עדכון לאשכול

L7

New member
בפורום "שואה" תוכל ללמוד על אהבת

אלוהים את היהודים. בפורום "נוצרים ומוסלמים" תוכל ללמוד על שיגשוגן של שתי דתות הענק ועל הניוון היחסי של היהדות השנואה על אומות העולם.

הנה עוד מישהו שמצא לעצמו לדבר בשמי.

והפעם לפרסם את הפורום שלי בשם בדוי תחת שמי? מי המעריץ האלמוני אם לא Governor שלוח הרסן.

אולי לפני האמיתות האבסולוטיות

תבדוק את החתימה שלך? זה לא כבוד כל-כך גדול ש"מנהל הפורום עונה לכל שאלה תוך יומיים לכל הפחות". הביטוי "לכל הפחות" משמעותו מינימום, הבנת? אה, וקראתי את הקטע שלך עד החצי, ובאמת לא הצלחתי להציג הפרכות כי נרדמתי מרוב שעמום. כמה אפשר לטחון את אותן שטויות?

סייברדין,

אני משתמש בפורומי הייד פארק בשם "דניאל בלס", הזה שפתח את האשכול הגיע בשם "דניאל בּלס" ומדבר בשמי כדי ללעוג לי ולכן כתב "לכל הפחות...". ולגבי טענותיי, מי אתה כי תלין לאחר שהצעתי לך לדבר עימי טלפונית וסירבת.

בּאהבה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifאז האמת יצאה לאור../images/Emo70.gif

את האחראים של אתר ""חופש"" לא מעניינת האמת... אני אשקר אם אגיד שהופתעתי...

ועל זה נאמר: חמור קופץ בראש

ראה, כאמור, מה שכתב מר בלס מנהל הפורום כאן: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=803648 ואם בינתיים שינה את הטקסט, ר' בהודעתו של Henry Morton. וחוץ מזה, אינני ולא הייתי מה"אחראים של אתר חופש".

בּאהבה

New member
../images/Emo105.gifחמור יותר טוב מאתר ""חופש""!

בסדר, אז אחד האנשים הכי חשובים ב""חופש"" (מ-שכל)!!! בסדר עכשיו??? נ.ב: מה רצית עם הלינק הנ"ל???

Henry Morton

New member
`הזה שפתח את האשכול הגיע בשם "דניאל

בּלס" ומדבר בשמי כדי ללעוג לי ולכן כתב "לכל הפחות..."` רגע, אז מה זה? ספר לנו מה כתוב כאן בשורה רביעית בגוף הטקסט Stanley נ.ב.: _אין_ טעם לתקן את הדף שלך על מנת לנסות להפריכני. הדף שמור ומצורף כ- attachment

דניאל בלס,

אכן, כמו שבוודאי שמת לב אני לא מעורב כל-כך בנעשה בפורום לאחרונה ולא שמתי לב להבדל הדגש, ועל כך קבל את התנצלותי. *אבל* מצד שני הוכח כאן שזה בדיוק מה שאתה כתבת בפורום שלך... ולגבי טענותיך: הייתי מוכן בלב חפץ לדבר איתך טלפונית או פנים אל פנים, אחרי שתסביר לי בצורה מניחה את הדעת, מינימלית, אפילו הגיונית-למחצה למה זה עדיף על פני התכתבות. לא רק שלא הצלחת בזה, רמת הטיעונים שלך (ע"ע) הייתה כל-כך לא רצינית שלא ראיתי בך מישהו שכדאי להשקיע את זמני בדיון איתו.

