עדכון וורי טריגרי.

No longer

New member
עדכון וורי טריגרי.

קצת שובר שיניים לי לנסות לתאר כאן את מה שעבר עלי בתקופה האחרונה.
רשמית, אני מאמינה בקארמה. אין סיכוי שזה לא היה מתוכנן במאסטר פלאן, אין שום סיכוי שהכל פשוט צירוף מקרים מרושע.
אז אחרי שנים של הרעבה עצמית, צילוק עצמי, כמעט כל סוג של טיפול פסיכולוגי, שבמהלכו כמות אפסית של פעמים שבהן התייחסתי אליו ברצינות הראויה לו. אחרי חיים שלמים של לא לתת לגוף שלי את מה שהוא צריך ממני, גם לא את הבסיסי ביותר. אחרי חמש שנים של חוסר שינה והסתמכות על כדורים שיכוונו אותי להתנהגויות האנושיות הנטועות בכולם באופן טבעי למדי. אחרי המון אלכוהול, סמים ורה-ויקטימיזציה.
הגוף שלי החליט להתנקם. הוא אמר די כשאני אמרתי עוד.
חליתי במחלת הנשיקה, שהסתבכה להיות כבד שקורס, טחול מוגדל שמאיים להתפוצץ בתוכי, צהבת חיננית למדי, ודם שמסרב להיקרש (מחוסר בויטמין K, מסתבר שזה קיים בעולם.).
היה לי חום גבוה במשך עשרים ימים, כשבמהלך עשרה מתוכם אני מתעקשת לא ללכת לרופא כי אני לא מוכנה להקשיב לגוף שלי, מתעקשת שהוא ירפא את עצמו בלי תשומת לב רפואית. לא מסוגלת לשתות, לאכול, להתקשר לאף אחד, לעמוד על הרגליים. כמובן שגם לא דבר מהמסובכים יותר: ללמוד, לעבוד, להרגיש כמו עצמי. כשכבר הסכמתי לאפשר למישהו לטפל בי, זו הייתה הבת זוג, שגנבה מהעבודה עירויים ונתנה לי בבית. בסופו של דבר הסכמתי ללכת לרופא (וגם אז לקח עוד שבוע עד שהצליחו להבין מה יש לי, בארבעה מקומות שונים.).
התאשפזתי בבית חולים צהובה, מיובשת להחריד, עם בצקות מתחת לעיניים, לא מסוגלת לאכול. עם חום באופן תמידי כי הכבד לא מסוגל לפרק את הכדורים שאני לוקחת. כל הגוף שלי סימנים כחולים, כי כל מכה שאני מקבלת, או דקירה לבדיקת דם, מסרבת להיקרש וממשיכה לדמם. כל מכה הכי קטנה שאקבל בבטן תגרור פיצוץ של הטחול. לראשונה בחיי הגוף שלי התעקש והכריח אותי לקבל את העובדה, שהוא יקרוס אם לא יהיה מי שינטר ויבדוק מדדים ויוודא שדברים נכנסים לתוכי. הייתי מותשת והמומה.
-
ובמקום מסוים גם פשוט נהניתי מהעובדה שאני לא מסוגלת לאכול, ושזה תירוץ טוב מספיק כדי לרזות ולרזות. במקום מסוים,לא היה לי אכפת כמה ידרדר המצב שלי, כל עוד זה אומר שאני נשארת עם התחושה של אין יוצא ואין בא.
המחלה הזו, שנפלה עלי וגורמת לי עכשיו לחיות על אינשור, גרבר, וכל דבר שאפשר לשתות בקשית, היא תמצית של התנגחות בכל בעיה שלי. מחלת הנשיקה היא מחלה אכזרית לאנשים שחלומות רודפים אותם בלילה. כבד שקורס אומר שאין לי אפשרות לעשן, לסמם, לשתות או להשין את עצמי בכוח במטרה לטשטש את המציאות כשהיא קשה מדי. הסביבה מתייחסת אלי כאילו אני שבירה, בגלל הטחול וקרישת הדם הבעייתית שלי. דברים כמו נסיעה ברכב או פשוט להסתובב ברחוב הפכו להיות סכנה קיומית, כי אם ילד ירוץ ויתנגש בי, ואם הרכב יעשה ברקס חזק מדי. או יקפוץ מעל במפר. אני לעולם לא לבד.
