עדכון לגבי מחירים א'

עדכון לגבי מחירים א'

פגשתי מקודם את כהנא ושאלתי אותה מה קורה... היא אמרה לי שהיא לא זוכרת שנה שהציונים היו כ"כ גרועים.היא אמרה שלא אחד ולא 2 אנשים קיבלו ציונים של 7,14,21 וכו'... היו גם כמה מאיות. הם עוד לא התחילו לדון מה לעשות כי המרכז של הקורס (פישמן) נמצא בחו"ל. שאלתי אותה אם יש סיכוי לפקטור.היא ענתה שהכל יכול להיות והם אולי מחר יישבו על זה. יקח עוד כמה ימים עד שהציונים יתפרסמו.

Sir Master

New member
אני נוטה להסכים

המבחן היה בנוי שונה לחלוטין מכל המבחנים בשנים הקדומות

adng

New member
וואו אלירן זה נראה לי הדבר היחיד שנסכים עליו

אי פעם

Sir Master

New member
אנחנו מכירים ?

כנראה שאת שאת שמעמיסה ולא זאת שפורקת ואני צריך לעזור לה למרות הכל אנחנו מכירים ?

adng

New member
למה החלטת שאני בחורה?

בוא נאמר שאני בן אדם שמעדיף לא להתעסק איתך..

adng

New member
וואלה, בתור אחד שהוא לא חסיד האמת

הכי גדול שהכרתי לא מתאים לך להאמין לכל דבר, גם אם הוא נראה אמיתי...

zarkawi

New member
שימו לב מה קורה באונ' תל אביב

יש לי חבר מהעבודה עושה חשבונאות בתל אביב. בקיצור, היה להם מחירים ב' לפני שבועיים בערך, הוא מספר ש-20 אחוז קיבלו שם בין 90-100, 70 אחוז בין 80-90 והשאר גם ציונים סבבה. אני לא מבין את זה, האם יכול להיות ששם יש רק גאונים או שפשוט המבחנים שלנו עוברים בכמה רמות כל מבחן אחר שיש במוסד לימודי בארץ בכלכלה ?

shaharg3

New member
המבחנים שלנו הם לא מבחנים בכלכלה

אלא מבחנים בהבנת הנקרא. מי שהוציא ציון גבוה בפסיכומטרי(מעל 700) יותר קל לו להצליח במבחנים האלה,כנראה שההגיון שלו יותר טוב והוא יודע לשלול תשובות. המבחנים שלנו בהחלט לא בודקים ידע. לא יעזור להתבכיין על זה,אני כבר מזמן התיאשתי,העיקר להוציא 60..

tuna234

New member
דווקא השאלות יחסית נורמליות

הבעיה זה התשובות...הם נותנים לך את כל האפשרויות והמסיחים+ התשובה הכי מעצבנת שאף תשובה אינה נכונה זה באמת כדי להטעות..

למעלה