עדיין מתלבטת...

eve1984

New member
עדיין מתלבטת...

שלום לכולם, ללא ספק לא חסכתם ממני תגובות... חלקכם מרגישים שחסר לכם מידע כדי לתת עצה ממשית ועם זאת רובכם מרגישים שאני "האיש הרע". כנראה חשוב לספר שפגשתי את בן זוגי אחרי ששנינו יצאנו ממערכות יחסים ארוכות ופוגעניות, שנינו הרגשנו נחמה גדולה שמצאנו אחד את השני - לראשונה הייתה תחושה חיובית באוויר, משיכה מנטלית וגם מינית. זה הרגיש נכון ולכן גם כנראה התקדם כל כך מהר. עד שפגשתי אותו הייתי מאוד פעילה מינית ומאוד נהניתי ממין ולרגע לא חשבתי שזה יעמוד בדרכינו ל"אושר"... עד ששכבנו וכבר בפעמים הראשונות הרגשתי את הפער בין הצרכים שלנו ובעיקר את הפער בין מה שהוא מחוץ למיטה ובין מה שהוא במיטה. היום אני מבינה שהייתי תמימה כשחשבתי שזה יעבור, יפתר בעצמו. ניסינו אפילו ללכת ליעוץ עוד לפני שנישאנו ויצאנו מהפגישה מגכחים כי היועצת דיברה על נושאים ושטוויות שבכלל לא היו רלוונטיים - היא התעקשה להסביר במשך קרוב לשעתיים את ההבדלים בין גבר לאישה ועל הצורך לקיים יחסים גם אם לא כל כך רוצים כי בהמשך הרצון יגיע. אני ישבתי שם ונחנקתי כי כל הזמן נזכרתי באקסים המיניים המהנים שהיו לי ולא יכולתי לדבר עליהם עם בן זוגי (כדי שלא יפגע). הוא מצדו הרגיש היא נקטה בגישה פשטנית ולא מועילה עבורנו. הקשים הכלכליים, מחסור הזמן, חוסר אמון ביעוץ אחרי הפגישה הזו וכנראה גם הימנעות מהנושא הובילו לכך שלא הגענו ליעוץ נוסף. מצאנו את עצמנו מדברים על הבעיה כל מספר חודשים אבל הדיבורים לא הובילו לשום מקום ועם הזמן התרחקנו עוד ועוד והגענו להיום. הסיבה שאני מרגישה כל כך עצובה ופגועה נעוצה בהבנה העמוקה שזה אדם שמכיר אותי טוב מכולם (למרות הקשיים היינו מאוד קרובים ופתוחים) והוא שוב ושוב בוחר לעשות מעשים הרסניים שהוא יודע מה ההשלכות והפגיעה שלהם. עם כל הקושי לא הרשיתי לעצמי להרחיק למחוזות שהוא הרשה לעצמו וזה כשהוא בעצמו יודע מה התחושה (הוא חווה בגידתה ויודע כמה זה כואב). כן, ללא ספק, אני לא טלית שכולה תכלת ולי יש תחושת אחריות גדולה על האופן שבו דברים התגלגלו. כן, היה חשוב, בדיעבד, לחלוק איתו את הפער הרב בין המיניות והתשוקה שלו לבין אלה שחוויתי, אבל הרצון לא לפגוע בו גבר - הרגשתי שמגילוי כזה לא יצמח פתרון והוא רק יפגע בו ללא תקנה. אני באמת אהבתי אותו כשהתחתני איתו וקיוויתי שהבעיות יפתרו עם הזמן. הזמן עבר והבעיות רק התעצמו ועכשיו אני כאן, תוהה איך להמשיך.

nowonder

New member
האמת היא

שאני לא משוכנעת שאת באמת תוהה, או קרועה, או מתלבטת איך להמשיך. נראה לי שאת רוצה שיגידו לך להמשיך הלאה. אבל לדעתי הבלתי חשובה, את חייבת לו וגם לך, טיפול זוגי. (גם אם תפרדו בסופו.)

niva99

New member
אז מה הן בעצם האופציות העומדות לפניך ...

1) להשלים עם המצב. [משום מה לא נראה לי שזה יספק אותך לתווך ארוך]. 2) לנסות לשנות אותו - את חוששת לפגוע בגבריות שלו. 3)להמשיך לקטר ולא לעשות דבר - גם זו גישה לאוורר [ וונטילציה] את הרגשות ולפרוק את שעל ליבך.

אייבורי

New member
מאיפה הבטחון

נראה לי שהיא מתלבטת סדרתית יקח לה כמה שנים של התלבטות

אייבורי

New member
מצטער

מחלקת אישורים איננה פעילה בחג ובחול המועד כמו בשבוע אחרי המופלטות אין קבלת קהל. מקרים דחופים יאלצו להמתין עוד שבוע

