כל התשובות לגבי טענות סייברדין וסטן
אני מתייחס עתה להודעתו של סטנלי/גוברנור/הנרי מהתאריך: 27/02/2004 23:25:00, * * * * * * * * * * * * "כעת באו נעבר לאשכול שלו ונחפש את המלה הבדידה `מקרה?`. מצאתם אותה? כן, פעמיים (במקום פעם אחת), ושני המופעים מצויים רק בקטע שנוסף ב- 27/2/2004, שעה 14:1 !!! הקטע שנכתב על ידיו ב- 25/2/2004, שעה 13:1 - נעלם ואיננו (snapshot שלו יסופק ביום א')" * * * "כל המתכוון לכתוב בפורומו האומלל של דניאל, צריך לצפות לשנוי, או מחיקה של דבריו, בלא ידוע ובלא רשות, או שנוי/מחיקה של דברי דניאל, אשר עלולים להפך את ההתיחסות של הכותב אל דברי דניאל," תגובה: (1) הקטע לא נכתב על ידי אלא נלקח מאתר הידברות כמובא שם. (2) הקטע לא נעלם ולא נמחק, אלא שהוסף בתחתיתו קישור נוסף ומכאן אני רואה אף חוצפה מדבריך שהרי באשכול עצמו כתבתי כי זוהי "הוספה", להלן הקטע שהוספתי: "ולגבי הפרכות שנתקלתי לנושא הנדון, להלן מאמר אובייקטיבי המבאר את העניין ומוכיח את עמדתי: http://www.mada.org.il/website/html/3/3_1_5_1.htm מקרה? (3) בתחילת האשכול כתבתי כי המאמר יעודכן עם ההפרכות שבהם אתקל. (4) אני מחוייב, אם כבר, להודיע הודעות מוקדמות ולבקש רשות אך ורק אצל הכותבים בפורום שלי בנושא הספיציפי, אנשים היודעים לשמור על שפה נקיה ולא לכנות כל אדם שדעותיו אינן חופפות עם שלו "אימבציל חסר תקנה". בפורום זה איני חב דבר לאיש. (5) ולסיכום: כל התשובות לשאלות/הפרכות וטענות שיוצגו כאן יועלו וייענו בפורום עצמו כעדכון למאמר (אין לי עודף זמן לזרוק עשרות פעמים את אותה הודעה "כבר נטען וכבר הופרך בהודעתי הקודמת", אתה חוזר על עצמך!). ולסייברדין, לגבי הודעתו של המתחזה המופיע בשמי, אך עם נקודה "דניאל בּלס", אודיע כי לא שמתי לב להודעתו המחקה את דבריי שלי מן הפורום ולכן טעיתי לחשוב שהוא מנסה לחבל לי גם בזה (אגב, זהו גם מעין טיעון קש, כאשר מתחזה מופיע בשמי עם טענתי ואחרים עונים ל"טענותיו"). על כן ובהתאם לזאת, עליי לענות לטענתך מהתאריך 00:11 | 27/02/04 הסוברת שדבריי מורים "לכל הפחות" ומשמעותם מינימום. ותשובתי היא שטעות בידך כאשר אתה מפריד מילים מתוך משפט תקני ומנסה להוציא מהן משמעות שונה. המשפט המקורי הוא "מנהל הפורום עונה לכל שאלה תוך יומיים לכל הפחות", דהיינו שיתכן שאענה אף לפני שעברו יומיים אך וואדי לא לאחר שעברו יומיים. ולהנרי/סטנלי/גוברנור, אתה עוזר לי בלא משים לב לכך אפילו לפרסום הפורום ועדכונו. מנהל הפורום: