עדכון לאשכול

טוב, שיכנעתם אותי, אשנה את המשפט.

ניהנתי עד מאוד מדיון זה, לא בשל טעותי כביכול, אלא בשל ההתפלפלות חסרת הערך של אתיאיסטים השוקדים על כל מילה שאני מוציא מפי בפורום שלי. המצחיק הוא שגררתי למעלה מעשר הודעות -לפחות- על דבר שאפילו לא היה טענה שהעליתי (את הטענה ותשובתי להפרכתה כבר כולם שכחו). גם פרסום הפורום בדרך זאת היה תכסיס לא רע. מסופקני אם טעיתי ויתכן כי אכן טעיתי וכוונתי לא הייתה חופפת לדבריי ולכן, למען הסר ספק אשנה את המשפט. * * * ולהנרי סטנלי גבי, ניצחת! אך לא טענה כלשהי שהעליתי אלא דיוק נוסף בפורום שלי. כל הכבוד! מנהל הפורום הדיקטטור, הדמגוג והשקרן עילג הלשון: דניאל בלס, פורום האמת האבסולוטית:

Henry Morton

New member
`טוב, שיכנעתם אותי, אשנה את המשפט`

האם הבנת מה היתה טעותך, או שמא השתכנעת רק עקב מקהלת קולנו (היינו, קבלת את דין הצבור, מבלי להבין במה מדובר)? `ניהנתי עד מאוד מדיון זה, לא בשל טעותי כביכול` מקווני למנות לך עוד הרבה הנאות ממין זה מה פרוש `כביכול`? זו לא היתה טעות כביכול, אלא טעות בפעל `המצחיק הוא שגררתי למעלה מעשר הודעות -לפחות- על דבר שאפילו לא היה טענה שהעליתי` המצחיק הוא שאדם המתימר להיות master של לוגיקה ורציונליות נזקק ליומים של מכות על הראש כדי לקבל שטעה, ועדיין לא בטוח שהבין את הטעות `את הטענה ותשובתי להפרכתה כבר כולם שכחו` איזו טענה? טענת המופת, מדוע בקבוק קולה חסר פקק אינו קורס? `גם פרסום הפורום בדרך זאת היה תכסיס לא רע` הפרסום נועד להרבות בריאות בעם ישראל, שכן הצחוק יפה לבריאות `מסופקני אם טעיתי ויתכן כי אכן טעיתי וכוונתי לא הייתה חופפת לדבריי ולכן, למען הסר ספק אשנה את המשפט` מה זאת? שוב התפתלות מבישה? מה פרוש `מסופקני אם טעיתי`? האם סתם קבלת את דין הצבור מבלי להסכים לנכונותו באמת? האם אתה עדיין סבור ש"תוך יומיים או פחות" משמעו "תוך יומיים לכל הפחות"? אם כך, עדיין לא הבנת את טעותך, גאון לוגי/רציונלי, נכון? Stanley

Henry Morton

New member
דניל'ה,

אפשר כי הענין החל בהטפלות לנקודה שנראתה תחילה שולית, ביחס לשטויות הקולוסליות שבפורומך. אולם לאור העובדה כי משך יומיים התקשית להבין מה טעותך, ולבסוף, למרות שתקנת את הטקסט בפורומך, עדיין אתה ממלמל מתחת לשפמך `מסופקני אם טעיתי`, הרי מקנן חשד כבד בלב כל כי טרם הבנת במה דברים אמורים לאור כשלונך המחפיר, לארך 48 שעות, להבין כי `יומיים או פחות` אינם `יומיים לכל הפחות`, אנו מוצאים את רמזיך, כי התחמקנו מדון בטענותיך לקיום מופת "איזון לחצים", מחוצפות ומטופשות עד כדי התרת המתת-חסד ומתן נבלתך למאכל לכלבים (מטאפורית, כמובן) קשה להתדיין עם אנשים קשי תפישה באפן כה קצוני אל תנסה עוד לרמז כי העדפנו להטפל לענין שולי, מאשר לדון בטענותיך קשיי הבנתך אינם שוליים, אלא מהותיים, נודף ממך ריח פגור עמוק, וטענותיך אינן מחזיקות מים נתן היה לחוש כי אפילו בני מחנך מתפתלים במבוכה על מושבם, לנכח הפגנת הטמטום שלך Stanley

