עדכון לגבי הקולג'...

Julia16

New member
עדכון לגבי הקולג'...

טוב, אז נראה לי שמהרתי קצת להתלהב.. זה עכשיו סוף יום שישי ואני אחרי 5 ימים בקולג'.. אז מסתבר שהדברים בכל זאת לא כאלה מבטיחים כמו שהם נראו לי, ואני אסביר למה... (חלק מהדברים שאני הולכת להגיד אתם כבר שמעתם לפני כן, אבל אני בכל זאת הולכת להגיד אותם..) אז קודם כל, רוב האנשים שם הם רוקיסטים-מאטליסטים כאלה שמתנהגים מוזר ומתבודדים להם, אבל זה בסדר מבחינתי.האחרים הם סתם אנגלים פשוטים כאלה, כמו שהיו לי בבית ספר, שכל מילה שנייה שלהם זה שיט ופאק וקראפ וכל מה שמעניין אותם זה לעשן את הסיגריות שלהם או סתם להתמסטל ולהתבטל.. חצי מהם הם כאלה שנכשלו בלימודים שלהם וזה פשוט לא מזיז להם, בעצם כמו ששום דבר לא מזיז להם או מעניין אותם. אחרים הם יותר נורמלים, אבל הבעיה עם האנגלים האלה שהם כל כך סגורים!! כל כך ביישנים וסגורים ושקטים, וכשאתה מנסה לפתח איתם איזה שהיא שיחה הם עונים לך בחצי מילה ולא יותר ואחרי זה משתררת דממה כזאת של 'אין מה להגיד' וככה אתה פשוט יושב איתם בדממה.. זה פשוט מעצבן ומדכא. זה גרם לי להבין שהשנתיים הבאות כנראהצ הולכות להיות דומות לשלוש שנים הקודמות וזה כל כך מעצבן אותי... גם זה כל כך מעצבן שהם אף פעם לא הולכים אחד לשני הבייתה (אין מה לדבר על לישון אחד אצל השני..) ולבקש ממישהו מספר טלפון זה משימה בלתי אפשרית..והקשרים בינהם כל כך שטחיים שזה מדהים אותי כל הזמן מחדש. הם לא מכירים את האנשים שהם נמצאים ומסתובבים איתם, ובעצם כל החברות שלהם מתבססת על ללכת בהפסקת צהריים לחנות סנדביצ'ים ולשתוק בדרך או לדבר על שטויות. הם לא מכירים אחד את השני בכלל, והקטע הוא שהם לא חושבים שיש בזה משהו מוזר כי הם לא מכירים משהו אחרת! הם אף פעם לא נפתחים ואין ביניהם שיחות גלויות ואמיתיות אז ככה שגם אתה לא יכול לדבר בפתיחות, ואם אתה מנסה לנהל שיחות קצת יותר פתוחות או רציניות הם מסתכלים עלייך מוזר.. והם כל כך מזוייפים!!! זה הכי גרוע. הנחמדות המעושה..החיוכים המזוייפים...והאובר נימוס הזה שלהם...גאד.. והכי הורג אותי, זה התחביבים שלהם....נגיד הסקוטי ההוא, הוא בנאדם חביב (פחות משהו ממה שחשבתי..)אבל נגיד אני שואלת אותו מה הוא הולך לעשות בסוף שבוע, אז הוא עונה 'אממ, הולך לשתות ולהשתכר... לשמוע מאטל ולנגן על הגיטרה, אני מניח..' וככה כולם שם! כל מה שמעניין ומעסיק אותם זה השתייה שלהם ולהשתכר ולהתמסטל כמה שיותר!.. או זה או להיות בבית כל היום ורק לראות טלויזיה, את האופרות סבון המפגרות שלהם... אה, והם ממש עצלנים! נגיד, בישראל ילדים בגיל הזה באמת עושים הרבה ולומדים ועובדים ועושים המון, ועדיין לא מתלוננים וזה נראה להם נורמלי. פה הם לא עושים כלום כמעט ואחרי כל דבר קטן הם ישר מתיישבים ככה עם אנחה גדולה ואומרים 'וואי, אני ממש הרוג..' כשהם לא עשו כמעט כלום! באמת שאפשר להתאמץ הרבה יותר אבל הם לא רוצים או מוכנים בכלל להשקיע, הם רוצים הכל כמה שיותר קל. טוב, מצטערת על ההשתפכות הזאת, נראה לי ההיתי צריכה אותה... אוף, נמאס לי, מתי דברים באמת ישתנו כבר וישתפרו בשבילי?? אני מתלהבת ושמחה מכל שינוי קטן ומכל משהו שנראה לי שיכול לעזור לי קצת ולשנות לי את החיים לטובה, אבל אז אני רק מתאכזבת ורואה שבעצם שום דבר לא שונה..

