עדי ברקן

shirann1988

New member
עדי ברקן

מישהו פה יודע איך אפשר ליצור קשר עם עדי ברקן?? (הוא סוכן או צלם?) תודה

Gal Nissan

New member
יש לי גם תפלא שלו וגם תאימייל

אבל נכון לעכשיו אי אפשר ליצור איתו קשר אין לי מושג למה....

שירן....יש לי שאלה......./images/Emo113.gif

אפשר לדעת למה את צריכה את עדי ברקן או שזה אישי?? כי אולי אנשים פה יכולים לעזור לך בדרך אחרת:):) ***מיקי למה לשתוק שאפשר לעשות בלאגן**** שיהיה לכולם שבת שלום:):) דרך אגב חיפשתי לך פרטים עליו לא מצאתי סורי:( וווששייי היה פה עשה שמח והלך

shirann1988

New member
אני לומדת תקשורת

אני צריכה להגיש עוד שבוע את הבגרות ואני צריכה לראיין אותו...

למה דווקא אותו../images/Emo35.gif

לא יכלת לבחור מישהו יותר טוב ממנו?
הוא כבר המון זמן לא בעסק... יהיה לך קשה ליצור איתו קשר... סורי...

shirann1988

New member
ראה לי שבסוף אני לא יראיין אותו

הנושא שלי זה הפרעות אכילה והוא יצא בקמפיין נגד זה אבל אם הוא כבר לא בתחום זה לא רלוונטי. את בטי רוקוואי איך אפשר להשיג?

שירן, לטובתך...../images/Emo70.gif

עצה שלי, אין לך מה לנסות אפילו לפנות לעדי ברקן... נכון לימים עברו, הוא היה סוכן דוגמניות (גילה את סנדי בר) וצלם אופנה מוכר וידוע. נכון לעכשיו, כבר לא... גורמים אחרים יכולים לעזור לך הרבה יותר... בהצלחה...

ExiLiA

New member
סוכנות פיור

הוא צלם וסוכן ויש לו סוכנות "פיור" והוא כן בעסק.

egomodels

New member
אנורקסיה

עדי ברקן חיפש יחסי ציבור וניסה לחזור על הגב של "אנורקסיה". הוא לא עובד כבר ולמעשה די מחוק כרגע מהענף. בכלל, רוב הסוכנויות בארץ לא מעודדים דיאטות או הגעה למצב של אנורקסיה. בארץ לא "הולך" הלוק האנורקסי ואוהבים את הדוגמניות במבנה מלא יותר. בכל אופן, בהצלחה במאמר...

ExiLiA

New member
תאמין לי שכן

תאמין לי שהיא כן קיימת. ואתה זה שצריך לברר!

ExiLiA

New member
!

היא קיימת אבל זה משהו כמו ניהול אישי ולא סוכנות ממש..אני יודעת כי המפיק שמה הציע לי לחתום איתם על חוזה והכרתי אותם ודיברתי עם עדי ברקן ועם הבנות שם אבל עדיין לא חתמתי על כלום. וכתבתי אחרי זה שהתבלבלתי בקשר לזה שאת בת...

egomodels

New member
אולי קטונתי מלהגיב , אבל...

פיור או לא פיור.... עדי ברקן זה שם שחוזר על עצמו עם יחסי ציבור אחת לכמה חודשים. בן אדם שחי על תגלית אחת ועוד 2-3 תגליות קטנטנות. חאלאס. ניגמר. הסתיים. קאפיש... אני מנהל סוכנות חדשה שקיימת שנה וקצת ועוד לא יצאו ממנה שמות גדולים אבל אני מאמין שאחרי 30 שנה אני אבנה יותר מדוגמנית וחצי ברמה ארצית... בהצלחה לעדי ברקן בכל אופן... בכל מקום אשר יהיה....

למעלה