אינכם מבינים דבר,

האנשים כאן מידי אוחזים ממני ומדבריי כאילו לא הייתי אדם כי אם אל והאפיקורסים לא מנסים להפריך את טענותיי אלא להציגני כריק ולחפש בנרות את קלוני כדי להפריך את "גדולתי" כפי שמתפרשת בעיניהם. מתייחסים אליי כאל אדם שאינו יכול לטעות וזו טעות לשמה. הפעם לא אסתפק בהודעה קצרה או עדכון אלא במאמר ממש. אילולא ה' בוראי אני אפס וגם מה שנתן לי, נתן לי בחסד. אני נותן ממאמציי ומודה באמת ולא חס על כבודי, לא משום צניעות או ענווה אלא משום ידיעה. הידיעה שאני לא יותר מאשר אדם בשר ודם בעל בחירה המסוגל לטעות. השפלה אמיתית יכולה להיות, אם כבר, לא סתם טעות מילולית גרידא כי אם שקר מכוון. דבר שברוך השם לא התנסיתי בו. אני משנה את דבריי בהתאם לאמת שבה אתקל. אם אגלה שטעיתי בדבר מה, אתקן את דבריי ואומר זאת למי שיוכיחני שלא משנאה או קינאה. דניאל בלס, אדם:

Henry Morton

New member
`האנשים כאן מידי אוחזים ממני ומדברי

כאילו לא הייתי אדם כי אם אל והאפיקורסים לא מנסים להפריך את טענותיי אלא להציגני כריק ולחפש בנרות את קלוני כדי להפריך את "גדולתי" כפי שמתפרשת בעיניהם. מתייחסים אליי כאל אדם שאינו יכול לטעות וזו טעות לשמה` חבר'ה, דני סבור שאנו "מחזיקים מדבריו", כאילו הוא אל, או לחלופין, ומבלי לותר על אלהות, כאילו הוא אדם שאינו יכול לטעות. האם מישהו מהנוכחים מסכים עם יומרות אלה של דני? האין נודף מדברים אלה ריח של פגור קל? דני, אני סבור שהטענה שלך כי לואי פסטר שאב את רעיון החסון מן התלמוד, היא שקר, וגם אם לא המצאת אותו, הרי משהוכח לך כי לואי פסטר הגיע להשגיו ללא התלמוד (יתרת הפתיל, במורד אשכול זה) - עליך למחק את השקר מפורומך, שאם לא כך אנו נמצאים מפריכים את טענתך, לפיה אתה מתקן עצמך, אם מוכיחים לך שטעית `אנשים הטרידו אותי בפורום לפני כמה ימים וטענו כי טעיתי כאשר אמרתי ש"אני אענה לכל שאלה תוך יומיים לכל הפחות" בחושבי ש"לכל הפחות" משמעותו היא "פחות מיומיים". טעיתי, גיליתי זאת, שיניתי את דבריי והודיתי בטעותי` יפה, החלטת למזער את הנזק האיום, ע"י ודוי גלוי, פתוח, כן (לא כנה), ומשחק הצטנעות של עבד אלהים הבעיה אינה טעות. כל אחד יכול לטעות. הבעיה היא הטעות המסוימת הזו. איך ניתן להתעקש יומיים תמימים ש"יומיים או פחות" הינם "יומיים לכל הפחות", שעה שמקהלה של צופים מנסה להסביר את הטעות, ואתה מסרב לקבל? אפילו בן אחי, ילד בכתה ו', הסביר בתשובה לשאלה זו ששאלתיו, "לפחות יומיים" פרושו "לא פחות מיומיים", זאת אומרת "יומיים או יותר" לנכח העובדה שקבלת על עצמך לכתף את המשימה אשר טרם עלתה ביד טובי הפילוסופים, היינו, הוכחת קיום אלהים באמצעים לוגיים/רציונליים, אתה חיב להודות שכשלונך המחפיר מעורר חששות כבדים לגבי כשרך הלוגי/רציונלי שעליו אתה משדלנו לסמוך Stanley

אומרים שחצי אמת גרועה יותר משקר.

אומרים שחצי אמת גרועה יותר משקר. אין אדם שיכול להוכיח משפט זה בצורה בולטת יותר ממך, הקטע המקורי הוא: אני מתאר לעצמי שכל הקורא את המאמר יעריך הענווה והצניעות המשתקפת ממאמר זה המותיר עליי רושם כאדם צנוע התולה את כבודו בהשם, וזאת משום שהוא לא מבין עדיין דבר! מי אני ומהי צניעותי? מהו צניעותו של אדם ריק? ברור שאני רוצה כבוד, כולם רוצים להרגיש שהם "משהו"! אך הרצון לכבוד הוא מה שהופך את האדם לשפל, לרומס כבודם של אחרים. * * * אתה אדם שקרן ובוטה ואינך שווה כל התייחסות. אני עושה עימך מלפנים משורת הדין כאשר אני מתייחס לשינאתך הבוערת. מנהל הפורום:

Henry Morton

New member
דני, צרפתי קשור להודעתך המקורית.