J0nathan17

New member
LOL

"בישראל ילדים בגיל הזה באמת עושים הרבה ולומדים ועובדים ועושים המון" you crack me up

kit k@t

New member
yeh well...

for some reason people think Israel is perfect after they leave.... psychos. kat

Julia16

New member
תודה על חוות הדעת קאט,

אבל אם אני ארצה דעה מקצועית לגבי אם אני פסיכית או לא אז נראה לי שאני אפנה לפסיכיאטרית הקרובה למקום מגוריי, אין צורך להטריח את עצמך. המשיכי לשבת בכסאך במקומו ממול המחשב ולירות הערות ציניות לכל עבר, בזה את טובה.

kit k@t

New member
did i say

"Libby is crazy"? cuz trust me, if i wanted to say it i would have . you are just talking from a point of view of a girl that makes the crappy country where she is from sound like the best place on earth. and although i must agree israel had a few up sides, you cant say you know how life is in israel, or how teenagers act, because you did not spend your teenage yaers there. kat

EROTOMANIA

New member
.............

הצעה שלי, את רוצה להשתפך - תפתחי בלוג. בקשר להודעה, אני בטוחה שלא כולם ככה, ואם כן, לומדים להסתדר..

Julia16

New member
אין בעיה,

קודם כל, כתבתי את זה גם בבלוג שלי, אבל חשבתי שזה יהיה נחמד לכתוב את זה גם פה ולתת לכם לקרוא וגם להגיב, כי ברוב תומי חשבתי לעצמי שאתם אנשים שיכולים להבין על מה אני מדברת ושיש להם טיפת רגישות, אבל כנראה שטעיתי. אולי באמת אני צריכה להיות כמוך קים, שכותבת רק בבלוג שלה וכל כך מתלהבת מזה שהיא מקבלת אלפי כניסות עד שהיא לא טורחת לכתוב כלום בפורום שהיא לכאורה משתתפת בו. אבל את צודקת, באמת עדיף שמעכשיו אני לא אפרסם יותר כלום פה ואשמור את ה'השתפכויות' שלי לבלוג, למרות שהפורום הזה כן אמור להכיל דברים כמו שאני כתבתי ולדבר עליהם. אבל מזה משנה, באמת עדיף שאני אתן לפורום הזה לגווע, כי כמו שאתם כותבים הודעות אז אין פלא שכבר אף אחד לא נכנס לפה ולא כותב כלום. ובקשר להודעה, אני יגיב למשפט היחיד שטרחת לכתוב- אז לא, אולי לא כולם כאלה אבל הרוב כאלה ותאמיני לי שנאי יודעת כי אני גרה פה ואני לא ממציאה את הדברים האלה או אפילו מגזימה. הלוואי שזה לא היה ככה, אבל זה כן. וכן, לומדים להסתדר, כמו שלומדים להסתדר עם כל דבר, גם עם כל מיני אנשים.

EROTOMANIA

New member
...........

wow chill. מה את תוקפת אותי? כולה הצעתי משהו, ולא ידעתי שיש לך כבר בלוג. טעות שלי, מצטערת. הגבתי לך בקצרה כי באמת שלא ידעתי מה להגיד לך, וקראתי את כל מה שכתבת.. ותגידי לי, מתי התלהבתי שיש לי אלפי כניסות בכלל? אם אי פעם טרחת לשים לב לזה, בלוג זה לא כניסות, זה תוכן. את סתם תוקפת אותי, כי לא הגבתי לך בהודעה ארוכה או משהו? אין לי באמת מה להגיד. גם כאן האנשים שטחיים והכל חרא, למה לחזור על הכל? ומה את רוצה שאני אעשה בכלל? אעשה קופי פייסט מהבלוג שלי לכאן? אני לא אוהבת לפרסם את עצמי. גאד.. מה יש לך..

Julia16

New member
קודם כל, לא תקפתי,

ואם זה נשמע כאילו שתקפתי אז זה רק כי הייתי מעוצבנת ומאוכזבת מהיחס-לא יחס הזה שלך ושל עוד כמה מחברי הפורום היקרים. בקשר למתי התלהבת- יצא לי לקרוא פעם אחת את הבלוג שלך בישראבלוג וראיתי שכתבת שם משהו כמו 'נו, אז מה, אז יש לי אלף כניסות..נו, אז בגלל זה אני יהיה מגעילה לאנשים ויתעלם מהם באייסי?' משהו כזה. בקיצור, היה איזה קטע כזה שהתלהבת שקיבלת אלף כניסות, אבל עזבי, זה לא מה שמשנה. הקטע הוא שאת (כמעט) אף פעם לא פותחת הודעות משלך ומתחילה לדבר על עצמך או על מה שקרה לך, ואני רק אומרת שמותר לך גם לספר דברים בפורום, כי מזה הוא מתקיים וחי. מהודעות שאנשים פותחים ומספרים על היום שלהם או על חוויות שקרו להם. אז אין בעיה, אם אנשים לא אוהבים את ה'השתפכויות' שלי, כמו שאמרת, אני פשוט אכתוב הכל בבלוג והשאיר את הפורום הזה שומם כמו שהוא וזהו. ולא, את לא צריכה לעשות קופי-פייסט מהלוג שלך, אבל את יכולה מדיי פעם, אם את כותבת כל כך יפה בלוג, אז את יכולה גם מדיי פעם לכתוב דברים בפורום, זה הכל. וכן, מה לעשות, זה מעצבן שאנשים שאמורים להבין על מה אני מדברת כל הזמן רק מבטלים את הדברים שאני אומרת ולא מפסיקים להגיד לי כמה אי טועה וכמה אני מגזימה. אבל כנראה שאתם באמת לא יכולים להבין על מה אני מדברת אז אני לא יכתוב פה יותר כלום ממה שאני חושבת על אנגליה, כי פשוט אין בשביל מה.

EROTOMANIA

New member
..............

"יצא לי לקרוא פעם אחת את הבלוג שלך.." אם יצא לך לקרוא פעם אחת (!) את הבלוג שלי, אל תעזי אפילו לשפוט אותי בגלל זה. אין לי כוח אפילו להתחיל לדבר על זה, כי את פשוט לא תביני! בקשר להודעות בפורום, מה אני אעשה, אני פשוט לא אוהבת לפתוח הודעות חדשות ולדבר על עצמי או על מה שעובר עליי משתי סיבות פשוטות: 1. לאף אחד לא אכפת. 2. לא קורה לי שום דבר שיעניין אתכם. (שוב, לאף אחד לא אכפת) אני כותבת הודעות שיש לי מה להגיד ולא סתם לזיין ת'שכל. אני שומרת את זה לעצמי בבלוג. אני אגיד לך מה הבעיה שלך... את לוקחת כל דבר ברצינות, זה מדהים. אם תפסיקי להיות כזאת מלכת דרמה ותרגעי קצת, תראי שהכל יהיה בסדר. ואני לא רוצה לריב איתך כי זה חסר טעם ממילא, אבל אחרי שתקראי את זה תכתבי לי עוד הודעה ארוכה ומעוצבנת וחוזר חלילה, אז אני אמרתי את שלי וזהו.

קים, גם אני קוראת את הבלוג שלך...

ולדעתי הוא ממש מעניין... וזה לא נקרא לזיין את השכל אם את כותבת שאת נוסעת לניו-יורק ומה את קונה... זה לפחות נקרא להשתתף בפורום... ורגע, יותר מעניין לקרוא על החיים שלי? לא! אבל ככה כולם מזדהים אחד עם השני ורואים שיש עוד אנשים שמבינים אותם והם לא לבד...
למשל, לפני שנכנסתי לפורום הזה ולפני שכתבתי... אז חשבתי לעצמי שאני היחידה שגרה בחו"ל ולא מסתדרת וכאלה... אבל גיליתי שזה לא ככה וכמעט לכולם זה קשה...
אז את יכולה לכתוב פה. אני בטוחה שאף אחד לא יגיד שזה לא מעניין...

Julia16

New member
חחחחחח....קים, את ממש הצחקת אותי..

