עדכון וורי טריגרי.

No longer

New member
זה כיוון שלא יצא לי לחשוב דרכו.

הפתעת אותי עם הדרך הסתכלות הזאת. אני עמוק כל כך בלהתאכזב מעצמי על ההידרדרות הזו שלא יכולתי לראות את הצד הזה.
את צודקת. וזה נותן לי בוסט של מוטיבציה, לחשוב על כל הדברים שיכולתי לעשות רע, וכל המקומות שבהם כבר יכולתי ליפול בהם, ולא נפלתי.
אתן עוזרות מאד. את עזרת מאד. תודה על זה.

יותר מזה, זה לא רק מקומות שלא נפלת

זו הבחירה בחיים,
כמו שלא הייתי בטוחה שתבחרי,
כמו שאני חושבת שאת בעצמך לא היית מאמינה שתבחרי כשתהיי קרובה ככה לאבד את זה.
בחרת וזו בחירה אמיצה,
שעכשיו צריך ללכת בעקבותיה וזה לא קל...
אבל קבעת כיוון. וזה דבר גדול.

נשיקות.
תכתבי לנו עוד.

levshavur

New member
לנו לונגר

שלום לך
מאוד כאב לי לקרוא על המצב שלך, זה באמת מאוד קשה לחיות ככה. ברגעים כאלה אני חושבת לעצמי כמה הבעיות שלי בחיים קטנות (סוף סוף שיש לי חיים נורמטיביים פחות או יותר אחרי חיים של באלאגן אחד גדול שנמשך מאז הילדות ועד השנים האחרונות) מה שעולה לי בראש זה שתנצלי את המצב הזה שלך לעשות דברים שאוליי בתקופה רגילה לא היה לך זמן אליהם: לקרוא (לא בשביל לימודים), לשמוע מוזיקה, אולי לצייר- לא צריך כשרון בשביל זה (...ודרך אגב הייתי אמורה להשתתף בתערוכה בחודש הבא, אבל לא יוצא לי בגלל הלימודים אבל אולי יהיה משהו אחר, עד שלא אדע סופית לא אכתוב פה...
)
אני לא יודעת, מה יכול לעשות לך מצב רוח טוב, יש לך משהו שהיית רוצה?
שולחת לך חיבוק חם ואוהב
ודואגת לך
לבשה.

No longer

New member
בעיקר, את החיים שלי בחזרה.

את היכולת לשבת עם בת הזוג שלי במסעדה, או עם החברים בפאב. לשבת לקפה עם חברה, לצאת לרחוב. אלו דברים שאני מתגעגעת אליהם. ולצערי אני עייפה מדי בשביל כל דבר אחר. (לצייר, וכאלה.)
תודה לבשה.

2b mind

New member
בדיוק

אתמול שאלתי את שישמים מה שלומך, וגם לפני שהיא ענתה וגם אחרי לא הבנתי את כלל הסיטואציה.
אני מעריכה את זה שבחרת לכתוב כאן בגלוי, ועוד יותר מעריכה את זה שאת מגיעה לכאן ומבקשת עזרה בהתדרדרות הנוכחית שלך, זה נראה שלמרות כל אוסף הדברים שנחת עליך בבת אחת, את מנסה לאסוף את כל מי שאפשר, וגם את עצמך, בשביל להתמודד, וזה לא מובן מאליו בכלל.

וחוץ מזה,
את יודעת שאני אוהבת אותך, נכון? (למרות ההברזה שלך אז..)
מחבקת, ומקווה שישתפר בקרוב

ל3

New member
מאחלת לך החלמה מהירה יקירה

אם אתייחס בפן המקצועי שלי כאחות הגדלת טחול היא בהחלט תוצר ממחלת הנשיקה שלצערנו לא קיים עבורה תרופה חוץ ממנוחה וחיזוק הגוף. לגבי שאר הדברים שציינת, נאמר כבר לפני את מה שהיה לי להגיד אז רק רוצה לשלוח לך חיבוק גדול גדול ולאחל לך שתעברי את התקופה הנוראה הזו, שתצליחי להתאושש פיזית וריגשית ותמשיכי בתהליך "ההשרדות" הקשה הזו. המון

No longer

New member
אני אוהבת אותך מותק.

ההברזה ההיא הייתה ההתחלה של ההידרדרות, יו נואו.
יומיים אחר כך כבר הייתי בקריסה.
(את יכולה לשאול גם אותי מה שלומי
)

למעלה