עדכון לאשכול

Henry Morton

New member
OK, מתקדמים. החלטת לא להמר. יפה.

אם כן, מחקת הודעה, וכתבת אחרת במקומה, בעלת תכן זהה לקודמתה, לטענתך, בתוספת כמה שורות. ענין זה יבדק מחר. בכל זאת, הפכת את כל התיחסויותי למלים `25/2/2004 שעה 13:1` ללא מובנות לקורא, העלול לקבל הרשם שאיני יודע מה אני סח. מדוע עשית זאת? אתה בכלל מבין מה פרוש נהול פורום? אני עדיין ממליץ לכל, בחם עמוק, לקרא את ההודעות המפגרות בפורומך, אולם לא לכתב דבר שם, אלא לנהל את הדיונים כאן, במקום בו אתה כאחד המשתתפים Stanley

אם כן, מחקת הודעה, וכתבת אחרת במקומ

אם כן, מחקת הודעה, וכתבת אחרת במקומה, בעלת תכן זהה לקודמתה, לטענתך, בתוספת כמה שורות. תגובה: בדיוק ולכן הודעתך אינה רלוונטית. * * * * * * * * * * * * * * * * * "ללא מובנות לקורא, העלול לקבל הרשם שאיני יודע מה אני סח." תגובה: לא איכפת לי מהרושם שאתה עלול לקבל משום, וכבר כתבתי זאת, אני לא מחויב לדברים האמורים ע"י אתיאיסטים מנבלי פה מחוץ לכותלי הפורום שלי. * * * * * * * * * * * * * * * * * "אלא לנהל את הדיונים כאן, במקום בו אתה כאחד המשתתפים" תגובה: לא כאחד המשתתפים, משום שאת ההפרכות לטענותיך אני מוסיף בתוך האשכולות המקוריים עצמם ע"י עדכונם. מנהל הפורום:

Henry Morton

New member
שורה תחתונה: מחקת הודעה וכתבת

אחרת תחתיה, עם טקסט זהה, לטענתך, בתוספת מספר שורות, ואינך מחויב לשלמות האשכולות בפורומך ול- integrity שלהם, אלא `מוסיף בתוך האשכולות המקוריים`, כראות עיניך, ובכך מציג ככלי ריק את טענות מתנגדיך, בעוד מתנגדיך משוללי אפשרות לנהוג באפן דומה אני חושב שהכל מתחילים להבין עם מי יש להם עסק, ועם מה יש להם עסק Stanley

כל התשובות לגבי טענות סייברדין וסטן

אני מתייחס עתה להודעתו של סטנלי/גוברנור/הנרי מהתאריך: 27/02/2004 23:25:00, * * * * * * * * * * * * "כעת באו נעבר לאשכול שלו ונחפש את המלה הבדידה `מקרה?`. מצאתם אותה? כן, פעמיים (במקום פעם אחת), ושני המופעים מצויים רק בקטע שנוסף ב- 27/2/2004, שעה 14:1 !!! הקטע שנכתב על ידיו ב- 25/2/2004, שעה 13:1 - נעלם ואיננו (snapshot שלו יסופק ביום א')" * * * "כל המתכוון לכתוב בפורומו האומלל של דניאל, צריך לצפות לשנוי, או מחיקה של דבריו, בלא ידוע ובלא רשות, או שנוי/מחיקה של דברי דניאל, אשר עלולים להפך את ההתיחסות של הכותב אל דברי דניאל," תגובה: (1) הקטע לא נכתב על ידי אלא נלקח מאתר הידברות כמובא שם. (2) הקטע לא נעלם ולא נמחק, אלא שהוסף בתחתיתו קישור נוסף ומכאן אני רואה אף חוצפה מדבריך שהרי באשכול עצמו כתבתי כי זוהי "הוספה", להלן הקטע שהוספתי: "ולגבי הפרכות שנתקלתי לנושא הנדון, להלן מאמר אובייקטיבי המבאר את העניין ומוכיח את עמדתי: http://www.mada.org.il/website/html/3/3_1_5_1.htm מקרה? (3) בתחילת האשכול כתבתי כי המאמר יעודכן עם ההפרכות שבהם אתקל. (4) אני מחוייב, אם כבר, להודיע הודעות מוקדמות ולבקש רשות אך ורק אצל הכותבים בפורום שלי בנושא הספיציפי, אנשים היודעים לשמור על שפה נקיה ולא לכנות כל אדם שדעותיו אינן חופפות עם שלו "אימבציל חסר תקנה". בפורום זה איני חב דבר לאיש. (5) ולסיכום: כל התשובות לשאלות/הפרכות וטענות שיוצגו כאן יועלו וייענו בפורום עצמו כעדכון למאמר (אין לי עודף זמן לזרוק עשרות פעמים את אותה הודעה "כבר נטען וכבר הופרך בהודעתי הקודמת", אתה חוזר על עצמך!). ולסייברדין, לגבי הודעתו של המתחזה המופיע בשמי, אך עם נקודה "דניאל בּלס", אודיע כי לא שמתי לב להודעתו המחקה את דבריי שלי מן הפורום ולכן טעיתי לחשוב שהוא מנסה לחבל לי גם בזה (אגב, זהו גם מעין טיעון קש, כאשר מתחזה מופיע בשמי עם טענתי ואחרים עונים ל"טענותיו"). על כן ובהתאם לזאת, עליי לענות לטענתך מהתאריך 00:11 | 27/02/04 הסוברת שדבריי מורים "לכל הפחות" ומשמעותם מינימום. ותשובתי היא שטעות בידך כאשר אתה מפריד מילים מתוך משפט תקני ומנסה להוציא מהן משמעות שונה. המשפט המקורי הוא "מנהל הפורום עונה לכל שאלה תוך יומיים לכל הפחות", דהיינו שיתכן שאענה אף לפני שעברו יומיים אך וואדי לא לאחר שעברו יומיים. ולהנרי/סטנלי/גוברנור, אתה עוזר לי בלא משים לב לכך אפילו לפרסום הפורום ועדכונו. מנהל הפורום:

