עדכון חשוב לתקנון

עדכון חשוב לתקנון

בעקבות פניות מכיוון מכוני הפסיכומטרי, אני נאלץ להודיע שנכון לעכשיו אסור לנו לפרסם אף שאלה הלקוחה מספר של מכון הכנה או מסימולציה או כל חומר אחר המוגן בזכויות יוצרים. אם אתם מקבלים אישור ישיר ממקור השאלה, אנא פנו אלי במסר אישי לפנ פרסום השאלה. דברו עם המדריכים שלכם ותשאלו אותם מה עמדת המכון שלהם בענין (שישאלו בעל סמכות, שלא ישלפו תשובה). תפוז יצור קשר בשבוע הבא עם המכונים השונים ונראה מה הם אומרים ואיך אפשר להגמיש את ההגבלות. תקנון הפורום נמצא כאן. השינוי הוא בפסקה של זכויות יוצרים.

c o p d

New member
אבסורדי לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!

חוק זה יפגע גם בפורום ובד בבד גם בכותביו הן במישירין והן בעקיפין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

santa barbara

New member
עם כל האיסורים האלה...

בסוף לא יהיה לך פורום!!! - אם הכל אסור אז מה יהיה מותר?!

okok4

New member
הם די חצופים

לפורום הזה יש חלק בשעיטה של תלמידים אל מכוני הפסיכומטרי (מודה, גם אני). סתם יורים לעצמם ברגל.

johngalt2

New member
אוי, נו...

איזו קטנוניות. הם סתם יורים לעצמם ברגל, הרי ככה הם משיגים פרסום חינם. טוב, נקווה שתפוז יצליח להגיע לאיזשהו הסדר.

APT

New member
נו באמת...

אז מה הטעם להיכנס לפורום?! ללא השאלות מהספרים והסימולציות הפורום יהיה מת למעט שאלה פה ושם...

motek1988

New member
../images/Emo46.gifזה ממש מגוחך!!

אז מה הטעם בפורום הזה? לענות על שאלות טכניות בקשר לבחינה ולקורסים השונים??! וטוב שזה קורה שבוע לפני הפסיכומטרי...

נועם m

New member
ואם...

נעשה את מה שהם עושים בעצמם, ונשכתב קצת את השאלות, ולא נכתוב מאיפה הן לקוחות, זה יהיה בסדר (דהיינו, "לדני היו 3 קולורבים", במקום "ליוסי היו 4 ארטישוקים")?

benda2109

New member
אני חושב שאתה צודק

הרי גם המכונים עצמם עושים זאת מהמבחנים של האוגדן. אני בעד ! אבל מס' לא נשנה, כי אז גם היחסים/אחוזים משתנים...

יופי....

אבל ת'אמת, זו רק הייתה שאלה של זמן. אני אישית התפלאתי למראה התופעה. הריי הן בסימולציות והן בספרים של המכונים השונים ושל המרכז הארצי, תמיד כתוב בסוף שאין להעתיק, לשכפל בלה בלה את תוכן הספר\סימולציה או חלקים ממנה בשום צורה בלי היתר בכתב מהמו"ל\מכון הכנה\וואטאבר. ואז הייתי בא לפורום ורואה שאלות מועתקות באופן חופשי מהסימלוציות, מהספרים וכו'. למען האמת, די הופתעתי שעד עתה לא עשו עם זה בעיות, ובשורה התחתונה, גם חבל מאד שהתחילו לעשות עם זה בעיות, כי אז באמת שאין יותר מדי חשיבות לפורום. כי הריי את התשובות לשאלות הטכניות של איך נרשמים, האם ניתן לשפר, קורסים ועוד, את כל זה ניתן למצוא בטאגלאיינס וזהו. וכמו שאני מכיר את הנושא, אם תפוז והמכונים יגיעו להסדר כלשהו כנראה זה יהיה משהו מאד מסורבל שיהיה כרוך בקבלת אישורים והיתרים שיהווה בסופו של דבר גורם מאד מרתיע. קיצר, בשתי מילים- פשוט חבל.

אני חושב שאפשר לקשר למקור אחר

נגיד, להעלות את השאלה בקובץ וורד או תמונה לאתר אחסון ולקשר לשם. זה בסדר ?

johngalt2

New member
שאלה לילד חורף

האם ניתן לומר רק את מס' השאלה, העמ' בו היא מופיעה ושם הספר ממנו היא לקוחה? ועוד שאלה - לקחתם בחשבון שבד"כ, גם מדברים שמוגנים בזכויות יוצרים ניתן לעשות עותק בודד, או מס' קטן מאוד של עותקים? אולי שווה שתבדקו אם זה חל גם על המקרה הזה.

למעלה