עדכון בנוגע לעבודה

omer73

New member
עדכון בנוגע לעבודה

רציתי לעדכן בנוגע לדילמה שהעלתי לכאן לפני כחודשיים: אחרי מחשבה ארוכה מאוד החלטתי לעזוב, למרות הכל, כבר לא יכולתי יותר, הרגשתי חנוק , הרגשתי שיושבת לי על הלב אבן במשקל של טונה וחצי, וזהו, הרגשתי שהעגמת נפש היום- יומית לא שווה שום דבר. אמנם פיזית עדיין לא עזבתי כי עדיין לא מצאתי משהו אחר, אבל התחלתי לשלוח קו"ח והתחלתי בתהליך, והאמת שהוקל לי, אני מרגיש סוג של שלווה, ושחזרתי לעצמי, להיות רגוע, חזרה לי שמחת החיים.

שיהיה בהצלחה

חושבת שכל עוד אדם נמשא בעבודה קל יותר לדלג מעבודה לעבודה כאשר מובטלים ונמצאים בבית קשה יותר להתקבל למעגל העובדים אז שיהיה בהצלחה ותמצא/י מקום עבודהשיתן המון חיים ושמחת חיים

omer73

New member
קודם כל תודה :)

ודביר שני, אני בהחלט מסכים איתך, הרבה יותר קל למצוא עבודה בתור אדם עובד שלא צריך חסדים של איש, מאשר מובטל שבאיזשהו מקום עושים לו "טובה" שמחזירים אותו למעגל העבודה. נ.ב- אני מטבעי בעל שמחת חיים, אבל בחודשים האחרונים הרגשתי תסכול מאופי העבודה, היחס לעובדים, הכל ביחס גרם לי לתחושה מאוד לא נעימה שם.

מעולה,תודה על העדכון ../images/Emo45.gif

העיקר שעשית צעד קדימה,זאת כבר הרגשה טובה. אני הייתי בראיון עבודה ממש מוצלח שלשום ונראה שאלך על זה,למרות שזה טיפה רחוק אבל זה ממש נשמע כמו משרת חלומותיי ומגיע לי פיצוי על השנה הנוראית הזאת... כרגע רק נותר לפנטז על כל מה שדיברנו בראיון עבודה עד שהשנה הזאת תסתיים...

omer73

New member
אין על מה,

תודה לכם על האוזן הקשבת... יאללה, שיהיה בהצלחה, אם זו משרת החלומות שלך והשכר הולם לכי על זה, חבל לוותר על זה בגלל מרחק (אם הוא סביר כמובן). עדכני אותנו כשאת מקבלת את התפקיד.

למעלה