המחלה הזו נפלה עלי אחרי שסילקו אותי מהבית, מה שחייב את אמא שלי לקחת אחריות ולטפל בי, בפעם הראשונה בחייה. מה שחייב אותי להפסיק להיות ילדה עם אגו בשמיים, ופשוט לחזור הביתה. המחלה הזאת גרמה לי לירידה לא מכוונת (טוב, לא לגמרי) במשקל, ולכן לכל הסרטים המלווים בלעלות אותו בחזרה אפילו ש"זה לא פייר, לא התכוונתי לרדת. למה אני בכל זאת מרגישה ככה." המחלה הזאת היא טריגר נושם יום יום, דקה דקה. היא ההוכחה לכך שאנחנו רק חושבים שאנחנו בשליטה.
-
המחלה הזאת גורמת לי לפנטז בכל יום מחדש על האפשרות לחתוך את עצמי, ומצד שני להיבהל כל כך מהמחשבה שהדם יצא מהר מכדי שאספיק להתחרט. אני מפחדת לפגוע בעצמי, מפחדת להיפגע, צריכה להיות במצב קבוע של זהירות, של handle with care. המחלה הזו שינתה את סדר החיים שלי. אסור לי לצאת מהבית, גם אחרי ששוחררתי מהבית חולים. מה שאומר שמעבר לזה ששפיות דעתי בסכנה כי אני צריכה להתמודד עם עצמי 24/7, אני צריכה גם להתמודד עם אמא. אני צריכה להתמודד גם עם להיות מחוסרת טיפול, לא כי אני מזלזלת בטיפול, אלא כי אין לי את האפשרות להיות בטיפול. המחלה הזאת מחייבת אותי לעבור ללימודים מהבית, במידה ואצליח לסיים את הסמסטר ולהשלים את מה שפספסתי. היא מחייבת אותי להפסיק להתעסק במה שאני אוהבת, ולהבין שזה לא מובן מאליו, שיש לך משהו שאתה באמת נהנה לעשות, באמת חולם להצליח לממש כמקצוע.
-
הפכתי את החיים שלי מקצה לקצה, והיה בזה המון אומץ. חברה אמרה לי בצחוק באחד הלילות בבית חולים, שאלוהים זורק עלינו פופקורן. ככה זה באמת מרגיש. הדבר הזה הותאם במיוחד לכל דבר שאי פעם נלחמתי בו.
ולפחות נפשית, עם כמה שניסיתי, בחיי שניסיתי, להיאבק בזה, הפרעת האכילה שלי חזרה להשתלט לי על כל פינה במחשבות. אני בוכה מול המקרר. מבוהלת מהמחשבה על לאכול מוצק, גם כשעכשיו, יש דברים שהגוף שלי מסוגל להכיל. מספרים רצים לי בראש כל היום, ההתעסקות היא בלתי נסבלת. המחשבה לוותר על ההתעסקות ולהיוותר עם עצמי, בלי יכולת לברוח, מפחידה אותי אף יותר. דברים שפעם ידעתי לזהות כמניפולציה, לעשות לעצמי CBT על המחשבות ולהירגע, כבר לא מתפרשים לי כמניפולציה זולה של הפרעות אכילה.
קשה לי להתקיים. קשה לי לא להשתוקק להתפוגג.
אני אוכלת, אני דואגת לא לפגוע בעצמי, אני נקייה מכל חומר כימי שאי פעם השפיע עלי. (כולל קפאין, חוץ ממה שיש באינשור.) כי הכל כל הזמן תחת האיום של חיים ומוות. וכי קשה לעשות את זה תחת המשטר בו אני נמצאת, (אך אפשרי), וכי אני כל כך עייפה.
אבל מעולם לא האמנתי שאחזור כל כך אחורה, והפתאומיות, הקלות הבלתי נסבלת שבה משהו יכול פשוט לקרות לי ולגרור גל של מחשבות שאין לי עליהן שליטה, כמו שלא הייתה לי שליטה על המחלה הזו, מפחידה אותי נורא.
ומה שמפחיד קצת יותר, הוא שמומחה הכבד שמטפל בתיק שלי, אומר שדבר כזה יכול לקרות רק לאדם שלא מטפל בעצמו מספיק טוב. אמא שלי אמרה לו שאני כמעט ולא אוכלת, והוא אמר "זה לא מפתיע אותי."
ולכן אולי, זה בעצם כן אני עשיתי את זה. גם בתקופות בהן התייחסתי אל עצמי בהכי עדינות שבה אני יודעת. ואם זה הכי טוב שהצלחתי, ובכל זאת הגעתי לכאן, אז אולי אני לא באמת מסוגלת להחלים. אולי.

