עדכון בזק!

מרי לנ3ח

New member
עדכון בזק!

דברתי עם יועצת היום (כן, בת) סיפרתי לה הכל... היא סרבה לענות לי תשובה חד משמעית אבל הובילה אותי לתשובה וכאילו גרמה לי לענות עליה.. אני לא אספר את הדרך למסקנה כי אין לי כח לחזור על זה
אני רק אומר שסיפרתי לבת דודה שלי כך: אמרתי לה שאני חייב לעדכן אותה במשהו, היא שאלה: מה? ועניתי שלקובי היו רגשות רומנטיים כלפיי ואפילו טיפה מעבר אבל לא בא לי לפרט ושתקח את זה בחשבון הוספתי כמובן שאני הגבר הראשון והיחידי שהוא התאהב בו, והיא האישה הראשונה... היא אמרה לי תודה שסיפרתי לה ושהיא תחשוב על זה ותתיעץ בעצמה עכשיו אני רגוע, הכדור בידיים שלה! היא יודעת! מה שהיא רוצה היא תעשה...

Nחמן

New member
זה לא מה שחשבתי

ואף על פי כן אני בטוח, שכוונתך הייתה לטובה. כיוון שאין בידי כל הפרטים, לא אוכל לשפוט אותך, אם נהגת נכון, אבל משכך הדבר, לא נותר לי אלא לאחל הצלחה לכולם. יתכן, שאילו הייתה לקובי לשחק משחק כפול: להיות בקשר רומנטי אתך מחד ובקשר זוגי עם בת דודתך מאידך, דעתי הייתה חד-משמעית: קשר מעין זה הוא פסול ואין לו זכות קיום. כפי שהבטחתי לך, יחסי כלפיך לא ישתנה, כי מה שיודעת היועצת, כנראה אני לא יודע.

מבחינתי זהו צעד

מאוד לא בוגר לעשות אפילו לא נתת הזדמנות לחבר שלך אולי הוא יכול \רוצה לספר בעצמו מראה מכה אתה לא מתחשב ברצון חברך דואג לעצמך למה מלכתחילה להרוס ??? זה מראה כמה אתה מקנא !!! אני הייתי נותן להם לזרום אבל אתה היית חייב להרוס כמובן !!! אני מקוה שהמצפון שלך נקי!!!!

Nחמן

New member
גם אני חושב כמוך

אבל כיוון שלדבריו של מרי הוא התייעץ עם אשת מקצוע וזאת השאירה את הבחירה בידיו, ובמקביל איש מאיתנו איננו יודע בדיוק את מהות הייחסים בין מרי לבין קובי, סברתי, שהכלל "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו" חל כאן. מהיכרותי את מרי כאן בפורום במשך מספר שנים תמיד היה לי רושם חיובי עליו. אני בטוח, שלא בקלות קיבל את ההחלטה. לכתחילה אני הייתי נוהג אחרת אבל מרי הוא מרי ואני הוא אני ובאותה מידה, שלא ראיתי בחיוב התערבותו של מרי בעניינים לא לו, כך אינני רואה מקום להתערב בהחלטותיו של מרי. כך הבטחתי לו גם בדברי הביקורת הביקורת וכך אני מקיים. אינני בא לפסול את דבריך. יתכן, שהצדק עמך, ויתכן, שדהצדק עם מרי. האם נדע זאת אי פעם? ימים יגידו. על כל פנים, אם קובי התכוון לנהל מערכת יחסים כפולה, הרי טוב עשה מרי, שניתק את הקשר בינו לבין קובי, ובין קובי לבת דודתו של מרי. אם לאו, אולי הוא טעה ויצטער על כך בעתיד... קשה! קשה! "אל תדון את חברך..." כמה חכמים היו חז"ל! לא לחינם נקראו חכמים. לעולם לא נשכיל לרדת לעומק שיקול דעתם.

sahar85

New member
אל תדון אדם עד שתגיע למקומו.

וכי מה רצית שהוא יעשה? הוא חייב או להציל את חברו את את בת דודתו, הוא לא יכול לתת לו לשקר לה... אני חושב שעשית את הצעד הנכון, אני הייתי עושה אותו דבר. עם כל הכבוד לחבר, אם אני אוכל למנוע יחסים המבוססים על שקר אני אעשה את זה. איתך תמיד...

che ringo

New member
הכל בסדר?@#$?

