עדכון ושאלות
היי בנות נעלמתי קצת כי הייתי חייבת להחזיר את החיים שלי קצת לשפיות אחרי כל האשפוזים, ואפילו הצלחתי לשכוח איזה שבוע ממצבי העגום (ותודה ללוקרין שעושה את תפקידה!), אבל האנדו המכוער שב וזוקף את ראשו כמובן. אז השבוע יש לי בדיקה אצל בארגבל סוף סוף, וחשבתי שלפחות בדיקה אחת תעבור בסדר ולא יהיה לרופא מה להגיד לי חוץ מ - את בסדר גמור לכי הביתה. אז זהו, שלא. דווקא בשבועיים האחרונים, כאילו לכבוד התור הזה שחיכיתי לו כל כך, יש לי בעיות חוזרות ונשנות עם היציאות וכל מערכת העיכול. היה לי סופ"ש שלא יכלתי להכניס שום דבר לפה כי הכל היה יוצא מהצד השני בצורה נוזלית (וסליחה על התיאור...), אחכ במשך שבוע היציאות לוו בכאבים כמו דקירות ודם בניגוב (לא הרבה, אבל עדיין מלחיץ!). בהמשך גילו לי דם סמוי בצואה ואיזה חיידק בצואה (CAMPYLOBACTER SP - מישהי מכירה?) שכנראה עדיין עושה בעיות כי עכשיו יש לי עצירות כבר כמה ימים. אני לא יודעת אם זה קשור לאנדו או לא, וכמובן שקל להאשים אותו בהכל (היום אפילו היה לי כאב בכף היד שאיכשהוא הצלחתי לקשור עלילת שווא בינו לבין האנדו
), אבל אני שמחה שלפחות יש לי את התור השבוע כי אני ממש לא מבינה מה קורה פה. בשביל הבדיקה קניתי שני חוקנים שצריך לעשות, ובגלל שיש לי בעיות בכליות, ההוראה היתה לעשות אותם עם מים פושרים במקום החומר המשלשל כי מסתבר שהוא מזיק לכליות. אז אתמול בתור בילוי לשבת, ואחרי יומיים של עצירות, נפלה עלי המוזה, ואמרתי למה לא לנסות חוקן אחד, זה גם ככה רק מים וזה יעשה לנו הכנה לקראת חמישי, שנדע מה הולך להיות. בקיצור, בעלי שיחיה היה מאוד אמיץ ועשה לי את החוקן פעמיים, אבל זה עדיין לא עזר, ואני עדיין נפוחה כמו בלון וכלום לא יוצא. מה שגורם לי עוד יותר לחשוב שיש איזה חסימה, ושהחבר הנחמד שלנו עושה צרות גם בתחום הזה... האם למישהי זה מוכר מה שאני מתארת?? ומה עושים?? איך אני מתרוקנת לפני הבדיקה? יהיה ממש לא נעים אם זה לא יקרה עד אז... אני שותה שתי כוסות מים על הבוקר שבדר"כ עוזר, אבל הפעם לא כל כך. גם אם יוצא קצת אני עדיין מרגישה שיש המון מה להוציא... ומה שהכי מפחיד זה שכל הסימנים מתאימים לסרטן המעי הגס לפי מה שקראתי... (חוץ מהעובדה שזה קורה בעיקר אצל אנשים בני 50+...) כאילו זה מה שחסר לי עכשיו
היי בנות נעלמתי קצת כי הייתי חייבת להחזיר את החיים שלי קצת לשפיות אחרי כל האשפוזים, ואפילו הצלחתי לשכוח איזה שבוע ממצבי העגום (ותודה ללוקרין שעושה את תפקידה!), אבל האנדו המכוער שב וזוקף את ראשו כמובן. אז השבוע יש לי בדיקה אצל בארגבל סוף סוף, וחשבתי שלפחות בדיקה אחת תעבור בסדר ולא יהיה לרופא מה להגיד לי חוץ מ - את בסדר גמור לכי הביתה. אז זהו, שלא. דווקא בשבועיים האחרונים, כאילו לכבוד התור הזה שחיכיתי לו כל כך, יש לי בעיות חוזרות ונשנות עם היציאות וכל מערכת העיכול. היה לי סופ"ש שלא יכלתי להכניס שום דבר לפה כי הכל היה יוצא מהצד השני בצורה נוזלית (וסליחה על התיאור...), אחכ במשך שבוע היציאות לוו בכאבים כמו דקירות ודם בניגוב (לא הרבה, אבל עדיין מלחיץ!). בהמשך גילו לי דם סמוי בצואה ואיזה חיידק בצואה (CAMPYLOBACTER SP - מישהי מכירה?) שכנראה עדיין עושה בעיות כי עכשיו יש לי עצירות כבר כמה ימים. אני לא יודעת אם זה קשור לאנדו או לא, וכמובן שקל להאשים אותו בהכל (היום אפילו היה לי כאב בכף היד שאיכשהוא הצלחתי לקשור עלילת שווא בינו לבין האנדו