אני לא יודעת מה המטרה של כל זה, אבל כתבתי הכל כאן בלי לסנן כמעט כלום. יש כאן המון בנות שאני לא מכירה ולא מכירות אותי, ואני לחלוטין מבינה אם לא יהיה לכן כוח לקרוא את כל האורך הזה. הרי צריך להכיר אותי ואת ההסטוריה שלי כאן כדי להצליח להגיב על ההודעה הזאת. אבל מיום ליום החשיבה שלי הופכת ליותר דטרמיניסטית בנוגע להידרדרות הנוכחית. ואני חושבת שהמקום הזה תמיד ידע לחזק בי את התחושה שיש לי בחירה.
שלח?

אוי מותק

אני כל כך מצטערת שאת סובלת כל כך. אבל אולי באמת אם כבר אפשר להפיק משהו חיובי מכל זה זה הניעור הכל כך רציני שגורם לך להילחם על החיים שלך, תרתי משמע. אני מקווה שתנצלי את המצב הקשה הזה לצמיחה ולטיפול טוב בעצמך, כמו שאת ראויה. חיבוק.

No longer

New member
תודה אהובה.
חשוב לי שקראת

TinaBa

New member
יקרה,

קראתי (ולא פעם אחת) את הכל.
אבל כשאני באה לנסח את כל המלא מחשבות שיש לי סביב מה שכתבת, כל מה שאני מצליחה להוציא זאת אנחה...
אנחה של עצב על מה שאת עוברת.
אנחה על ההתמודדיות האלה שלא מגיעות לך.
(רוצה בשבילך מקום שקט ורגוע ונעים לשם שינוי....)
זה באמת באמת לא פייר!

אני מאוד לא רוצה ללכת למקום הבנאלי ולהגיד לך שכל המצב הדפוק הזה יכול גם להיות הזדמנות וזה...
מאוד ברור שאת נמצאת במקום נטול אפשרות לברוח. במקום שבו אפשר רק להסתכל למציאות בעיניים.
ומסתכנת בליפול לקלישאות, אבל זה מקום שבו אפשר לבחור.
מתוך מה שאת רואה שקיים בחיים שלך עכשיו, מתוך הקצה שאליו הגעת, את יכולה לעצור הכל לכמה רגעים ולהגיד- אלו דברים שאני רוצה שיהיו בחיים שלי, ואלו דברים שאני לא רוצה...
ואני בטוחה (בלי שבדקתי) שיש סביבך אנשים שאוהבים אותך וירצו להיות לצידך כשתבחרי בחיים.

אני לא יודעת איך את מתמודדת עם התלות באמא, בסביבה... האם זה נחווה כטוב? האם את מצליחה להתערסל בתוך התמיכה הזאת?
והאם אין טיפול בגלל חוסר היכולת הפיזי להגיע אליו? או שיש שם משהו נוסף?
איך את כן מתמודדת עם הלהיות עם עצמך (ועם חוסר היכולת לברוח)? מה עוזר לך?
מה מכל הבלאגן הגופני הזה כאן כדי להישאר?

ויותר מהכל-
לא, הסוף של זה לא כתוב איפשהו!

[אני כאן (ובעוד מקומות) ומזמינה אותך מאוד להיעזר בכל דרך שתתאים]

No longer

New member

אני מבינה שזו הזדמנות, את צודקת. זו הזדמנות להפוך את החיים שלי ב180 מעלות ולא רק במראית עין של שינוי 180 מעלות.
אבל אני לא מסוגלת. ולא חושבת שאי פעם אהיה מסוגלת, להתנהל במאה אחוז בלי כל הדברים האלו. להתנהל במאה אחוז בלי טשטוש, במציאות שבה אני חיה. (לשנות את המציאות, זה משהו שאני מנסה לעבוד עליו בטיפול. אבל במציאות שבה אני חיה, זה בלתי אפשרי עבורי.)
זה בסדר גמור לי להמשיך לחיות את החיים שלי "על גבול התקין", על גבול הבסדר. אבל מסתבר שגם חיים באופן הזה, גררו את הגוף שלי לקריסה מהסוג שזורק אותי ללהיפגש שוב עם אינשור ומוגבלות. וזה לא פייר, ומצד שני, זה פשוט דה וואי טינג'ס אר. כרגע. בלי פייר ולא פייר. אבל המציאות היא, שהחיים שלי כמו שהם נראים עכשיו, הם מכונת ייצור של טריגרים עבורי לחזור לדרך החיים החולה. ועם זה אני מתמודדת פחות ופחות טוב ככל שהימים חולפים.

