עדכון איידס

amir100

New member
עדכון איידס

כל שבוע נדבקים 4 הומואים בארץ באיידס , ולמי שתוהה אם זה הרבה , אז זה המון!!!(וזה רק הנתון הרשמי, הנתון בשטח מדבר על פי שלושה)קהילת ההומואים חזרה להיות קבוצת סיכון גבוה מאוד. לצערי, כותב הכתבה ב"זמן הורוד" ניסה לרכך את המצב ,ולא ממש הבין בעצמו את חומרת המצב. לפי ההערכות הנכונות כי 4% מהאוכלוסייה הם הומואים, נובע כי הומואים נמצאים בסיכון להידבקות באיידס במאות , כן מאות!!! אחוזים מעבר לסטרייטים ושאר הקבוצות האחרות. ראו הוזהרתם. קישור לכתבה מהזמן הורוד.

MARMELAD

New member
../images/Emo106.gif תודה אמיר !!!!!

אני שמעתי סטטיסטיקה שאומרת שבכל יום נדבקים שלושה אנשים בארץ מאיידס (הומואים וסטרייטים). שלושה אנשים ביום ! אני אגיד שוב: שלושה אנשים ביום ! זה שלושה אנשים שמקבלים גזר דין מוות ב-24 שעות. זה אחד בכל 8 שעות. זה 21 איש בשבוע. זה 84 אנשים בחודש. זה 1008 איש בשנה. זה הרבה יותר מדי.

Roi inc

New member
שאלה שברור שכן...

הבחור ממש זמני, אפילו חד פעמי... לרדת לו כשהוא עם קונדום
זה מה זה Turn off

MARMELAD

New member
אני מעדיף שלא לענות על זה

אני באופן אישי לא יורד למישהו עם קונדום. ברור שאין מצב שייגמרו לי בפה - גם לא מיטשהו שאני בקשר איתו - אבל אני לא יכול להגיד לך בוודאות שזה מין בטוח. מה שאני זוכר זה - ובטח יש מישהו שיודע יותר ממני - זה שלא כדאי לצחצח שיניים שעתיים שלוש לפני סקס כי זה גורם לדימומים מיקרוסקופים בחניכיים שיכולים לקלוט את הנגיף בירידה, ושאפשר להידבר גם מנוזל טרום שפיכה וגם מזרע. אמיר?

Yaniv-DC

New member
גם אני מכיר את הקטע עם השיניים

וקראתי פעם באיזשהו מגזין גאה בסנטה מוניקה - לפני סוג כזה של סקס - מי פה.

amir100

New member
באופן תאורטי

זה אפשרי , בייחוד אם יש דלקת חניכיים לצד שיורד (דלקת חניכיים היא תופעה שכיחה יחסית), אם כי הסיכוי להידבק ממציצה נמוך בהרבה יחסית למין אנאלי. התופעה המדאיגה ביותר היא שקיימת התעוררות מחדש של תופעת ה-bare backing , מין ללא קונדום , כפי שניתן לקרוא היום גם בידיעות אחרונות במוסף (שם ציטטו את הכתבה מהזמן). אחת הסיבות לכך היא קוקטייל התרופות שגרם לאיזושהיא אופוריה בלתי מוצדקת ביחס לחומרת המחלה, או יותר מזה , ביחס לעובדה שהיא עדיין חשוכת מרפא , אפילו יותר מתמיד (יעילות הקוקטיילים יורדת עם השנים). צריך לזכור פשוט שקונדום מפחית את הסיכוי להידבק כמעט ב-100% , אז פשוט צריך להשתמש בו. כמו כן יש להגביר את המודעות בקרב צעירים, שלאחרונה הם אלה שנדבקים לרוב. בוא לא נשכח גם שהנתון שאמרת 3 אנשים בכל יום הוא הנתון הרישמי ולא הנתון האמיתי שגדול לפחות פי שניים. אני מציע לאנשים להתעורר לפני שיהיה מאוחר.