התפקיד שלנו בפורום הוא בעיקר להקשיב ולתמוך אחד בשני ופחות לשפוט ולקבוע עמדות נחרצות. אם כל הכבוד לכל "המומחים" אצלנו בפורום, אני מציע להיזהר בתגובות ובעצות מבלי שמכירים את כל העובדות ובטח מבלי שמכירים את האנשים מחוץ לעולם הוירטואלי ( אתה מכיר את מרי? את הבן דוד וכדומה?). יש בימים האחרונים הודעות בפורום שגם פסיכולוגים מוסמכים היו חושבים פעמיים אם לכתוב אותן ככה בהינף יד. קצת אחריות, כבוד וזהירות לא יזיקו.

מרי לנ3ח

New member
תודה רינגו

מזל שאני קורא את התגובות הנ"ל אחרי היעוץ שבו הגעתי להשלמה עם ההחלטה שלי קצת מוזר לי העלהום כי בנינו מי שמאמין יודע שאם הוא שייך לה אז הוא יהיה שלה.. ולא פגעתי בו כי לא פרטתי אלא אמרתי שהיו יחסים רומנטים כך שאני בניגוד לדעת המון חרדים נגד צביעות והסתרה, ואני שמח שהכדור ביידים שלה והיא חכמה לדעת אם היא תסתדר עם זה או לא.. אם כן, אני אברך אותך ואשמח בשמחתם כי אחרי הכל אני לא חושב שהוא רע. ואם היא לא תרצה אני בהחלט אבין אותה. היא בחורה מקסימה, אין ספק שהעולם שלה לא תלוי ר-ק בו!

מרי לנ3ח

New member
בהזדמנות זאת:../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

תודה לתומר שהביאני עד הלום

everything4u

New member
עשית את הדבר הנכון ../images/Emo45.gif

כבר מזמן רציתי לומר לך לעשות את זה לבד. לי זה היה ברור שאם הייתי במצב הזה הייתי עושה אותו דבר. הצלת את בת דודתך מנישואי שקר וחיים של אומללות. כל הכבוד לך. מצפה לגאולה- אני לא מסכים איתך בכלל. אתה מדבר על מצפון? תחשוב איזה מצפון יהיה לו אם תהיה חתונה וקובי ימשיך בהרפתקאות שלו על חשבון הבת דודה שלו. ואיך היא תגיב אם היא תדע שמרי ידע לפני ולא הזהיר אותה. לכן עדיף למנוע את זה מראש. מרי, קבל

everything4u

New member
תיקון: התכוונתי ל"המלאך הגואל"

ולא ל"מצפה לגאולה" מצפה לגאולה- עימך הסליחה.

pcwt87

New member
הדעה שלי

קשה קשה לשפוט אותך אבל אם זה היה אותו מצב בדיוק רק בשלישיה סטרייטית הייתי אומר לך שעשית את הצעד הנכון וכולם היו מסכימים אבל... אולי לא שמת לב אבל הוצאת מישהו מהארון בלי הסכמתו ובלי ידיעתו... אם עכשיו לבת דודה שלך יתחשק לספר לחצי עולם? בכל מקרה קל לשפוט מהצד ואני מקווה שבסופו של דבר יתברר שעשית את הצעד הנכון

מרי לנ3ח

New member
לא הוצאתי בדיוק

אמרתי שהיו רגשות רומנטים כלפיי ולא פרטתי מה היה.. ומכאן אפשר להסיק או שהוא הומו, או שהוא דו, או שהוא סטרייט שסתם נפל כי אסור לו לגעת בבנות. ובכ"א השתדלתי לברור מילים וחשבתי על זה הרבה לפני המעשה כך שהכל התקיים בכפפות של משי.. ואני בטוח שלבת דודה שלי יש טאקט, אני מכיר אותה מיום שהיא נולדה =] תודה!

caracer

New member
שמח עבורך שכך פעלת

מרגע שהחבר לא גילה כל אכפתיות לתחושותיך, למצוקתך ולדאגתך לקרובת משפחתך, היה מקום לגלות לה את הידוע לך. אין זה תפקידך להיות שומר סוד או להגן עליו. כיון שהחבר עירב אותך בסיטואציה לא קלה, הדרך הנכונה כאמור היתה הדרך בה נהגת, לספר לאשה את הידוע לך ובכך מצפונך שקט. לא מדובר כאן כלל ועיקר במעשה רכיל. מעשה רכיל היה לו היית מספר את הענין לכל אלה שסובבים את הנפשות הפועלות.

למעלה