ריבאונד שהפך לחיים עצמם

ככה זה כשקשר 'טיפולי' הופך לדרך חיים. מצפים ממנו לנחמה מתמדת, וכשהוא מאכזב - זה בלתי נסבל. המעניין הוא האחיזה האיתנה שלך בקשר לא מספק מינית כבר תיכף מן ההתחלה, מבלי להתעקש לטפל בזה באופן שיניח את הדעת. מה שהוא סיפק לך, בזמנו, כנראה היה חשוב הרבה יותר ממין סוער. כעת, משכבר התגברת על הסרטים של הפרקים הקודמים, עניין הסקס 'פתאום' הופך לאישיו. אני חושבת שאת בוחרת 'להיפגע' מהדברים הלא נכונים. הקשר ביניכם ביעודו המקורי <'הטיפולי'> מיצה את עצמו. את רוצה עכשיו קשר מסוג אחר. לגיטימי. את רוצה קשר 'בריא' עם מיניות משגשגת. אולי גם הוא נמצא באותה נקודה בדיוק. אולי. אבל יש שם בועה של 'עלבון' שחוצץ בין שניכם שלא מאפשר הידברות. מין פעם בחצי שנה אומר שאתם במקום מאוד, אבל מאוד בעייתי מבחינת התקשורת הזוגית. את 'נעלבת' שהוא לא מספק את הסחורה, הוא כנראה נעלב שאת 'דופקת נפקדות'. הוא מחפש לעצמו פתרונות, כי הוא בן אדם. ואת בוחרת בנתיב 'ההקרבה' הסגפנית <שזאת בעיה פרטית שלך, כאדם מיני, שכדאי לבחון עם עצמך>, ומצפה ממנו ל'קורבן' דומה. הוא לא זקוק ל'גילוי' מסרס שהיו לך פרטנרים 'נכונים' וסוערים מינית יותר ממנו. הוא זקוק לבת זוג חושקת, עם מבט מזוגג בעיניים, שמעוררת חשק להשקיע בה. ואת פשוט לא. אם את מסוגלת לנסח לעצמך מה חסר לך איתו, והאם זה עניין של גישה, טכניקה, או וואט אבר שניתנים לשינוי - כדאי שתפעלי לטפל בעניין ביניכם, למרות 'חוסר האימון' והמבוכה לגעת בדברים כל כך אינטימיים מול אדם זר. אם זה 'הכל' שלא עובד - עיזבי את הבחור לנפשו לחפש מי שהוא כן מתאים לה כפי שהוא. ושחררי גם את עצמך.

תראי, זה נשמע כאילו סירסת אותו במו ידייך

עם מספריים. וסליחה על התיאור הגרפי. את מתארת מצב של גבר תומך, אוהב ומדהים שלא היה לו ניסיון מיני כמו שלך, או לפחות לא היו לו את הכלים כדי לענג אותך בהתחלה. במקום לטפל בנושא כמו אישה חכמה, ניסית לפתור את העניין בדיבורים, ייעוצים, ועירוב גורמים חיצוניים. אני אולי אולד פאשנד בנושא, אבל לעניות דעתי את הנושא הזה לא פותרים בדיבורים אלא פשוט במעשים... את יודעת מה את אוהבת... היית צריכה להראות לו. זה שהפעמים הראשונות לא היו טובות לא אומר כלום. בהרבה מאוד מקרים זה משתפר מאוד מאוד אחר כך, במיוחד כשמדובר בבני זוג אוהבים ומחויבים. כמובן שזו חוכמה בדיעבד ולא מסייע למצבך עכשיו. מה שכן, לדעתי הפתרון עדיין טמוון במעשים. זה לא יהיה כך כל פשוט וטבעי כמו בתחילת קשר לאחר שהגעתם למצב כל כך קשה.. אבל עדיין. אל תחכי חצי שנה, אל תדברי מילה על הנושא. לכי אליו לאיפה שהוא נמצא כרגע בבית (במחשב, בסלון, בכלים, וואטאבר) ותעשי בו מעשים מגונים. אם הוא לא מגיב, תני לו נשיקה והמשיכי בעיסוקייך כאילו כלום. מחר בערב אותו דבר, וכך בסבלנות ובעקשנות של פרד, עד שהגוף שלו והראש שלו יבינו שוב שאת רוצה אותו. ואגב, תוציאי לעצמך את השטות הילדותית הזאת מהראש של "לא נמשכת". ברגע שתלמדי אותו לגעת בך נכון, ותרגישי את הצמרמורת הראשונה, הגוף שלך אוטומטית ישחרר את כל הכימיקלים שמייצרים משיכה. לדעתי אפשר עוד להציל את נישואייך. אתם צעירים, אוהבים, וחבל!

I C E M A N 7

New member
אולי אולד פאשן

אבל בוודאות פול פרקטית. שאפו

לאווה או לה פאם פאטאל

אז ככה כמו שראינו .הסיפור שלך הולך ומסתבך...את לא שמה לב שאת אומרת דבר והיפוכו ומה שחבל זה שבסוף את גם מאמינה בזה, את אומרת בנשימה אחת שהיית "פעילה מינית" מצד אחד ומצד שני שיצאת "מקשר פוגעני " אז כנראה שזה הסקס שאת אוהבת (???) והוא לא יכול לתת לך את זה (???)אז תלמדי אותו לתת לך את זה כמו שאת אוהבת אולי גם הוא יכול(סאדו - מאזו מתאים לך???) את שהיית בקשר פוגעני ומשחקת אותה קורבן נראה לי שבצביעות שלך הצלחת להאמין שאת הקרבן ובעצם זה ממש לא, אלה ממש ההפך ,למנוע מבן אדם צעיר סקס חצי שנה זה ממש סאדיזם בהתגלמותו...ואחרי כל זה את את בוכה בדמעות תנין על עצמך כמה שאת קרועה תני לו כדור בראש וזהו כי נראה לי שהוא מזוכיסת או משהו זה שבכלל נשאר אתך כל הזמן הזה ולא ברח על נפשו . בכבוד רב מדען אטום איראני

למעלה