/Emo87.gif

ליפרי סינגפור (יש שם רוחות רפאים שחלשות לHEAL אז פריסטים וקלריקים מתאמנים שם כמו משוגעים) הבית הרדוף CW- CRISMON WOOD KEEP- מקום אימונים לרמות גבוהות מאוד... איוונטי יומולדת של מייפל- היה על זה דיונים שלמים ונרחבים. מישהו מתכוון להיות חמוד ולתת לינק?
וזהו בעיקרון. הרבה דברים השתנו שם.

ran178

New member
תודה.. ובקשר למחירים בברה

כשעזבתי את המשחק המחיר של אבני כסף ועוד איזה סוג היה בערך 15K.. היום נכנסתי לפרי מרקט וראיתי בחנות שמוכרת צלחת(לא כסף, של הסוג השני) ב- 23K, וגם לא ממש קנו. אז אם מישהו יכול לתת לי טיפה מחירים של אבנים שונות, ואם יש היום סוג ששווה במיוחד (שאני לא אפול בפח כשאני אנסה למכור) וגם steely - בזמנו עלה 6-7.5 מיל, היום ראיתי מישהו מנסה למכור בערך ב-4.. אז כמה זה באמת שווה? תודה וחג שמח

deisy

New member
הכי טוב פשוט לעשות סיבוב ב FM

ולראות בכמה דברים נמכרים.. סטיליי היום בקוש 2.8 מיל...

miss_t

New member
../images/Emo45.gif עוד אפשרות זה לבדוק ב basil

basilmarket.com לא כל המחירים שם נכונים אבל שווה לבדוק מכירות פומביות

למעלה