התמיכה החברתית מדהימה. באמת מדהימה. התלות, תחושת חוסר השליטה וחוסר האונים, זה קשה לי מאד. ועל זה מתוספת התלות באמא, העובדה שכרגע הם שולטים על הבירוקרטיה עם האוניברסיטה, על הלימודים שלי, על הדירה שהייתה ברשותי ועכשיו צריך להפר את החוזה שלה. הם תפסו פיקוד על כל מה שהיה החיים שלי לפני כן. לא יאומן שלפני חודשיים תכננתי תוכניות גדולות כל כך ואחרות כל כך, ועכשיו אני שוב מוגבלת, שוב בבית של ההורים, שוב תחת חסותם של אנשים שפיות דעתם מוטלת בספק לטעמי.
וכן, הבעיה בטיפול היא ההגעה הפיסית אליו. (אני גם אקטינג אאוט, בלי שום קשר. עוד לפני המחלחה נגענו בתחומים שהיה לי קשה לגעת בהם והתחלתי להבריז. אבל כרגע, הלוואי שהייתה לי את התמיכה שלה, הלוואי שהייתי מסוגלת להגיע אליה, טכנית.)

אני בעיקר רואה סדרות במחשב, וישנה. הודות למחלת הנשיקה, זה רוב היום שלי. מדי פעם חברים באים וזה מעודד אותי קצת. הדברים ישארו בעייתיים ברמה כזו פחות או יותר, לפחות לחודש הקרוב, וברמה פחות רצינית, עד סביבות אוקטובר. (חצי שנה.)

TinaBa

New member

אני יותר ממבינה למה את מתכוונת כשאת כותבת שלהתנהל במציאות שלך בלי טשטוש בכלל זה בלתי נסבל. אני מאוד יכולה להתחבר לזה (גם אני בסוג של גהנום בלי אפשרות לשום טשטוש).
את כותבת שאת עובדת על לשנות את המציאות, ואני חושבת שזה באמת יכול להיות מפתח שיאפשר לך לצאת המצב הנוכחי.
אבל, בהקשר הזה, אני רוצה רגע להעלות איזה מחשבה שמלווה אותי-
הרי יש מציאות שלא ניתן לשנות אותה, ושלמעשה תהיה שם לתמיד. ודווקא אותה מציאות הרבה פעמים היא זאת שהסימום העצמי (בתרופות, ברעב...) בא לעמעם.
ואולי השינוי של המציאות הזאת טמון באיך שאנחנו מספרות לעצמנו אותה? אולי אנחנו יכולות לשנות את המציאות הזאת על ידי כך שנשנה את האופן שבו אנחנו מספרות אותה לעצמנו?
גם אני נעשית צינית את מול מה שכתבתי, אבל אני כותבת בכל זאת, כי יש פעמים קצרות וקטנות שבהן זה כן פתאום עובד לי. שזה פתאום מסופר לי אחרת. שפתאום משהו שם משתחרר ונהיה שקט בראש, שקט מול הגוף, אני מתמלאת תקווה ושמחה... זה לא מחזיק המון זמן, אבל זה נותן לי תקווה שזה אפשרי. שיש לי המון כוח בידיים. שאני יכולה לעשות הרבה עם עצמי כדי לשנות את הסיפור של חיי ובכך גם את המציאות שבה שאני חייה.
לא יודעת אם הייתי ברורה, ואם זה בכלל מדבר אליך.
אבל אני רק רוצה להגיד שיש הרבה שאפשר לעשות בתוכנו שיעשה הבדל אמיתי בעולם שלנו.

