עדכון איידס

.m

New member
נו, כן...

והשקרים זה מה שסיפרת לאישתך אח"כ...
mai

מה קשור עכשיו

הרקטום הנשי? אני מדבר על התובנות הפסיכולוגיות. אוף. ישר חושבים על מין כולם.

אבל דיברנו על הפסיכולוגיה של הרקטום

אתה יודע: טחורים תת מודעים שלעיתים עולים לתודעה, אובססיה להפרשות וכאלה.

דרור22

New member
מאי כאפרה.....

השאלה הראשונה שעלתה לי לראש מאיפה את יודעת... (אבל אולי זה קשור לכל הבנים הללו שאת יוצאת/ מבלה....) שלך דרור....

amir100

New member
לא סותר מה שאמרת

לגבי תאונות הדרכים , אם אתה נזהר אז אתה מפחית את הסיכון להיפגע ( אלא אם כן מישהו פגע בך , בעוד שבאיידס הכל בידיים שלך). יש להבדיל בין דברים שהם בידיים שלנו לבין דברים שלא. במקרה של איידס , הכל נתון בידייך. אם תחליט שאתה נזהר פשוט לא תידבק, נקודה. זה זהה למשפט הנפוץ לגבי תאונות דרכים , "עדיף לאבד רגע בחיים ו.....נו אתה יודע....

זורבבל

New member
ברגע שכל המידע גלוי וידוע

זה כבר דיון פילוסופי בין "חיים רק פעם אחת" לבין "עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע" - כל אחד ודרכו שלו. (
הכל בידיים שלך - המוח הדרדסי שלי פרש את זה באופן מאוד משעשע)

מסכים איתך, אבל הנקודה שלי היא

היחס בין הנאה לגודל הסיכון. תסכים איתי שאם שימוש בקונדום במין אנאלי מוריד את הסיכון להדבקה מ- 0.1% ל- 0.0001% (כרגע המצאתי את המספרים, לא לקחת ברצינות), זה שווה. למה? כי סיכון של 1 ל- 1000 הוא מספיק גדול כדי שבאופן רציונלי נדרוש להקטין אותו. לעומת זאת, אם במין אוראלי השימוש בקונדום מוריד את הסיכון להדבקה מ- 0.00001% ל- 0.0000001% (גם כאן אני ממציא מספרים) אז לא בטוח שזה כדאי, כיוון שהסיכון מלכתחילה הוא זניח. לעומת זאת השינוי בהנאה הוא גדול. (היי, סוף סוף אני מדבר על משהו שאני קצת מבין בו (בניגוד לדיון המעניין על מין אנאלי בו אני רק יכול לקרוא ולתהות). הנסיון המיני המועט שלי כולל מציצות עם ובלי קונדום (בצד המוצץ). אין מה להגיד - ההבדל הוא כמו בין לאכול סטייק עסיסי ומשובח לבין ללקק את עטיפת הניילון של מאמא-עוף).

amir100

New member
זה נכון מה שאתה אומר

באופן עקרוני , אך הסיכויים גדולים יותר מאלה שתארת במידה והצד השני נשא.

יש מחקרים כמותיים בנושא?

כלומר, מה הסיכון בהידבקות בעת מין אוראלי כאשר הצד השני נשא, ולצד המקבל אין פצעים פתוחים בפה והוא לא בולע?

amir100

New member
היה לפני כמה חודשים

מחקר על העברה במין אוראלי שקבע שהסיכוי הוא נמוך עד אפסי אך בכל זאת קיים. המצב שאתה מתאר הוא אידיאלי , כיוון שיש גם precum ותמיד יש חתכים לא נראים לעין אבל מספיקים בשביל העברה של הנגיף באופן תאורטי. הסיכוי הוא נמוך , נכון, אבל קיים.

למעלה