עדכון באנגליה

TOXIC BOY

New member
אז ככה...

זה נכון שהיא מקום 15 אבל אמרת עם כמה "אלפים" וזה ממש לא נכון אז סתום ואל תשחק אותה מבין
ונכון בריטני כרגע עומדת על מכירות שך 2,150,000 עותקים בארה"ב, לאחר 15 שבועות עם שני סינגלים בלבד, כשבסיבוב ההופעות החל רק לפני יומיים. נותר לה עוד 3-4 סינגלים לעשות. אין סיכוי שזה ייתקע על 2 מיליון, את ה-3.5 היא בטוח תעבור השאלה אם היא תגיע ל-4 מיליון שזו הצלחה ענקית בארה"ב. אז סתום בבקשה.

gargamich

New member
משאלה... ../images/Emo94.gif

רק 4 סינגלים? איך אפשר לבחור??? הנה אלו שאני בכל זאת מעדיף: the hook up boom boom outrageous showdown, למרות שלא נראה לי, אז shadow... מיייייייייייך

TOXIC BOY

New member
אני ממש מצטער, אבל זה לא יהיה

ככל הנראה הסינגלים הבאים זה: BOOM BOOM EVERYTIME BREATHE ON ME ובתור סינגל אחרון עוד נראה... אבל מי יודע? יכול להיות שהכל ישתנה...

gargamich

New member
עוד תגובה... ../images/Emo94.gif

בום בום בסדר, אווריטיים עוד איכשהו, אבל בריד' און מי??? זה השיר כמעט הכי גרוע בדיסק! זאת אומרת- הוא לא גרוע אבל יחסית לאחרים הוא כן... אם לבריטני בא להמשיך להצליח אני מקווה שתשנה את דעתה... כמובן שתמיד אפשר יהיה להפעיל קצת לחץ חברתי עולמי בעת הצורך...
מיייייייייייך

TOXIC BOY

New member
אני לא מסכים איתך...

נשום עליי הוא השיר ה-2 הכי אהוב עליי בדיסק! הוא קצבי, קליט, מהמם, ובריטני מוכיחה לנו איזה קול מדהים יש לה בשיר הזה! למרות שלא הייתי אומר שהוא יצליח כל-כך, כי זה שירים כמו של קיילי שהם כבר לא מצליחים בשום מקום חוץ מבריטניה... השיר הזה נועד לעזור לה בבריטניה... הוא יהיה שם להיט ענקי...

gargamich

New member
יוווו ../images/Emo94.gif

גם אני בדיוק חשבתי שהוא נורא מזכיר לי "קיילי סטייל".
שיר גרוע...
מיייייייייייך

ערן1987

New member
טוקסיק בוי,תרגיע את עצמך

ואתה אומר שאני לא מבין? איזה אמן מוציא 6 סינגלים? או 4 או 5,מה שאומר שיש לה עוד 2-3 סינגלים להוציא ואל תשכח שברוב המקרים הסינגל ה-1 וה-2 הם אלה שמוכרים,אלה שאחריהם בד"כ מוסיפים כמה אלפים וזהו ואם האלבום יגיע ל-3.5 זה הרבה,נכון.. אבל קצת בשביל בריטני,חברת התקליטים ציפתה מהאלבום הקודם שימכור שם כ-6 מיליון והוא מכר "רק" כ-4

TOXIC BOY

New member
היא בהחלט הולכת להוציא 6 סינגלים

היא עושה שתי סינגלים מפוצלים, סורי. ובמקרה של הדיסק הזה, עם השירים האלה, הסינגלים הבאים לא יוסיפו כמה "אלפים" כמו שאתה תמיד אומר. ואתה תראה את זה. היא הולכת לעקוף את ה-10,000,000 גם אם זה לא נראה לך. בינתיים היא הגיע ל-6,550,000 מיליון עותקים. נשאר לה עוד סיבוב הופעות עולמי ו-4-3 סינגלים. עזוב, אתה לא מבין כ-ל-ו-ם...

TOXIC BOY

New member
האלבום הקודם מכר 4.5 מיליון

והאלבום הזה גם יגיע ל-4,000,000 עוד תראה...

ערן1987

New member
אמרתי שהוא לא יגיע לכמות כזאת?

לדעתי,הוא יגיע ל-4.5 כמו שאמרת אבל זאת עדיין תהיה אכזבה בשביל בריטני ובעיקר בשביל חברת התקליטים

ערן1987

New member
אני מדבר על ארה"ב בלבד

וסינגל כפול נחשב כסינגל אחד ו-10 מיליון עותקים רק בארה"ב? פחח,אין סיכוי

TOXIC BOY

New member
בכל העולם, מה אתה משחק אותה מפגר?

תאמין לי שהיא הולכת להגיע לארבע מיליון בארה"ב, כי נשאר לה שירי היפ-הופ בדיסק והסיבוב הפעות שלה מצליח בגדול. שלוש וחצי זה המינימום שהיא תמכור. וכנס לקישור הבא ותראה שהיא כבר הגיעה ל-6,550,000 מיליון עותקים! סורי... http://www.iespana.es/bravecharts/presentacion.htm

14מתן

New member
הוא כנראה התכוון ש6וחצי בעולם

עכשיו ויגיע עד 10 מליון או לא יודע..... חחחחחחחחחח

ערן1987

New member
נו,בעולם זה בסדר

ובאתר שהוא הביא אין את ישראל.. אנטישמים!!!

14מתן

New member
מה ? 6וחצי ? היא הגיעה ל2 מליון

בנתיים.... (נתונים של העולם אני לא יודע) אבלללללל הדיסק הקודם שלה מכר באמת 6 מיליון בארה"ב שזה אולי לא כזה גבוה בשביל בריטני אבל זה מספר עצווום תחשבו שהדיסקים והזמרים שהיו עכשיו "המצליחים" בארצות הברית אלה ג'סטין ביונסה וכריסטינה שמכרו בין 2-3 מליון במשך שנה פלוס מינוס אז גם 4 יהיה הצלחה היסטרית בתקופה שלנו.......

ערן1987

New member
בריטני לא מכרה 6 באלבום הקודם

בארה"ב,מכרה מעל ל-4 ג'סטין וכריסטינה מכרו כבר מעל ל-3 מיליון וביונסה הגיעה לא מזמן ל-3 מיליון גם היא,אבל גם בגלל שהאלבום שלה טרי יחסית ויוצאים משם להיטים כמו שאני אוהב את ניקי קידמן אז הוא יגיע ללא בעיה גם ל-5 מיליון

ערן1987

New member
תלוי במה

בבחורות עדיף 4,גם באבטיחים וגם במסטיקים ברנה זלווגריות עדיף 3

למעלה