amir100

New member
לגבי צחצוח שיניים

הדבר נכון ותלוי מן הסתם גם באגרסיביות של הצחצוח. כל פגיעה ברקמות של החניכיים יכולה לגרום לדימומים , אפילו לא מיקרוסקופיים, כאלה שניתן לראות. במקרה כזה באמת עדיף להיזהר יותר במציצה.

dodobird

New member
אפרופו ../images/Emo94.gif בלי ../images/Emo111.gif

את המידע הבא הבאתי מספר שנקרא "סקס עכשיו". ספר מעולה על מין, נכון שרוב-רובו מתייחס למין הטרוסקסואלי אבל יש בו המון מידע שרלוונטי לכולם. אז ככה: גם אם, שני בני הזוג נבדקו ונמצאו שליליים, עדיין ישנה סיבה טובה מאוד לא לעשות מין אנאלי בלי קונדום. מסתבר שהרקמות שם בנויות באופן כזה שהן שואבות כל מה שנכנס לשם. מה זה אומר? בנוזלי הגוף שלנו יש גם מרכיבים של מע´ החיסון שלנו וכל מיני כימיקלים (סטודנטים לביולוגיה אישור בבקשה) שיכולים לעשות... בואו נגיד... ממש רע לבן/בת זוג שלנו/לנו אם זה נשאב למחזור הדם... כך שפשוט עדיף...
. DB

.m

New member
והשאלה היותר חשובה

מה עדיף - TURN OFF או סתם הידבקות במחלה אין לה מרפא?

והפעם אלאדין בתפקיד הסנגור של השטן../images/Emo58.gif

כל יום אנחנו עושים מתוך הנאה או עצלות דברים שעלולים לקצר את חיינו או לאמלל אותם: - נוסעים במכונית במקום באוטובוס (ולכן מגדילים את הסיכוי להיפגע בתאונת דרכים. ובואו נניח לרגע שאנחנו מדברים על מדינה נורמלית בא לאוטובוסים אין נטיה להתלקחות ספונטנית) - רק כדי לחסוך זמן - אוכלים אוכל שומני עם חומרים מסרטנים ככל הנראה - רק כדי להנות מהטעם - מעשנים (חלקנו לפחות) - אין לי שום מושג למה (אבל לאחרים כנראה שכן) - הולכים לקניונים (יש צורך בהסבר?) וכו´ וכו´ וכו´ השאלה היא מה מידת הסכנה מול מידת ההנאה. האם כשהסכנה יורדת מתחת לסף מסוים עדיין כדאי להמשיך בפחדים? אגב - זו שאלה פתוחה, אני לא מחווה דעה (בעיקר כי אני בעצמי מבולבל). ברור שאפשר להידבק גם באמצעות מין אוראלי לא מוגן. אבל האם הסיכון הוא לא נמוך הרבה יותר מאשר במין אנאלי לא מוגן? האם הוא כל כך נמוך שבשקלול שלו יחד עם שקלול אחוז הנשאים הוא למעשה זניח? או להיפך? כאמור - הודעה זו היא אך ורק פרובוקציה כדי להמשיך את הדיון בנושא, אבל בטונים יותר עניניים - פרקטיים ופחות מוסרניים-חינוכיים.

MARMELAD

New member
../images/Emo88.gif סור לך מדרכי בן עוולה !

אני פשוט לא אוהב עורכי דין. גם אם הם של השטן
לענייננו: אני מניח שאנחנו עושים הרבה דברים שמסכנים אותנו. ואני חושב שכל אחד שמעשן יודע בדיוק מה הוא עושה בזה. וכל אחד שעובר את הכביש באור אדום יודע מה הוא עושה. ומי שנוהג אחרי כוס טקילה אחת יותר מדי גם יודע מה הוא עושה. אבל בעניין איידס רובנו לא ממש מבינים על מה מדובר. יש כל כך הרבה בורות שזה לא ייאמן. כן, אתה צודק במאה אחוז - הסיכוי להידבק ממין אוראלי באיידס (ללא גמירה בפה) הוא קטן יחסית. אבל עדיין חשוב לזכור : לא לצחצח שיניים לפני זה לא לבלוע ולהיזהר מאוד. אפשר להידבק גם מ0.05 אחוז. ואיידס זה לא צחוק.

