עדכון בזק!

מרי - לא כך הייתי נוהג אנוכי...

איך אפשר להוציא בחור מהארון ללא רצונו? אמרת והודת שאתה מנתק את הקשרים איתו לחלוטין, עשה זאת ותניח לו. היית מבהיר לו חד משמעית שאינך מעוניין "בחיזוריו" ובמשיכתו אליך, אם היתה כזו ותניח לו לנפשו, אל תשכח שהוא גם חבר של אחיך. לפי ההודעות שפרסמת כאן לא גילית זאת לאוזנו, אלא המשכת לשחק במשחק שלו. תחשוב רגע אולי דרכך הוא רצה להגיע לבת דודה שלך. אני באמת ובתמים לא יודע מי היועצת שנתנה לך ייעוץ בקטע זה, אבל אני חושש שנעשתה כאן טעות שעשויה לפגוע גם בך וגם בקובי נפשית. בכל זאת הוא מעוניין להתחתן ולהקים משפחה, כמו רבים אחרים וטובים מחברי הפורום ובכלל - הדומיניים שכך נבראו ומבחינתם אפשר להימשך לשני המינים, רק שיש הרבה מהם שהם דיסקרטיים ומעדיפים להישאר עמוק בארון בלי להיחשף, תקרא להם שקרנים, פחדנים וכו'... זכותו של אחד לחיות את חייו כפי שהוא רואה לנכון ואל לנו לחשוף אותו בפני הציבור, כי לך תדע לאן זה עלול להוביל. מרי נשמה, אתה בחור שקול, מבין עניין ומקסים באופייך כפי שהספקתי להכיר אותך כאן, לכן קצת התפלאתי שכך נחשפו הדברים. נכון שמדובר בבת דודתך, אבל לדעתי האזהרה היתה אמורה להגיע דווקא מצד שלישי שאין כל קשר ועניין ובצורה מאוד דיסקרטית ועניינית וללא כל מגמות ואינטרסים. כמה קשה לי להיות מוסתר בארון אבל אין לי הרבה ברירות לאור מצבי. מרי נשמה "סוף מעשה במחשבה תחילה". ואני גם מסכים עם אלה שטענו: "אל תדון את האדם עד שתגיע למקומו". ויחד עם זאת חז"ל אמרו: "הווי דן כל אדם לכף זכות" - חבל שלא כך דנת את קובי, אולי הוא היה במצוקה כל שהיא והמצב שאליו נקלע כלפיך, מבחינתו היה בר חלוף?! נוכחנו לראות שאפשר להיות בקטע ובד בבד להקים משפחה לתפארת. שוב אני חוזר ואומר בפעם המי יודע כמה: יש דברים שהשתיקה יפה להם. "אל תעירו ואל תעוררו".

מרי לנ3ח

New member
מה זה הזיק לו?

שאולי בת דודה שלי תרד מהרעיון שלו?! אבל מישהי אחרת בטוח לא תדע והכל יהיה בסדר אני לא הייתי חי עם מצפון נקי בידיעה שהיא הייתה מתאהבת בו בלי לדעת על הרומן שלו איתי! נקודה! ואני פה לא העיקר כי ממלא ירד לי ממנו לגמרי ומראש לא התאהבתי בו אלא "סתם חשבתי שהוא מתוק" אני עדיין חושב כך! אמרתי לבת דודה שלי שאם אין לה בעיה עם זה אז הוא יהיה לה בעל נהדר. ופרגנתי לו המון. הרעיון היה שהיא תדע וזהו! נסה מצפה להכנס לנעליים שלי ותספר לי מה אתה היית עושה אם היית סטרייט ובת דודה שלך הייתה מסדרת לך בחורה שהיא ניהלה איתה רומן. היית רוצה לדעת מזה? מה היית אומר אילו ידעת? ואם היית אתה במקומי? היית מספר לבת דודה על הבחור? היית מסתיר? היית נותן לבת דודה שלך להתחתן עם מישהו שהיה עד לא מזמן מאוהב בך..? תענה בכנות. אגב, תודה caracer

מרי נשמה קשה לי להכינס לנעליים שלך...

ואגב, אני לא שולל לחלוטין את העובדה שאולי היה צריך להעביר לה מסר, אבל לא דרכך, רק צד שלישי היה צריך להעביר זאת בעדינות לטובת הכלל. אתה בעצמך אומר שלא התאהבת בו אלא "סתם חשבתי שהוא מתוק" ייתכן שגם הוא ביודעו שאתה בקטע, חשב שאתה סתם מתוק. כאן מעורבות דמויות די קרובות (שני אחים ובת דודה) וזה ממש תסריט. לא יודע מה הייתי עושה בקטע הזה, מספר או לא? מסתיר או לא? אני חושב שאני כאדם דתי הייתי מתייעץ דווקא עם רב פתוח שמבין עניין. אם הייתי מגיע לנהר - הייתי מוצא את הדרך לגשר על מנת לחצות אותו. מרי אחי הצעיר, אני מעניק לך חיבוק ענק, תוך תקווה שכל מטרתך היתה להציל את בת דודתך ותו לא. ואני גם מקווה שהבחור ההוא ימצא את שאהבה נפשו (כי הרי כידוע הזיווגים נקבעו ע"י בורא עולם מימי בראשית כמזווג זיווגים, וכל אחד ואחת לפי שורש נשמתו/נשמתה). אוהב אותך אחי מכל הלב.

מרי לנ3ח

New member
הוא חשב אחרת

הוא התאהב, הוא היה מבואס לגמרי שאני לא מאוהב בו כמוהו. הוא כל הזמן היה שואל "כמה אני אוהב אותו" ומחכה שאני כבר אגיד את זה... למזלי הייתי כנה איתו מלכתחילה שזה פשוט לא קורה לי איתו. דווקא באמת מעניין אותי תנסה בכ"א לשים את עצמך במקומי כי קל להגיד "לא טוב מה שעשית..." אבל יש לך רעיון יותר טוב??? אז אני לא התייעצתי עם רב, אבל התייעצתי עם מישהי עם תארים מפה ועד כוש. שהמקצוע שלה הוא פסיכולוגיה והיא שנים למדה על חקר הנפש וכך היא יעצה לי. בקשר לבת דודה- אני לא בטוח שבגלל זה היא לא תרצה אותו. לפי מה שאמרתי לה יש מצב שהיא תגיד "חפיף, זה סתם גחמה" והכל יהיה בסדר בניהם! בכ"א אני את שלי עשיתי. תודה מצפה

אחי היקר והצעיר, ברגע שאתה שלם עם עצמך...

אתה בהחלט יכול להיות רגוע. תן לזמן לעשות את שלו.

למעלה