עדיפות

Jo anne

New member
עדיפות

דרגו את הדיסקים הבאים לפי עדיפותכם והסבירו מדוע בחרתם בדיסק המועדף שלכם להכי מועדף עליכם? Off the wall Thriller Bad Dangerous History Invincible הנה שלי:
Off the wall-כי זה דיסק מדהים,קצבי,ישר ולעניין ולא מפוזר מדי. Dangerous
Thriller
Bad
History
Invincible

AnItA SoRiN

New member
שלי.

BAD- כי זה דיסק מדהים. לדעתי התקופה הכי טובה של מייק! HISTORY DANGEROUS INVINCIBLE THRILLER OFF THE WALL לדעתי דווקא OTW היה בין הדיסקים החלשים שלו.. אם לא הכי חלש.

Jo anne

New member
באמת? חבל. לדעתי הדיסק הכי חזק שלו

חוץ מTHRILLER וכן גם לדעת רבים

קדימה, נעשה זאת!../images/Emo45.gif

DANGEROUS - אין עליו! גם אסופת השירים מעולה והעטיפה
המתוחכמת. THRILLER (סימפטיה מיוחדת במינה) INVINCIBLE BAD HISTORY עוף-הקיר.

לרגע התבלבלתי בסדר שלי../images/Emo9.gif

קודם, במקום השני-> INVINCIBLE ורק אח"כ השלישי--> THRILLER (ושוב השלישי בגלל הסימפטיה המיוחדת בנוסף לשירים)

aMJel

New member
שלי:

1- HIStory - כי זה אלבום שהגאוניות נשפכת ממנו, לירי, מגוון. 2- Dangerous - אלבום מושלם, כל רצועה להיט, ה- אלבום של כל הזמנים! 3- Invincible - אין לי כוח לפרט. מושלם (חוץ מ"זבובי החמאה") 4- Bad - כי יש שם פול להיטים וקלאסיקות. 5- Thriller - רק מקום 5 כי יש בו מעט שירים לעומת השאר וגם כי הוא קצת פחות מדבר אליי למרות שהוא מדהים ברמות מטורפות וקלאסי. כנ"ל אוף דה וול. 6- Off The Wall

g a g a

New member
אני רוצה להבין משהו:

WYWTOM + SDMW + CLHGA >>>> אלה להיטים? :X :X :X אלה השירים שתמיד מדלגים עליהם תוך תחושה איומה שחלילה מייקל לא יהיה בסביבה וייפגע מאיתנו. לא? :X

אע???

Why You Wanna Trip On Me אחד האהובים עליי באלבום ובכלל.... והשניים האחרים אחלה שירים לדעתי... אולי לא הכי חזקים באלבום אבל אחלה שירים בפני עצמם.

g a g a

New member
אני מניחה שבדיוק על זה נאמר

על טעם וריח אין להתווכח
*למה אני לא במיטה?*

aMJel

New member
מההההההההההה? את על סמים?

מילא Can't Let Her Get Away או She Drives Me Wild שהם יפים אבל לא זכו לצאת בתור סינגלים אבל - WHY YOU WANNA TRIP ON ME?????????? - איריס מה קרה לך?

g a g a

New member
../images/Emo128.gifסמים מוחקים את הבנאדם../images/Emo128.gif

WYWTOM הוא נחמד מאוד אבל אני צריכה להיות במצב רוח קרבי כדי להאזין לשיר הזה. אבל האחרים.... :X ויוסי, ככה זה יהיה מעתה והלאה? כשבנאדם מסויים יביע דיעה מנוגדת לדיעת הרוב בפורום ישר יצלבו אותו? אותי יחסית לא צלבת כי אתה מכיר אותי המון זמן וכו' אבל אם הייתי כותבת את ההודעה הזו מניק אחר - מה היה קורה? חומר למחשבה. לילה טוב

pulpula

New member
פרינס מייקל ג'וזף ג'קסון ג'יזס

קרייסטן פלוחצן ולהקתו!!!!!!!!!!!!!! מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה את רוצה מכות??

g a g a

New member
שתקי משקפופרית ../images/Emo3.gif

ולכי לראות כבר את הפרק החדש של סאות'פארק במיידי!!!!!!!!!

g a g a

New member
אם תרצי אין זו אגדה ../images/Emo197.gif

|כי אין הרצל|
+ הפרק קורע חבלז. היום בלילה יהיה פרק חדש. !YAY

וואי זה מסובך חח

INVINCIBLE כי פשוט לא נמאס כמה שאני לא אחרוש!!! כל השירים אחד אחד משאירים לי טעם של עוד. HIStory כי הכתיבה שם כל כך מושלמת ואני מאכל לאלבום הבא שירים בכתיבה כזאת. DANGAROUS Off The Wall BAD THRILLER

g a g a

New member
מאחל*../images/Emo22.gif

הגעתי למסקנה שכאשר מעריצי מייקל כותבים מהבטן, שגיאות ההקלדה/הכתיב מוכפלות. בנוסף, הגעתי למסקנה שמצבי קשה מאוד אם אני מגיבה פה בפורום במקום ללכת לישון. אני קמה מחר מוקדם
בעעעע.

למעלה