עדכון חשוב.

נ ד ר

New member
שמח שיכולתי לתרום במשהו

פשוט חבל לי שאם יש מקום שמהווה מקום מפגש בעבורכם ואתם נהנים ממנו ייפגע ואיתו גם אתם שלא בצדק, אותה אמא מי שלא תיהיה צריכה ללמוד מהר מאוד להרגע היא פשוט נשמעת סליחה על הביטוי "היסטרית", אבל עיזבו זה לא חשוב, אבל את ילדונת כשיש לך בעיה מוזמנת לשלוח לי מסר ונדבר, פשוט חבל שתשקעי בדכאונות בגיל כל כך צעיר שבו את צריכה להנות מהחיים. ואת המנהלת כל הכבוד לך על הדרך שבה את מפעילה את הפורום הזה, את מאוד בוגרת ותומכת, ולכולכם כאן ברכת חג שמח, תמשיכו להיות מקסימים, ותהנו מהחיים. נ. רובין.

Digi Lista

New member
חג מעולה גם לך../images/Emo13.gif

ענקית(שוב)על המחמאות והתמיכה,זה מרגש(הרבה מעבר לזה-יש לי דמעות בעיניים וחיוך ענקי שלא יורד בזכות זה) אותי לקרוא כול פעם מחדש כמה שלאנשים איכפת גם ממי שהם לא מכירים

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif ענקית ילדת דווקא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איך שאתמול עזרת לי ,תמכת בי ועודדת אותי אני חושבת שמגיעים לך אינספור תודות(
...) ו

אלונה X

New member
תמיד למענך!!!

האייקונים לא עובדים לי... אבל תדמייני לעצמך לבבות ופרחים!!!

ראו את חתימתי!../images/Emo8.gif

הינה אני:
*ברקע:"עוד לא ראינו דם",בגרסה של ה-1 מהלל-צור נתניה,ברגע שאני הולכת מכות עם אח שלי כי הוא ניתק לי את האינטרטט*

ריינמון

New member
ואותי

אוהבת אותכם תמיד יהיה היתכם(אני מקווה)כדי לעזור וליתמוך בכל דבר שלא יהיה

Digi Lista

New member
אתם יודעים שזה מדהים,נכון?../images/Emo98.gif

כול הביחד הזה,חיבוק אחד ענקי,יש בזה משהו תמים ומתוק לאללה!!! (כמה חיבוקים כבר יש לנו עד עכשיו?) מותר לי להוסיף עוד חיבוק,נכון?כול המוסיף הרבה זה משובח(ואני מושפעת
...)
(זה במבצע היום- שלושה במחיר הודעה אחת) ועוד כמה לילדת דווקא היקרה והמקסימה

אלונה X

New member
אני לא שמה חתימה שונה,

אבל חתימה זה לא העיקר, העיקר מה אני מרגישה!

Kenny Girl

New member
צודקת

אני אישית שמה חתימה כדי שלא תשכחו את זה! כדי שאני תמיד אזכור

Kenny Girl

New member
../images/Emo163.gifמחבקת עוד פעם

מחבכת את ילדת דווקא למקווה שהיא תישאר

../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

האמת שאני לא חושבת שאני אשאר. אני אפילו לא יודעת מה זה דיג'ימון (אז איך לעזאזל הוא נכנס לי לחתימה
), האמת שנראה לי שהשכן שלי שהוא בן 6 רואה את זה אצלי בטלויזיה מדי פעם, אבל אני באופן אישי לא יודעת אפילו באיזה ערוץ זה...... וחיבוקים לכולכם, אתם נפלאים, תישארו כאלה!!!!!
פורום דיג'ימון

למעלה