עדיפות

Xscape

New member
הדירוג שלי../images/Emo163.gif

1.Dangerous - האלבום הכי טוב ששמעתי בכללי, כל שיר מדהים והוא ממכר בטירוף. 2.Invincible - אני אוהב את כל הקטע הזה של ה"אלקטרוני" והוא ממש טוב לדעתי. 3.History - כמו שיוסי ציין המילים והכל אלבום מושלם! 4.Off the wall - קלאסיקה אלבום מהנה מאד וקיצבי מאד אהב. 5. Thriller - למרות כל הלהיטים שבו הוא נמאס מהר.

Xscape

New member
שחכתי את BAD

אז ככה 1. Dangerous 2. Invincible 3.History 4.BAD 5.Off the wall 6.Thriller

HOT4Umichael

New member
באמת קשה..

לרוב התקליטים יש לי הערכה מטורפת.... אבל יאללה
DANGEROUS- הכוכב שלי....כשעצוב כשמאושר...תמיד אפשר לשמוע את הדיסק הזה ולהדהם מהגאוניות של מייקל !!! זה ה-אלבום מבחינתי והוא מכיל בו את רוב הלהיטים של מייקל שאני הכי אוהבת...jam
RTT
אמממ מה עוד? GITM האגדי
וכמובן DANGEROUS כפרעליו
ועוד מלא כן.. :):) (מיצינו ) INVINCIBLE - say no more
אני מתה על האלבום הזה...מייקל מחדש את עצמו (לדעתי) ואני ממש מטורפת ומאוהבת בשירים שבו..במיוחד באלו שלא הצליחו :):) BAD - אין לי מילים לתאר את האלבום הזה....מדהים באמת...+ מייק שם חצי'ך אשששש HISTORY -הוא אהוב עלי....אבל יש לי תקופות מסויימות שאני פשוט לא יכולה לשמוע אותו חחח קורה... אבל זה דיסק בעל הרבה מסרים (חברתיים בעיקר) שירים שמכסחים כל דבר שעומד בדרכם (באמירה שלהם) הוא פשוט דורס.. האחרונים ,שבשבילי הם בעקרון בעלי אותה רמה בשבילי- אולי כי לא נחספתי אליהם מספיק - :/ OTW THRILLER ישנם כמה שירים עיקריים בהם שאני יכולה לשמוע בלופים אינסופיים..וישנם שפחות אהובים.. אבל שוב, אולי בגלל שפחות נחספתי אליהם !!

HOT4Umichael

New member
צודקת- תודה

ושוב צודקת :):) אגב, תהיתי כשקראתי את הודעתי (חחחח ) יש מילה כזו "להדהם" ?? (יש, נכון?!)

HOT4Umichael

New member
כמובן תדהמה....חחח אז סבבה!

כי לרגע זה נשמע לי דפוק כזה.. להדהם ...חחחחח

g a g a

New member
אין באפשרותי לדרג...

מצב רוחי נוטה להשתנות בתדירות גבוהה מאוד ובהתאמה הטעם שלי באלבומי מייקל. יש שני אלבומים שמצליחים להקפיץ אותי ולהרקיד אותי [תוך כדי ספונג'ה XD] בכל פעם מחדש: באד+דנג'רוס. אגב, כל אלבום של מייקל מעורר בי משהו אחר. ואני לא יכולה לדרג תחושות. לפעמים אני חשה דכאונית, לפעמים עולצת, לפעמים עצבנית ורותחת ולפעמים - כמו עכשיו: נורא נורא עייפה
ועל כן אסיים בברכת לילה טוב וחלומות מייקל לכולם

pulpula

New member
את אמרת הרגע עולצת?!

אז עזבי.. באמת אין לךמה לדרג..

Want2FuckMJ

New member
God Bless The KING!

וכי איך אפשר להשוות את יצירות הבריאה של אלוהים אחת לשנייה? כל האלבומים של מייקל מדהימים אחד אחד- בכל אחד יש שיר שמדבר לנשמה ולנפש, שגורם לתחושת ריגוש והזדהות עמוקה ובין לבין מרקיד את הגוף. אילו היה ניתן לחבר רצועות מדהימות מכל אלבום וליצור אלבום אחד ארוך הוא היה מספר 1. Dangerous אלבום מדהים ומצד שני שירים בפאזה שיש ב Bad לא קיימים שם ולכן לא ניתן להשוות בכלל. מייקל הוא האמן הכי מגוון בהסטוריה בעיני, הוא בכל תקופה ממציא את עצמו מחדש לוקח סגנון מוזיקה שונה לחלוטין ויוצר לו שפה משלו. מבלאדות, לשירים מרקידים, לקלאסיקות של רוק, מקצבים אלקטרוניים, ושירים שקטים ומרגשים- כל אלא יוצרים את הפלא המוזיקלי ששמו מייקל ג'קסון. בנוסף וללא כל קשר לנכתב לעיל gmv עלייך למות במהרה- אתה מושחר כמו חשכת הלילה. מייקל לא שפוי?!??!! אז מה לעזאזל מעשיך כאן? ומי החליט שמייקל לא שפוי? התקשורת? אה כן זה בגלל שהוא "הפך את העור שלו ללבן"- "הטריד מינית שימפנזה"- ו "אנס קטינים"- וואוו! צר לי ומר לי, מייקל הוא בן אדם טוב לב ותמים עד טימטום אך הוא רחוק מלהיות לא שפוי! במצבים הכי קשים ומסובכים שהבנאדם הזה עבר בחיים שלו הוא תמיד ידע איך להתמודד איתם לשמור על קור רוח ולהשאר אופטימי במצבים שאנשים אחרים לא היו שורדים הבנאדם הזה יצא עם הראש מורם למעלה- השפיות שלו זה הדבר אולי היחיד שנותר לו ומה שמחזיק אותו בתור בן אדם, אבא ומוזיקאי. ועוד דבר של "וואו מעניין את התח..." מה מוכרי החנות שמרוויחים 19.85 לשעה מלעמוד בחנות תוך כדי האזנה למדונה ויעד חודשי למכירת הדיסק החדש של הילארי דאף.... מייקל הוא האמן המוכר ביותר בכל הזמנים! אף זמרת, זמר, להקה, מלחין, סולן, תזמורת, הרכב לא הגיע ולו קרוב למספר המכירות של מייקל ככה שאם חנות אומללה בעזריאלי יש יותר מ2 דיסקים שלו אמורה לעניין לו את פי הטבעת המלכותי, שילכו להקשיב ל express yourself של מדונה ויעשו אחד לשני מה שהיא עושה שם לעצמה בקליפ- אחרי זה שיבואו וילמדו את העולם מי זה מייקל ג'קסון בכלל ואז נראה אם מישהו יקבל אותם בכלל לעבודה בתור קופאים ברשת המרכולים "יד יצחק". מושחרים לאבדון!

aMJel

New member
פייייי איזה פנאט וגאון ! ../images/Emo25.gif

קרעת אותייייייייייייייי !!

pulpula

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

DANGEROUS INVINCIBLE HISTORY BAD THRILLER OFF THE WALL

למעלה