זה נפלא לגלות שיש תמיכה כל כך גדולה מסביבך, אבל זה ברור כמה התלות קשה לך. אין לי הרבה להגיד כאן. רק להגיד שזה מאוד ברור והגיוני שזה קשה מאוד. ושבתקווה כל יום יקרב אותך בחזרה לעצמאות שלך ולחיים שלך כמו שאת מכירה אותם.
(ושאולי תצליחי קצת להתרפק שם ולזכות מחדש בחיבוק המגונן והמכיל של הסביבה. ושאולי אולי אולי תצליחי לקחת קצת מהנכונות להישען ולהיות תלויה איתך גם לאח"כ).

ולגבי הטיפול- אין סיכוי לעשות משהו טלפוני? משהו ביניים כזה? שיעזור לתמוך במה שקורה עכשיו....? שייתן עוד משענת? אולי שווה להתקשר אליה ולשאול?

מכירה מקרוב את התשישות של המחלה הזאת (כמובן לא באותה עוצמה ועם כבד וטחול מתפקדים ובגודל הטבעי שלהם). אני יודעת כמה זה מייאש ומרפה ידיים. אבל, כמו שכתבתי למעלה, כל יום שעובר מקרב את הסוף של זה. באמת!

חיבוק גדול גדול

No longer

New member

המנטרה החדשה שלי היא שכל יום (מיותר, של חוסר מעש, מיותר.) שעובר מקרב אותי לסוף של זה. תבורכי.

הייתי בטיפול היום אחרי חודשיים. זה היה מתיש, אבל ניצלתי יציאה מהבית לבדיקות כדי "על הדרך" להספיק לתור שלי. (ואז ישנתי כל היום, טובנו.)

גם לי קשה לא להיות צינית מול "תחשוב טוב יהיה טוב", "הסוד" ומיני כאלה. אני כן מאמינה שהדרך שבה אתה מספר את הסיפור שלך משנה. אני כן מספרת את הסיפור שלי באופן חד מימדי מדי. וזה חלק ממה שעובדים עליו בטיפול. לדעת שהדברים שקרו הם מסובכים מכדי שיהיה אפשר להסתכל עליהם באופן החד מימדי שבו סיפרתי את הסיפור שלי לעצמי בגיל 6, או 10, או 14. ככל שאתה לומד לפרק את החוויות שלך, החוויות היותר קשות, למורכבויות שלהן, (לא, לא בהכרח לכיוון האופטימי) זה יותר מאפשר לך לגדול ולצמוח מתוכן. אבל הדרך לשם קשה וארוכה, והיא תהליך של טפטוף מאד איטי. (אם כי, אני מאמינה שאפשרית)

אוהבת מאד.

קולדון

New member
ט

אוי מותק!

כל כך עצוב לי לקרוא. לא יכולה לתאר בכלל את הסיטואציה.
נתנו לך להבין כמה זמן זה הולך להמשך? כמה זמן עד ההחלמה (כמובן כל עוד את ממשכיה לטפל בעצמך לפי הוראות הרופאים)?

אני קצת לא מבינה את הפסקה הלפני אחרונה. את כותבת בהתחלה:

"...אז אחרי שנים של הרעבה עצמית, צילוק עצמי, כמעט כל סוג של טיפול פסיכולוגי, שבמהלכו כמות אפסית של פעמים שבהן התייחסתי אליו ברצינות הראויה לו. אחרי חיים שלמים של לא לתת לגוף שלי את מה שהוא צריך ממני, גם לא את הבסיסי ביותר. אחרי חמש שנים של חוסר שינה והסתמכות על כדורים שיכוונו אותי להתנהגויות האנושיות הנטועות בכולם באופן טבעי למדי. אחרי המון אלכוהול, סמים ורה-ויקטימיזציה..."

ואז כותבת שהתייחסת אל עצמך בעדינות? ולא בדיוק מבינה אם זו את עשית את זה לעצמך?
אולי לא הבנתי אותך נכון...
אבל אני חושבת שאת לא יכולה להחליט שאת לא יכולה להחלים אם לא באמת ניסית... אם לא באמת נתת צ'אנס ולא הפסקת להתעלל..