באמת, החלק האחרון של ההודעה שלך ממש הצחיק אותי... מלכת דרמה אני לא, אבל זה תיאור נחמד. לא ידעתי שככה אני משתמעת. עכישו, מה שהצחיק אותי זה שאמרת שאני לוקחת דברים ברצינות, וזה מצחיק, כי זה נכון. אני באמת לוקחת דברים ברצינות, למרות שלא תמיד. בכל מקרה, לריב גם אני לא רוצה וזה בכלל לא המטרה שלי, ומי בכלל שפט אותך? מתי ועל מה שפטתי אותך? בסך הכל אמרתי שפעם אחת שקראתי (ונכון, אני מודה, זאת היתה פעם אחת) ראיתי שהתלהבת קצת ולקחתי את זה בתור דוגמא. אולי באמת זה היה לא נכון ולא הייתי צרכיה להגיד את זה אבל קצת עצבנת אותי עם המשפט הזה שלך של 'לכי תשתפכי בבלוג' וזה מה שעלה לי באותו הרגע לראש ואמרתי את זה, ואני מתנצלת. אבל חוץ מהקטע הזה אני לא אמרתי עלייך כלום ולא שפטתי אותך בכלל. בקשר למה שאמרת, למה את חושבת שזה לא מעניין אף אחד? אם אנשים קוראים את הבלוג שלך וזה מעניין אותם, אז למה שזה לא יעניין אותנו? מה, את עד כדי כך מזלזלת בנו? את חושבת שאנחנו חסרי עניין בשום דבר? אז שתדעי לך שאת טועה, כי אני יכולה להבטיח לך שאותי ואת עוד הרבה אנשים בפורום, כן יעניינו הדברים שקורים לך. רק תנסי ותראי.

J0nathan17

New member
היי

אץ חלק חשוב מהפורום הזה, אפילו שיש לך את היציאות שלך :) בטח שאנשים יודעים על מה את מדברת, אבל זה נשמע קצת מוגזם אם אני לא טועה את בחול יותר זמן ממני (אני פה שנתיים פחות שבועיים) אז בטח יש לך דרכים להתמודד אם המציאות.. אבל היי, גם אני בבית ביום שישי בלילה, את לא לבד. מה שכן, ישראל לא מושלמת, ותאמיני או לא..... גם שם שותים, גם שם מעשנים, וגם שם התלמידים לא קמים בבוקר בשמחה ובששון ללכת לבית ספר... אני גם מתגעגע לישראל, אבל יותר לחברים מלבית ספר, דווקא דיי מתאים לי שפה לא צריך לעבוד קשה. אין לי מושג לאם אני מנסה להגיע אני קצת סרוט עדיין ראיתי כרגע סרט... memento לא יודע מה אני אומר וואו אף פעם לא כתבתי פה הודעה כל כך ארוכה מי שקרא הכל כל הכבוד תגידי אגב איך באנגליה אנשים בגילנו מבחינת הבית מלוכה כי פה כולם מכירים הסטוריה שלמה והרוב שונאים אותם רוצים שיגמר שתהיה רפובליקה בטח יש לי שגיאות כתוב פאק יותר נוח לי באנגלית מאשר בעברית ועוד אני גר בנורבגיה i need help

Julia16

New member
וואו ג'וני...

גרמתי לך לדבר..
קןדם כל, בפעם המאה אני רוצה להבהיר שאני יודעת שגם בישראל משתכרים וגם בישראל מעשנים וכל זה.אבל, זה לגמרי אחרת! כי בישראל זה בשביל הקטע וזה איזה שלב כזה בגיל ההתבגרות, אבל פה זה שיגרה! פה זה דרך חיים וככה הם חיים וזה מה שהם אוהבים לעשות. חוץ מזה גם שבישראל אולי עושים את הדברים האלה אבל עושים גם דברים אחרים (נגיד הולכים לבתי קפה, סתם מדברים ונרגעים..) ופה אין את זה! פה אין משהו חוץ מהפאבים והמועדונים, זה מה שהם עושים, אלה הם החיים שלהם! וחוץ צזה, מה שמשגע אותי בעיקר זה האופי שלהם והאישיות שלהם, זה יכול ממש לשגע טותי לפעמים, אפילו יותר מה'תרבות' הזאת שלהם..

Emc2

New member
תלוי...

עד כמה שאני יודע נורבגיה או סוחרת בגידול פנימי או מקבלת משלוחים בדרך כלל דרך שוודיה. שוודיה מגדלת הרבה בעצמה גם כן אבל יש לא מעט מסחר בין שוודיה להולנד, ככה שבאופן עקרוני אתה יכול לקנות בנורבגיה חומר הולנדי, ולמתקשים זה אומר משהו טוב :)

למעלה