../images/Emo32.gif לא אוהב עורכי דין?

ומה עם: 1. רוברט דאוני ג´וניור 2. העו"ד שחימצן את השיער ומת מגידול סרטני בראש ב"אלי מקביל" (אני פשוט לא זוכר שמות. מצטער) 3. ארי שמאי
רק אם מספר שלוש היה תוקף אותי מינית הייתי צועק objection !

skeep

New member
אם יש ספק, אין ספק

ועל כן, תמיד כדי להישמר, גם אם הבן/בת זוג נראה/ית הכי בטוח ובסדר.זו סיסמא צה"לית נדושה, אבל מה לעשות, נכונה גם כאן. ככלל אני לא חסיד של מין אנאלי ועוד יותר לא של מין אוראלי (אז של מה כן???) אני חושב שכל המסביב הרבה יותר כיף וכמובן הרבה הרבה הרבה פחות מסוכן. וידוי: אני וחבר שלי (שנינו ללא ניסיון ולאחר בדיקה שהוכיחה על בריאות טובה וארוכה) ניסינו מין שכולל חדירה. מסקנות: 1. זה לא מי יודע כיף. 2. זה אפילו דיי מגעיל. 3. מה לעזאזל לא בסדר איתי?

.m

New member
סקיפי,

2+1. גם בסקס, כמו בכל דבר, לנסיון יש השפעה עצומה. יש מעט מאוד אנשים שנהנים מסקס (אנאלי, אוראלי, וגינלי,...) בפעם הראשונה (אלא, כמובן, עם הפעם הראשונה שלך היא עם מישהו מיומן ומנוסה מאוד). קחו את הזמן. לימדו אחד את השני - מה נעים, מה לא, מה מדליק, מה מכבה. תוך כדי לימוד הנסיון שתרכשו זה עם זה ישרת אתכם. קחו בחשבון גםאת העובדה שתפקישם של שרירי הרקטום אמור להיות חד כיווני. הם עובדים גם לכיוון השני, אבל כמו כל שריר, גם הם זקוקים לאימון. באופן עקרוני, מומלץ שלא לבצע חדירה עד שהשרירים רפויים לגמרי. עדיף להתחיל ברימינג, או עיסוי מרגיע אך חושני, ולהתקדם בצעדי תינוק עד לחדירה מלאה (קודם אצבע, אחכ שתים, וכו´) 3. הכל בסדר איתך. אלו פשוט ההתניות שספגת מילדות, ועדיין נמצאות אצלך במערכת (אתה יודע "גבר עם גבר זה איכס" ושאר קישקושים). גם אם הצלחת (הצלחת?) להפטר מההתניות האלה ברמה המנטלית, משהו נשאר ברמה הרגשית, ומקשה עליך גם לקבל את עצמך בצורה מלאה, וגם ללכת עם הדחפים והרצונות המיניים שלך. תן לזה זמן, אבל אל תתן לזה למנוע ממך התנסויות חדשות.
mai (שממש, אבל ממש, לא צריכה לדעת את כל זה...)

mai מתוקה,

את תמיד כ"כ ציורית
ממש הלך לעוגי עוגי התיאבון
(
וג´יבורגר) מזל שגם ככה פסח בפתח ואין שומדבר לאכול...
..
עוגי עוגי

dodobird

New member
אויש עוגיעוגי../images/Emo9.gif

אתה תמים... זה מה שעושה לך רע? חכה חכה... אנשים- שרשור המין הגדול בפתח

.m

New member
זה ציורי זה?

מזל שצינזרתי ברגע האחרון... עוגי עוגי יקר, לא הייתי רוצה לקלקל אותך (עדיין)... (לטיפים בסקס, נא לפנות למשרדי ההנהלה) stay safe
mai

למעלה