עדכון באנגליה

ערן1987

New member
בעצם אני משנה את זה

לג'וליה רוברטס.. שכחתי שאהבתי את רנה ב"האחות בטי" וחיבבתי אותה ב"קולד מאונטן" ג'וליה רוברטס מעצבנת

14מתן

New member
בעעעעעעעעע רנה זלווגר פשוט מעצבנננת

גם כל סרט שלה יותר משעמם מהשני ........ZZZZZZzzzzzzzz

ערן1987

New member
חחחח

היא בסדר.. יש לה פרצוף מוזר ואני ממש לא מבין למה התלהבו ממנה ב"יומנה של ברידג'ט ג'ונס"

ערן1987

New member
הוי,שיקאגו! שלא נדע

ציפיתי למשהו.. משהו! היא הייתה שם דפוקה,אעלק היא וניקול היו צמודות בלי קשר שאני מעריץ את ניקי,היא הייתה טובה מרנה פי מיליון וחצי

14מתן

New member
ניקול ?

ניקול קידמן לא שחקה בשיקגו.... קט'רין זיטה ג'ונס הייתה שם..

ערן1987

New member
אני מתכוון על "השעות"

ובאמת על מה קתרין זכתה? ועל מה קווין לטיפה קיבלה מועמדות? כל השחקנים שם לא היו משהו,בעיקר ריצ'ארד גיר

dor307

New member
אל תדאגו

ג'ורג' מיקל יקח בסוף! אבל הבעיה היא שאין לו כל כך קליפ כמו שיש לברטני וחורשים עליו. אבל קהל היעד של ג'ורג' לא טס על היום הראשון לקנות ת'סינגל לעומת המעריצים של ברטני. אבל יש סיכוי שהיא תסיים שניה או אפילו ראשונה באפרש קטן. וMATM היה אחד מהסינגלים הכי מוכרים של ברטני שם,בטח שני אחרי HMBOMT(אני לא יודע איך קוראים לו אם זה רק HIT ME BABY או גם ONE MORE TIME) ואין סיכוי לקילי!סלאו נכנס לראשון בגלל כל היצנ"ות לאלבום.

TOXIC BOY

New member
אתה בטוח שג'ורג' ייקח../images/Emo35.gif

חמוד, הסינגל הקודם והכל כך מצופה שלו בבריטניה הגיע למקום #7 בלבד. תראה באיזה מקום הוא, #5. נותר עוד יום, ואתה חושב שהוא יקפוץ למקום #1?! טוב טוב... הכי קרוב לחסום את בריטני זה פטר אבל היא רחוקה ממנו בינתיים ב-9000 עותקים וזה הרבה מאוד

למעלה