!!!Tampering with a ship's logbook
logbook של אניה הוא מסמך, יומן, המתאר ארועים, נתיב שיט, והחלטות שנעשו ע"י הקברניט בנמל ובלב-ים. logbook של אניה מלווה אותה מרגע ההשקה במספנה ועד רגע ה- decommission. יכלת האדמירליות לנתח ארועים לאחר זמן ולהעריך את איכות החלטות גשר הפקוד נסמכים על ההנחה שאי אפשר לשנות רשומי ה- logbook ואסור אפילו שמחשבה לעשות כן תחלף בירכתי המח. אחד הענשים החמורים ביותר שהיו נהוגים בצי הבריטי היה בגין שנוי logbook, או אפילו אי-הצלחה לשמור על שלמותו. לא משנה מה היה המוניטין של הקברניט גם אנו, בקראנו רשומים של הודעות בפורום, מניחים כי הם מכילים account מדויק, כרונולוגי, של דברי המשתתפים, ויכולים לאזכרם ולצטטם בבטחון שלא ישונו, או ימחקו. אנו סומכים על כך, כשם שאנו סומכים על כך שמטר הוא אמת-מדה סטנדרטית קבועה, ובין שכבנו לישון, לבין השכימנו קום בבקר שלמחרת - לא נוסף לו למטר דבר וגם לא נגרע ממנו דבר לא בפורום ה"אמת האבסולוטית". למרבה האירוניה, אף מלה בפורום זה אינה בטוחה אבסולוטית באמת. עקבו נא אחר דברי ברכוז. כל ההודעות מתיחסות לאשכול מס. 28078216 בפורום שלנו, מס. 570 (ולהלן, `האשכול שלנו`), ולאשכול מס. 710130 בפורום מס. 4142 ב- HydePark, הפורום של דניאל בלס (ולהלן, `ה
אשכול שלו`): (1) אני מציג ב-
27/02/04, שעה 00:24 תגובה באשכול שלנו, להודעה חדשה ב
אשכול שלו, שנוספה שם ביום 25/2/2004, שעה 13:1 (snapshot שלה יסופק ביום א') (2) אני ממשיך וב-
27/02/04, שעה 11:15 מתיחס למלה `מקרה?` (מלה בדידה מוקפת מרווחים. לא חלק מ- string הכולל אותה), המופיעה בסוף הקטע שנוסף ב
אשכול שלו ב- 25/2/2004, שעה 13:1 (3) כעת באו נעבר ל
אשכול שלו ונחפש את המלה הבדידה `מקרה?`. מצאתם אותה? כן, פעמיים (במקום פעם אחת), ושני המופעים מצויים רק בקטע שנוסף ב- 27/2/2004, שעה 14:1 !!! הקטע שנכתב על ידיו ב- 25/2/2004, שעה 13:1 - נעלם ואיננו (snapshot שלו יסופק ביום א') דניאל בלס מחק הודעה מה
אשכול שלו שנכתבה ב- 25/2/2004, שעה 13:1, ואשר אליה התיחסתי, וכתב אחרת תחתיה ב- 27/2/2004, שעה 14:1 !!! כל המתכוון לכתוב בפורומו האומלל של דניאל, צריך לצפות לשנוי, או מחיקה של דבריו, בלא ידוע ובלא רשות, או שנוי/מחיקה של דברי דניאל, אשר עלולים להפך את ההתיחסות של הכותב אל דברי דניאל, ל- invalid כאמור, אל לכם, בשום פנים ואפן, לכתב שם. אתם יכולים לבחר אשכולות מדבריו ולדון בהם כאן ורצוי לשמר צלומים של האשכול אליו התיחסתם, כפי שהיה מצבו ברגע התיחסותכם אגב, אני
דוחק בכם לקרא את מאמריו אימבציליים עד פלצות. לא כן? זהו פרצופו הכעור והמפגר של עולם המסיון היהודי, אשר הכחש/כזב/רמיה/אונאה/הטעיה הם כאבנט למתניו, וכעור שני לגופו Stanley