משום כמה סיבות:

1. בדיבור ניתן להכיר את האדם וע"י כך להבין אלו טיעונים הוא דורש, ואפילו שיהיו רק לרמתו. 2. בדיבור ניתן להעביר את דעתך כדי שתהיה מובנת לצד השני. 3. בדיבור לא ניתן להתחמק מתשובה בתוך מלל בשפה גבוהה כביכול, או רב. מנהל הפורום:

Governor

New member
דניאל יקר, כל הנמוקים הללו נכונים,

תקפים, ואפקטיביים עוד יותר, בדיון פומבי בפורום, מן הבחינה שקהל גדול רואה מה נטען ומה הושב, כולל תלמידי ישיבה רבים הצופים בפורום בהסתר בוכוח פומבי לא נתן להתחמק מתשובה, ולהצניע או להכחיש תבוסה חובה לזכות את הרבים, למען יחכימו... ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

Henry Morton

New member
!!!Tampering with a ship's logbook

logbook של אניה הוא מסמך, יומן, המתאר ארועים, נתיב שיט, והחלטות שנעשו ע"י הקברניט בנמל ובלב-ים. logbook של אניה מלווה אותה מרגע ההשקה במספנה ועד רגע ה- decommission. יכלת האדמירליות לנתח ארועים לאחר זמן ולהעריך את איכות החלטות גשר הפקוד נסמכים על ההנחה שאי אפשר לשנות רשומי ה- logbook ואסור אפילו שמחשבה לעשות כן תחלף בירכתי המח. אחד הענשים החמורים ביותר שהיו נהוגים בצי הבריטי היה בגין שנוי logbook, או אפילו אי-הצלחה לשמור על שלמותו. לא משנה מה היה המוניטין של הקברניט גם אנו, בקראנו רשומים של הודעות בפורום, מניחים כי הם מכילים account מדויק, כרונולוגי, של דברי המשתתפים, ויכולים לאזכרם ולצטטם בבטחון שלא ישונו, או ימחקו. אנו סומכים על כך, כשם שאנו סומכים על כך שמטר הוא אמת-מדה סטנדרטית קבועה, ובין שכבנו לישון, לבין השכימנו קום בבקר שלמחרת - לא נוסף לו למטר דבר וגם לא נגרע ממנו דבר לא בפורום ה"אמת האבסולוטית". למרבה האירוניה, אף מלה בפורום זה אינה בטוחה אבסולוטית באמת. עקבו נא אחר דברי ברכוז. כל ההודעות מתיחסות לאשכול מס. 28078216 בפורום שלנו, מס. 570 (ולהלן, `האשכול שלנו`), ולאשכול מס. 710130 בפורום מס. 4142 ב- HydePark, הפורום של דניאל בלס (ולהלן, `האשכול שלו`): (1) אני מציג ב- 27/02/04, שעה 00:24 תגובה באשכול שלנו, להודעה חדשה באשכול שלו, שנוספה שם ביום 25/2/2004, שעה 13:1 (snapshot שלה יסופק ביום א') (2) אני ממשיך וב- 27/02/04, שעה 11:15 מתיחס למלה `מקרה?` (מלה בדידה מוקפת מרווחים. לא חלק מ- string הכולל אותה), המופיעה בסוף הקטע שנוסף באשכול שלו ב- 25/2/2004, שעה 13:1 (3) כעת באו נעבר לאשכול שלו ונחפש את המלה הבדידה `מקרה?`. מצאתם אותה? כן, פעמיים (במקום פעם אחת), ושני המופעים מצויים רק בקטע שנוסף ב- 27/2/2004, שעה 14:1 !!! הקטע שנכתב על ידיו ב- 25/2/2004, שעה 13:1 - נעלם ואיננו (snapshot שלו יסופק ביום א') דניאל בלס מחק הודעה מהאשכול שלו שנכתבה ב- 25/2/2004, שעה 13:1, ואשר אליה התיחסתי, וכתב אחרת תחתיה ב- 27/2/2004, שעה 14:1 !!! כל המתכוון לכתוב בפורומו האומלל של דניאל, צריך לצפות לשנוי, או מחיקה של דבריו, בלא ידוע ובלא רשות, או שנוי/מחיקה של דברי דניאל, אשר עלולים להפך את ההתיחסות של הכותב אל דברי דניאל, ל- invalid כאמור, אל לכם, בשום פנים ואפן, לכתב שם. אתם יכולים לבחר אשכולות מדבריו ולדון בהם כאן ורצוי לשמר צלומים של האשכול אליו התיחסתם, כפי שהיה מצבו ברגע התיחסותכם אגב, אני דוחק בכם לקרא את מאמריו אימבציליים עד פלצות. לא כן? זהו פרצופו הכעור והמפגר של עולם המסיון היהודי, אשר הכחש/כזב/רמיה/אונאה/הטעיה הם כאבנט למתניו, וכעור שני לגופו Stanley