אני מאמינה שכשהגוף משתקם באמת, הוא מחזק את הנפש.
אני מאמינה שיקח לך זמן להחלים אבל את עוד צעירה וכרע מחוייבת להתנהג אלך עצמך כמו שצריך, ואת תתאוששי.
ואני מאמינה שאם במשך מספיק זמן לא תוותרי ותתמידי בלתת לגוף שלך את מה שהוא צריך ולא משנה כמה טריגרי זה הולך להיות- יהיה לך את הצ'אנס הרגיש הקלה אמיתית.. לא כמו זו של הטשטוש והפגיעה העצמית, שלוקחת בריבית.

מודה שלא הגעתי לכאלו תהומות. אבל חייתי חיים ארוכים של פגיעה עצמית בלתי פוסקת ואני יודעת שלצאת מזה זה תהליך איטי שרוב הזמן צריך להתמקד בלא להתייאש ולא לאבד את הסבלנות ולא לאבד את התקווה, ואז שוב פעם אותו הדבר...
אני מקווה שתקחי את עצמך לשם...

חיבוק גדול יקירתי!

No longer

New member
אז, טריגר טיפה.

מחלת הנשיקה זה סיפור של תשישות למשך לפחות החודש הקרוב. יש לי אישור מחלה עד סוף הסמסטר. עד אוקטובר, פשוט כי במצב הנוכחי אני לא אהיה מסוגלת לשבת בקורסים וללמוד.
הכבד, זה עוד לא ברור. יש דברים שמתפרים לאט לאט ויש מדדים אחרים שנשארים רעים. והמומחה עוד לא מבין למה. זה בעיקר אומר בדיקות כל שבועיים ולחכות, בסבלנות, עם כל המגבלות שזה דורש. (אוכל מוצק, לדוגמא. התניידות, לדוגמא. אסור אלכוהול או כדורי שינה, לדוגמא.)

אני אסביר. כמו שכתבתי לטינה, אני חיה כבר בערך חמש שנים על הגבול, על הקצה. אוכלת מספיק כדי שלא יחשב הרעבה, ברוב תקופות החיים. פעם בכמה חודשים עוברת אפיזודה כזו או אחרת של הרעבה ופגיעה עצמית על של סוגיה, וחוזרת ל"איזון" הרגיל שלי. זה אף פעם לא מספיק כדי שלמשל, המחזור יהיה סדיר. זה לא כי אני מסרבת לוותר על ההפרעה. אני באמת מוכנה לוותר עליה. אבל זה הנסיון הכי מוצלח שלי. זה הכי בריא שהצלחתי. ואני על משקל תקין. (כלומר, עכשיו לא. אבל זה בגלל המחלה.) פשוט מצאתי דרכים יצירתיות יותר להתעלל. (מה שמתקשר להודעה שאת פירסמת.)

תודה על האמון אהובה. זה חשוב לי.

קולדון

New member
אבל מה זה אומר, בעצם?

המספר על המשקל לא משקף בהכרח אם האכילה היא נורמאטיבית ומאוזנת...
יש אנשים שאכילה נורמאטיבית מביאה אותם להיות ממש קצת מעבר לתת משקל, ויש כאלו שאכילה נורמאטיבית מביאה אותם למשקל עודף מסויים... וכו.
אולי האיזון ה"רגיל" שלך לא באמת מאזן כמו שצריך...?

כל זה כמובן לא בסתירה לשאר הדברים שכתבת.
אני מניחה שאם היית באמת משחררת את עניין האכילה, מקבל את העובדה הגוף צריך לאכול איקס פעמים ביום, כמות מספקת, לאורך זמן בלתי מוגבל.... אולי האכילה הנורמאטיבית הזו הייתה משפיעה עלייך יותר חזק, יותר מאזנת, יותר משפיעה עלייך גם באופן כללי לכיון של התאזנות , לא רק באכילה אלא שאר תחומי ההתנהלות שלך בחיים..

No longer

New member
אולי, אבל

גם במקרים שבהם במשך תקופה ארוכה האכילה שלי מאוזנת, יש לי צורך לפגוע בעצמי במינון מסוים. הוא לא צריך להיות מסכן חיים אבל הוא צריך להיות קיים. החיים ללא סיגריות, כאופציה הזאת,או אינאפרופרייאייט סקס, כדוגמא נוספת, הם חיים שאני מרגישה לא עצמי בתוכם. (החיים של עכשיו. כלומר.)

