עדין אוהבת

תילטן

New member
עדין אוהבת

רוצה לכתוב לך מכתב אהבה רוצה לומר לך כמה מתגעגעתי, למרות שאני כבר לא ילדה, למרות שלשנינו יש כבר בתים, למרות שידעו מההתחלה כי האהבה הזאת היא אסורה , למרות שידענו הכל ,אני ואוהבת אני חושקת בך ,אני רוצה אותך כל רגע ביום לשמוע את קולך לראות את החיוך המקסים הזה שכנראה בגללו התאהבתי בך , חמש שנים אנחנו מכירים יותר משנה חיזרת אחריי ואני לא רצית פחדתי אתה אמרת תזרמי. אתה פחדת להרגיש וכאשר התחלת להרגיש ברחת ...ואני כמובן הבנתי וחקיתי לך וכמובן חזרת ושוב ברחת כי הרגשת!! וככה כמעט 4 שנים ושוב ברחת לי ואני שוב ממתינה לך ואני שוב רוצה אותך אני רוצה את מגע ידך על גופי אני רוצה שתקיים את כל הפנטזיות שהבטח לי עדיין אוהבת , עדין חושקת עדין מבינה , עדין רוצה . באהבה אוהבת

ה מוזה

New member
ומה עם הבית ?

אהבה אסורה ..מתוקה כמו מים גנובים טעמה הרגעי משכר חושים .. אפשר במילים שונות לייפות , לארוז את המעשה במילה גדולה -אהבה ואפשר להשתמש במילה אחת - בגידה .. לשניכם יש בתים ..מן הסתם בין קירות הבתים יש אנשים שאוהבים אותו ,שאוהבים אותך .. מציעה לך יקירתי .. לשמור על קירות הבתים כי שהם מתמוטטים תחתם נקברים לבבות רגישים לפעמים על המעשים גם אחרים ותמימים משלמים מחיר ואם זו באמת אהבה אדירה ולא רגעית לא הגיע הזמן להביט במראה ? להפוך אותה לגלויה ומותרת לאהבה שאינה בצל ואינה גנובה חושבת ..שאם היה רוצה זאת לא היה בא ובורח ..בורח ובא ומעבר להכל .. יש שאלה אחת האם הוא גם אוהב אותך .. או שאת מקום מפלט אליו בא הספן לחפש לו מעט טעמים של חופים אחרים .. בכל מה שתבחרי .. מאחלת לך שליבך יהיה שלם עם אותה החלטה שתדעי רק ימים של שמחה ואהבה

ת י ל ת ן

New member
תילטן? קוראים לך ככה או שזה רק

כינוי? זה חשוב!! 17 שנים ולא הכרתי אף אחד עם השם הזה!! (חוץ ממני כמובן... אבל אני אוהבת אותו!!!) ולמה תילטן עם ט' ולא עם ת'?

תילטן

New member
כמה נכון.......

כמה נכון את כותבת אני יודעת הכל ,על הכל חשבתי גם אני לא רוצה לפרק את הקירות כמו שאת כותבת ,אבל "ללב יש שכל שאפילו השכל לא מסוגל להבין" !!!!!!!! כן זה קשה ..אבל זה לא בא בחשבון .... וכן אני מבינה כל יום בלילה במיטה ולכן אני יושבת ובוכה ולכן זה קשה כי אני מכירה אחרות ללא מצפון וללא חרטות וללא התלבטיות בכלל.

למעלה