עדכון באנגליה

TOXIC BOY

New member
עדכון באנגליה

NEW 1 TOXIC BRITNEY SPEARS (56K) 1 2 MYSTERIOUS GIRL PETER ANDRE (45K) NEW 3 CHA CHA SLIDE DJ CASPER NEW 4 RED BLOODED WOMAN KYLIE MINOGUE NEW 5 AMAZING GEOGRE MICHAEL בריטני ספירס במקום הראשוןןןןןן אני עומד למות אני לא יכול לנשום יותררר

dilan angel

New member
stop it now../images/Emo70.gif

לא להיכנס לוויכוח מיותר בבקשה בריטני מדהימה כרסטינה מדהימה נקודה.

dilan angel

New member
אווווווף איתי!!!!!!!!!!

סורי אנשים אל תתייחסו אליי..חשבתי שנוצר וויכוח אחר.. זה החום כנראה

14מתן

New member
זה עדיין לא כזה גבוה...

מבחינת מכירות שבוע שעבר פיטר אנדרה שעכשיו מקום שני היה מקום ראשון עם 70 אלף וזה שיר שלו שכבר יצא לפני כמה שנים.....

TOXIC BOY

New member
עדיין לא גבוה?!

תגיד אתה צוחק?! זו בריטני ספירס ששנואה שם כל כך הרבה! אתה יודע כמה הדואט עם מדונה מכר בשבוע הראשון? 40.000... וזה רק חצי שבוע עם 56.000... וזה נמוך?! אתה צוחק?! ועוד שבוע לפני שבועיים באסטד היו מקום 1 עם 30.000 עותקים פשוט בושה...

TOXIC BOY

New member
אני מתאר לעצמי שהיא מדיעה ל-63.000

שזה ממש ממש הרבה בשבילה ובכלל היא מקום ראשון מאז אופס איי דיד איט אגיין זה ממש הישג ענקי בשבילה

ערן1987

New member
סה"כ מקום ראשון במצעד הבריטי

הגזמת,לא יכול לנשום.. ביג דיל זה לא גראמי/אוסקר או משהו כזה(זה גם לא שהיא תקבל אותו)

my josh

New member
גם אם זה היה גראמי או אוסקר לא היית

י ככה................................. אהמ* מישהו*התחרפן* אהמ*..* אנשים משוגעים..

TOXIC BOY

New member
כל המעריצים של בריט משתגעים...

כי היא מזמן לא הייתה שם מקום ראשון, ואחרי כישלון מוחץ של הדיסק הקודם שם ליות באותו משפט עם מקום ראשון אצל בריטני באנגליה זה ממש הישג בשבילה. כל המעריצים עכשיו באמת מתחרפנים...

my josh

New member
מה יש להתחרפן..? אפשר לחשוב שזה פעם

ראשונה שלה היא נראה לי הייתה לפני כמה שנים בכל חור מקום ראשון(עדיין לא מבינה למה.......).. עצה שלי תירגעו ---> לא בריא..

ערן1987

New member
גם הדיסק הזה לא הכי מצליח

נכנס למקום ה-14 במצעד הבריטי.. מכירות של כמה זה? כמה עשרות אלפים

TOXIC BOY

New member
בוא נראה...

הדיסק הקודם שלה מכר 350,000 עותקים בבריטניה בלבד. הדיסק הזה כבר הגיע ל-300,000. וטוקסיק עוד ממשיך לדחוף אותו כרגע הוא רק עולה ועולה במצעד האלבומים הבריטי. עכשיו תראה שלאחר שהיא תהיה מקום ראשון היא תזנק לטופ 10... ועוד יש לה עוד 3 סינגלים וסיבוב הופעות אני מהרמר שהיא תגיע ל-800,000 = מה שמכר אופס איי דיד איט אגיין... ועוד נשאר לה שתי סינגלים ש-100% יככבו בבריטניה כמו טוקסיק...

ערן1987

New member
כרגע האלבום שלה שם במקום

ה-15,שבוע שני ברציפות באותו מקום.. זה ממש כמה אלפים איך אתה יודע כמה הדיסקים מוכרים באיי דה וואי? בכל מקרה,אני לא חושב שהדיסק יגיע ל-800 אלף,ממש לא

TOXIC BOY

New member
חחחח אנחנו עוד נראה... שם איתי כסף?

תגיד אתה יודע מה היה המצב של כריסטינה אגילרה שם? היא נכנסה ישר למקום #19 בשבוע הראשון ואז היא הגיע כבר למקום #105 וכשהיא הגיע לסיבוב הופעות והציאה את ביוטיפול זה נהייה הדיסק השלישי הכי נמכר בשנת 2003... אתה שם איתי כסף שבריטני מגיעה ל-800,000 ואפילו עוד יותר? עזוב אל תדבר איתי בכלל על זה אתה לא מבין כלום במכירות ואת זה אני כבר רואה...

TOXIC BOY

New member
ואני יודע כמה היא מוכרת

אני כל הזמן חוקר את זה ותראה איך אני מעדכן על מצעד הסינגלים מן הסתם אני גם ידע על האלבומים... ומאיפה הפלצת שהיא מקום 15 רק עם "כמה אלפים"? הצילו עם מי אני מדבר...

my josh

New member
אתם שמים לב על מה אתם רבים..? מה

אכפת לכם שתמכור כמה שהיא תמכור.... אם אתם אוהבים את השירים שלה שמעו ועזבו את כל החרא מסביב יאללה נמאס כבר לראות בריטני בכל הפורום הזה..!

ערן1987

New member
אני לא ממש מתעניין במצעד הבריטי

מעדיף את האמריקאי,תודה.. שם בריטני מכרה קצת יותר מ-2 מיל'.. אכזבה? אם זה יישאר על הכמות הזאת אז כן אבל טוקסיק מצליח ככה שיש לה תקווה ומאיפה הוצאתי את המקום ה-15? בדוטמיוזיק

למעלה