קולדון

New member
נראה שגם את זה תצטרכי לנסות כדי לגלות

פחות על הסיגריות, יותר לגבי הסקס.
בהתחלה זה מרגיש זר, אבל לפגוע בעצמך ככה זה הדבר הכי הרסני שיש, בעיני. אני יודעת מעצמי שברגע שהתחלתי להפסיק לעשות את זה, זה הרגיש לי הכי זר ולא קשור בעולם, אבל גם הרגיש כמו שינוי משמעותי, סוף סוף.

אוף .

קראתי כמה פעמים. ו בא לי לחבק אותך .
זה כל כך קשה לאבד את השליטה על החיים .
בייחוד שיש לך רצונות ואת בעשייה . זה מרגיש שכל מילה שאכתוב לך היא פחות מדיי ממה שהרגשתי שקראתי אותך .
אוף אני כותבת ומוחקת ...
ומנסה להבהיר לעצמי מה אני רוצה להגיד .
אז בעיקר זה שאני מאמינה בך שתעברי את זה .
ומקוה שתנוחי ותאכלי ותתחזקי .
ותמשיכי להיות נפלאה ובעיקר חיה .
חיה , כדי שתוכלי להמשיך בעשייה ויצירה של החיים שלך .

חיבוק גדול גדול גדול
ותבואי לכאן יותר טוב?!

Blackbird fly

New member
נו לונגר

קראתי, והיה קשה וכואב לקרוא את זה,
אני רק מקווה ומאחלת, באמת, באמת, שתעברי את זה, בכמה שפחות ייסורים, ושתגיעי לתובנות חיוביות מכל מה שקורה.
את לא עונה לי ואני לא יודעת מה הסיבה, אם זה בגלל המצב אני יכולה להבין...
בכל זאת, אוהבים אותך פה.

No longer

New member
חשבתי שממקומך,

ה-כמובן, הרבה יותר רציני ומפחיד משלי, תוכלי להזדהות עם מה שאני אומרת.
חשוב לי שקראת, תודה על זה. הזמן ירפא.

No longer

New member
את חכמה, ונוגעת ללב.

ואני כאן כל הזמן, אהובה, פשוט לא בפרונט.
תודה שהדגשת את העשייה שלי, ואת הצורך להישאר חיה כדי להמשיך בה.
יש רגעים שבהם זה בהחלט יכול להיות משהו שימשוך אותי לא להרפות.

חיבוק ענקי, אולי אמיתי בקרוב.

וואו. לא ידעתי כלום מכל זה.

ברמזים האחרונים שמשהו קורה, לא דמיינתי דבר מהסוג הזה. זה באמת... מהפכה די גדולה בחיים. יודעת איך אני הרגשתי עם הסרט אפנדיציט שלי שהחיים נעצרו, וזה כל כך הרבה יותר מסובך וארוך, שפשוט... וואו.

כתבת על כל הטיפול שאת צריכה לקבל ועל כל הזהירות ואז כתבת,
"במקום מסוים גם פשוט נהניתי מהעובדה ש" וקיוויתי כל כך שהמשך המשפט הוא שאת נהנית מהעובדה שחייבים לטפל בך, או שמישהו שומר על הגוף שלך, או שאין לאנשים ברירה אלא להבין שאת במצוקה גדולה, גם אם מדובר על מצוקה פיזית,
ואז ההמשך היה על לא לאכול, והתבאסתי,
אבל אני מקווה שיש בך גם איזושהי שמחה על הדברים שכן כתבתי.

את כותבת שכל זה גילה לך עד כמה את חולה,
אבל כשאני קראתי אותך חשבתי על איך זה מגלה לי כמה את נלחמת לשמור על החיים, הרי במצב כזה בקלות רבה הורסים את עצמך בצורה בלתי הפיכה, ואת, לפחות איך שנשמע מההודעה, הצלחת לשמור על עצמך מול הרבה מאוד פיתויים ודברים שקל לעשות לעצמך אותם.
אני חושבת שלי זה אומר שאת רוצה לחיות, יותר ממה שחשבתי לפני כן שאת רוצה.
לא יודעת אם המשפטים האלו מקשים או מקלים
[אשמח לשמוע]
אבל חושבת שאני ראיתי הרבה אופטימיות בתוך התיאור הזה.

נשמע שיש עוד מלחמה ארוכה לפנייך. בכל הזירות.
מה אנחנו יכולות לעשות כדי לעזור?

גדול והרבה אהבה.

למעלה