Henry Morton

New member
יענו גוברנור וסייברדין בזמנם החפשי,

אם וכאשר יחפצו. `...אך וואדי לא לאחר שעברו יומיים` מה זה `וואדי`? האם אתה טוען ש`יומיים לכל הפחות` פרושו `בתוך יומיים`, או `לפני חלוף יומיים`? Stanley

Henry Morton

New member
טוב, דניאל בלס עומד על דעתו,

גם בהתכתבות פרטית, כי אכן: `המשפט המקורי הוא "מנהל הפורום עונה לכל שאלה תוך יומיים לכל הפחות", דהיינו שיתכן שאענה אף לפני שעברו יומיים אך וואדי לא לאחר שעברו יומיים` כזכור, דניאל בלס מציג עצמו כאשף הלוגיקה והרציונליות, ומוכיח בפורומו את קיום אלהים באמצעים לוגיים/רציונליים, ענין שטרם עלה בידי פילוסוף כלשהו (יובל199, לתשומת לבך, אולי ההוכחה שם בפורומו) בהנחה ש`וואדי` פרושו `ודאי` (אולם, אם זו סתם פליטת קולמוס ספאזמטית, אין זה מעלה או מוריד), אזי דניאל, אשף הלוגיקה/רציונליות, משוכנע ש`יומיים לבל הפחות` פרושם `בתוך יומיים`, או `לפני חלוף יומיים`, או, בלשונו `וואדי לא לאחר שעברו יומיים` מי מכם, תלמידים יקרים, יסביר לדניאל, גאון הלוגיקה/רציונליות, מה באמת פרוש `יומיים לבל הפחות` (רמז: אני מבקש רק מתלמידי יסודי להרים אצבע. די בתלמיד בית-ספר יסודי) בקרו בפורומו (אך אל תכתבו שם). הצחוק יפה לבריאות, ודניאל, מסתבר, שוקד ימים כלילות על בריאותם של בני ישראל. ישכוייח גדול, חזק וברוך, ותזכה למצוות, דניאל שלי! Stanley

אפשר לומר גם "יומיים לבל הפחות..."

אך המשמעות היא אותה משמעות וכל אדם בעל יכולת הבנה בסיסית, מלבדך כמובן, מבין מיד כי משמעות המשפט בהקשר שבו נאמר הוא "יומיים לכל הפחות", דהיינו שאענה אף לפני תום היומיים. אתה עוסק בשטויות והבלים ובלבד שלא להתייחס להודעתי שם. מעניין למה אתה מעביר נושא... מנהל פורום האמת האבסולוטית:

preacher

New member
דניאל, דניאל, דניאל...

משמעות הביטוי "יומיים לכל הפחות" היא "מינימום יומיים, ויכול להיות יותר". אתה רצית אולי להגיד "יומיים לכל היותר"?