כל היודע כיצד לתפעל עכבר, היה במרחק click ממאמרך המלא. אני מיחס אינטליגנציה לזולת, ולכן, כותב בצמצום. אתה, עקב פגורך הקל, מיחס פגור קל גם לזולת, וכותב בארכנות, באפן מיגע, ומעורר רחמים די לחכימא ברמיזא, ולשטיא - בכורמיזא Stanley

Henry Morton

New member
פנייתך אינה מובנת לי,

אולם, נניח לזאת. מה דעתך על הפאדיחה של בן מחנך, דניאל בלס, ועל פורומו? Stanley

Henry Morton

New member
`אפשר לומר גם "יומיים לכל הפחות..."

אך המשמעות היא אותה משמעות וכל אדם בעל יכולת הבנה בסיסית, מלבדך כמובן, מבין מיד כי משמעות המשפט בהקשר שבו נאמר הוא "יומיים לכל הפחות", דהיינו שאענה אף לפני תום היומיים` מיד נראה מהי הבנה בסיסית, ומי חסר אותה, דניל'ה אם אתה מבטיח לענות לכל שאלה בתוך יומיים, לפני חלוף יומיים, וואדי לא לאחר שעברו יומיים, אזי אין זה "יומיים לכל הפחות" חבר'ה, כולם מוזמנים לענות, ללא הגבלת גיל, ולהסביר לדניל'ה מה פרוש המלים "יומיים לכל הפחות". בבקשה, עזרו לדניל'ה, גאון הלוגיקה/רציונליות של אמא Stanley

Governor

New member
`בדיבור ניתן להכיר את האדם`

מדוע תחשב שמישהו ירצה להכירך? `ואפילו שיהיו רק לרמתו` רמתך היא תת-תקנית לגבי האתאיסטים בפורום זה, אולם OK עבור המאמינים כאן הקצור, אנו רואים התחמקות וחשש מובן מפני דיון פומבי...

Henry Morton

New member
הרי משוב להודעתך המרטיטה

מיום 25/2/2004 שעה 13:1, כאן הלחץ של כל עמוד האויר כולו הוא בערך ק"ג לסמ"ר. הכיצד איננו נמעכים? בשלוש השניות האחרונות ישבתי מרותק למסך, היו עיתים שלא יכלתי לעמוד מלבכות, לפעור את פי ואף להקריא בקול את מה שכתבת. היו שברירי שניה שלא הסכמתי עם דבריך והיו כאלה בהם כן הסכמתי ואף הערצתי את הידע. ועכשיו, מעט רצינות. ברגע שתוכל להשיב לעצמך מדוע בקבוק קולה ריק, ללא פקק, אינו נמעך - מצאת את התשובה. מסתבר שמישהו, המשגיח על הבקבוק השגחה אישית, דאג ליצר לחץ ברמה ובמידה המדוייקת ביותר, ובדיוק על פי הנדרש, בתוך הבקבוק, כדי להוות ניגוד ללחץ האדיר אשר מחוצה לו מדהים, נכון? אתה גאון! Stanley

Henry Morton

New member
השאלה היא האם השי"ת משגיח השגחה

פרטית על בקבוקי הקולה הריקים, גאון של אמא? Stanley

קרא את הקישור הקודם, סטנלי,

אני חושב שהוא מסביר את ההבדל בין בקבוק דומם לבין גוף חי.

Henry Morton

New member
מה שהותירני הלום רעם, פעור פה,

שמוט לסת, משורבב לשון, נפעם עד עמקי נשמתי הענווה, מלא הערצה חסרת מצרים לתובנה חסרת הגבולות שלך, היא שאלת האתגר בסוף הודעתך שם: מקרה? אני חוזר, מוכרע בבכי משחרר ומזכך של סערת רגשות שאינה בת-כבוש מקרה? ועוד פעם אחת, רק כדי להרגע, ולשוב ולרכוש עשתונותי, בדי עמל מקרה? רבותי, הבה נעצר לרגע, נשכח את כל המחלוקות הלוהטות והמרות, ונשתאה יחדיו!!! יתכן שאין אנו מוכנים עדיין ומוכשרים וראויים לתגליות מסעירות כאלה!!! Stanley

Henry Morton

New member
מקנא? לא! מפרגן!

מפרגן לשתי נשמות אומללות, על שמצאו האחת את רעותה, ויכולות לשאב עדוד ונוחם זו מזו אימבצילי העולם, התאחדו! אין לכם מה להפסיד, זולת טמטומכם! Stanley

למעלה