עדי... את בסוף הולכת לזאפה בצהריים?(שבוע הבא)
L limors2 Well-known member 20/4/07 #3 מסרים? מילא לכתוב משהו אישי למישהו בשרשור קיים. אבל לפתוח על זה שרשור חדש?
T tohar05 New member 20/4/07 #7 בתור מנהלת פורום את צריכה לדעת לפעמים גם להבליג,אני מודעת לטעות שלי אבל לא צריך לטרוף אותי.
S ShukyD New member 20/4/07 #8 פשוט את יודעת מספיק יש לנו אחת כזאת בפורום אז באה עוד אחת ולא מספיק זה הן עוד מדברות אחת עם השניה הבנת מותק?
פשוט את יודעת מספיק יש לנו אחת כזאת בפורום אז באה עוד אחת ולא מספיק זה הן עוד מדברות אחת עם השניה הבנת מותק?
L limors2 Well-known member 20/4/07 #9 ואם אני אבליג, איך אני יכולה לדעת שלא תעשי את זה שוב? אם את לא מתנצלת על הטעות שלך אין לנו שום דרך לדעת שאת מודעת אליה
ואם אני אבליג, איך אני יכולה לדעת שלא תעשי את זה שוב? אם את לא מתנצלת על הטעות שלך אין לנו שום דרך לדעת שאת מודעת אליה
T tohar05 New member 20/4/07 #10 בוודאי שאני מתנצלת ואני מודעת לטעות שלי,אני רק מסמנת לך בתור אחת שגולשת פה משהו כמו הממ חודש... אני רואה שאוהבים אותך פה,וזה באמת סבבה.אבל את חייבת לשדר יותר אכפתיות,רק שתדעי. ותיהיה בטוחה שזהלא יקרה. טוהר
בוודאי שאני מתנצלת ואני מודעת לטעות שלי,אני רק מסמנת לך בתור אחת שגולשת פה משהו כמו הממ חודש... אני רואה שאוהבים אותך פה,וזה באמת סבבה.אבל את חייבת לשדר יותר אכפתיות,רק שתדעי. ותיהיה בטוחה שזהלא יקרה. טוהר
L limors2 Well-known member 20/4/07 #11 התכוונתי ש*אם לא התנצלת, לא שאם את לא מתנצלת בתגובה שלך לתגובה שלי כתבת שאת מודעת לטעות שלך, אבל לא כתבת את זה בפורום ולא הייתה לנו דרך להבין את זה מראש. ולכן הגבנו לך ככה
התכוונתי ש*אם לא התנצלת, לא שאם את לא מתנצלת בתגובה שלך לתגובה שלי כתבת שאת מודעת לטעות שלך, אבל לא כתבת את זה בפורום ולא הייתה לנו דרך להבין את זה מראש. ולכן הגבנו לך ככה
L limors2 Well-known member 22/4/07 #18 יותר מידי חיוכים,אני לא מתה על האייקון הזה../images/Emo3.gif הוא תמיד נראה לי מאולץ מידי!