Justin Angel

New member
כל הכבוד.

אתה חנון, אבל חנון חכם. אני עוד זוכר את התקופות שאני עשיתי השוואות ומעקבים שכאלו, הלוואי והיה לי זמן בימינו... :) כנאמר, כל הכבוד, עלה והצלח ותשתה הרבה חלב.

אינני מבין דבר ממסקנותיך.

לא מחקתי דבר, כל שהוספתי הוא קישור לפלפולים נוספים. פלפולים שאליהם לא התייחסת.

Henry Morton

New member
מחקת הודעה מיום 25/2/2004, שעה 13:1

וכתבת ב- 27/2/2004, שעה 14:1 הודעה אחרת תחתיה. ה- snapshot של ההודעה הישנה יהיה בידי רק מחר. שנית הודעות בפורומך, וזה מנהג קבוע נקוט בידך, לפעמים גם אחרי חדשיים(!), ולכן פורומך פסול לכתיבת משתתפים. המשך לכתב שם לבדך. אנו נדון במאמריך כאן Stanley

לא מחקתי דבר, כל שהוספתי הוא קישור

לא מחקתי דבר, כל שהוספתי הוא קישור לפלפולים נוספים, קישור שאליו לא התייחסת- גם לא כאן, אז מה הבעיה? לא קראת את מה שכתוב בתחילת האשכול? הפורום שלי נועד לליבון האמת ודיוק בעובדות ולא לגנאי חסר תועלת של איש את רעהו. ******************* 'המשך לכתב שם לבדך. אנו נדון במאמריך כאן' תגובה: מי זה 'אנו'? האם יש לך פיצול אישיות או שמא טרחת לשאול את כל משתתפי הפורום הזה האם יואילו לדון במאמריי כאן? כל התשובות לשאלות/הפרכות וטענות שיוצגו כאן יועלו וייענו בפורום עצמו כעדכון למאמר(אין לי עודף זמן לזרוק עשרות פעמים את אותה הודעה "כבר נטען וכבר הופרך בהודעתי הקודמת", אתה חוזר על עצמך!). מנהל הפורום:

Henry Morton

New member
בא נקצר. מחר יהיה בידי צלום האשכול.

אני רוצה להכריח אותך להמר ברגע זה נגד האפשרות שיש ביכלתי להראות ששקרת. שאלתי פשוטה: האם מחקת באשכול זה הודעה מ- 25/2/2004 שעה 13:1, וכתבת תחתיה הודעה ב- 27/2/2004 שעה 14:1? כן, או לא? Stanley

כן, אך לא שיניתי את תוכן ההודעה,

כך ש"טענתך" אינה רלוונטית. לא הבנתי תחילה את טענתך, משום שהתוכן לא שונה, אם אתה מתייחס לפעולה הטכנית שביצעתי, אז התשובה חיובית ושוב אני חוזר כי התוכן לא שונה ולכן הודעתך "המרעישה" אינה רלוונטית. תוכן ההודעה הוא אותו תוכן עם הוספת שתי השורות בסוף ההודעה והן: "ולגבי הפרכות שנתקלתי לנושא הנדון, להלן מאמר אובייקטיבי המבאר את העניין ומוכיח את עמדתי: http://www.mada.org.il/website/html/3/3_1_5_1.htm מקרה?"

למעלה