עדכון חשיפות CM

QueIronia

New member
עדכון חשיפות CM../images/Emo26.gif

URBAN 298#_ LL Cool J. - Control Myself (feat. J-Lo) Spins: 18 AUD. mill: 0.346 ---- Mainstream 190# LL Cool J. - Control Myself (feat. J-Lo) Spins: 23 AUD. mill: 0.142 ----- CHR/Rhythmic 109# LL Cool J. - Control Myself (feat. J-Lo) Spins: 112 AUD. mill: 2.927​
סה"כ: 3.415 חשיפות איתי - זה טוב או לא?

אהםם בוא נחשוב לבד...

השיר עלה במיליון חשיפות מאתמול, ועוד השחרור שלו זה רק עוד 12 ימים... גט רייט אפילו לאחר השחרור התקשה לעלות ב1 ביום... מסקנה:זה מעולה!

Lydias767

New member
ברור זה שיר תותח!!!

נכון לא משירי הנשמה שלה...אבל אחד הראויים לשמיעה חוזרת וחוזרת וחוזרת פלוס למקום ראשון במצעדים בכל העולם...אני רואה את ג'ני חוזרת לכותרת!

חדש123

New member
שיר מעולה! ל-הי-ט!

אני לא יודע מה אתכם אבל אני מת על השיר! ואני בטוח שהוא יהיה להיט ועם הקליפ יהי טוב אז עוד יותר הוא יצליח א-נ-י ר-ו-צ-ה ק-ל-י-פ !

ייאני

New member
נצ"לש-עכשיו ראיתי ב ....

עכשיו ראיתי ב e את הפרסומת של אופנת ג'ילו אני רוצה לראות את זה!!! למה לא אומרים מתי זה?

תודה ארז ../images/Emo13.gif

ובהתחלה אם זכור לי נכון גם גט רייט זכה למלא חשיפות... אבל בסופו של דבר הוא יחסית נכשל

כי היה סיביבו הייפ ענק...

עכשיו אין הייפ, כי LL COOL J הוא לא בדיוק זמר שמחכים לדיסק שלו וכנ"ל על ג'ן, ככה שכל חשיפה זה נתו בגלל השיר...

*נטו

וגט רייט בהתחלה זכה למלא חשיפות כי הוא שוחרר רשמית, השיר הזה עוד לא שוחרר, ההשמעות שהוא זוכה להם זה מדי ג'אים שהורידו את השיר ומנגנים אותו על דעת עצמם.

הוא זמר שהאמריקאים לא מתים עליו...

כי הוא תמיד היה נחשב "איכותי"... אולי עכשיו שהוא יורד על העם הרדיו ייחבק אותו...

Hot 97

שהיא תחנת ההיפ הופ, ובכלל התחנה הכי גדולה בארה"ב עם הכי הרבה מאזינים שם(משהו כמו גלג"צ) השמיעה את השיר כמה וכמה פעמים, זה מדהים פשוט, כי הוא לא שוחרר עוד ונדיר שתחנות גדולות מנגנות שירים שלא שוחררו באופן רשמי. זה רק מחזק את העובדה שהשיר הזה הולך ליהיות להיט!

אוקיי, ביררתי

והיא השמיעה את השיר כבר 7 פעמיים מאז ששוחרר... ורק ממנה יש לו מיליון מאזינים(שזה בעצם שליש מכלל המאזינים שיש לשיר)

למעלה