Henry Morton

New member
תודה, preacher, בשמו של דניל''ה,

גאון הלוגיקה/רציונליות, אשר התגלה כחסר הבנה בסיסית. "יומיים לכל הפחות" פרושו "לא פחות מיומיים", היינו "יומיים, או יותר" דניל'ה, התפתלות מלולית, בבקשה... Stanley

משעמם לך, סטנלי?

אתה עוסק במשפט פשוט ומנתח אותו עד לבלי הכר במקום להתייחס לטענות המוצגות. "מנהל הפורום עונה תוך יומיים לכל הפחות" דהיינו, לכל הפחות מיומיים. מה כל כך קשה להבין? * מנהל הפורום עונה תוך יומיים. * לכל הפחות מיומיים. מנהל הפורום:

preacher

New member
גוברנור, תגיד לי שזה אתה...

...ואתה מתחזה לו... אני פשוט לא יכול להאמין שמישהו כל כך אטום... ועוד בקשר לביטוי כל כך פשוט.

Governor

New member
לא. זה לא אני. זה דניאל בלס, אשף

הלוגיקה והרציונליות, אשר מוכיח בפורומו, בעזרת שני כלי זין אלה, את קיום הבורא מה אעשה, וזה החמר ממנו קורצו הפאגאנים...

Henry Morton

New member
כפי שראינו, מבטיח דניל'ה:

`מנהל הפורום עונה לכל שאלה תוך יומיים לכל הפחות!!!` (שורה רביעית) בתגובה למספר תמיהות, חוזר דניל'ה ומוכיח את עמיתי סייברדין ואף נוזף בו על אטימותו (לקראת סוף ההודעה): `טעות בידך כאשר אתה מפריד מילים מתוך משפט תקני ומנסה להוציא מהן משמעות שונה. המשפט המקורי הוא "מנהל הפורום עונה לכל שאלה תוך יומיים לכל הפחות", דהיינו שיתכן שאענה אף לפני שעברו יומיים אך וואדי לא לאחר שעברו יומיים` ואנו למדים שדניל'ה מבטיח תשובה לפני חלוף יומיים, בתוך יומיים, לא לאחר שעברו יומיים, היינו תוך יומיים או פחות, וזה, לדעתו, `תוך יומיים לכל הפחות` כעת, אחרי שברור כי חסר ההבנה אינו מצוי במחנה האתאיסטים, אלא במחנה המאמינים, מגיעה ההתפתלות המלולית שהזמנתי, ודניל'ה מנסה להחלץ מבין מלתעות הבושה והחרפה בצורה מבישה וחרופה, במקום להודות בפשטות שהוא, גאון הלוגיקה/רציונליות, לא הבין עד היום את משמעות הבטוי תוך יומיים לכל הפחות, ונדרשים `חסרי הבנה` כמוני וכמו עמיתי סייברדין כדי לבאר לו סוגיה סבוכה זו דניל'ה, גאון לוגי/רציונלי שלי, מה פשר המלמולים הללו: `דהיינו, לכל הפחות מיומיים. מה כל כך קשה להבין? * מנהל הפורום עונה תוך יומיים. * לכל הפחות מיומיים` Stanley

s u p e r mind

New member
Embarrassing mistake

לכל הפחות יומיים- תענה לו אחרי יומיים (מינימום) והלאה. לכל היותר יומיים- יש ארכה של יומיים במהלכם את חייב לענות (מקסימום יומיים). ברור?

לא הטעות היא הבעייה

כל אחד יכול לטעות. אם היית ישר מתקן - "סליחה, טעיתי. התכוונתי: תוך יומיים לכל היותר" אף אחד (טוב, כמעט אף אחד) לא היה מציק לך יותר בעניין. מודה ועוזב ירוחם. כל הדיון המטופש הזה היה נמנע. אבל ההתעקשות וההתבצרות בטעות הקטנה הזו מעלה חשד שאם משיח קטן עליו טיפסת אתה אינך מסוגל לרדת, קל וחומר - על טעויות הרבה יותר מהותיות אתה תמשיך להתעקש ויהי מה, גם אם הוסבר והוכח לך שדבריך לא נכונים.

Henry Morton

New member
`אף אחד (טוב, כמעט אף אחד) לא...`

אל מי, עלי-אדמות, יכלו דבריך לרמוז? Stanley

למעלה