עדיין מחפש אחד

מקרה קיצוני של התכחשות לעצמך

במשך 57 שנות חיי ראיתי הומואים רבים שמתכחשים לטבעם האמיתי, ממציאים סיפורים ועושים שמיניות באוויר רק כדי לא לומר בקול רם ובפה מלא (אולי קשה, כשהפה מלא
) "אני הומו, וזה בסדר" אז קדימה, אופ אופטימי
תתחיל ללחוש את זה לפחות.

אני אומר בצעקה

ותסגור את האוזן אם זה מפריע לך. `אני לא הומו` אני אוהב אנשים! לא כל אחד אבל אוהב... הומו בשבילי זה אחד שאוהב גברים מינית. ואני ממש לא רואה את עצמי עושה את זה. ויותר מזה זה גם דוחה אותי סליחה שאני אומר את זה. אני מוכן רק לגעת וגם לא בכל מקום בגוף עם כל האהבה... תודה לך בכל אופן שניסת לעזור!

יש לי רעיון עבורך, אופ

בפעם הבאה שתלטף גבר באהבה טהורה, בדוק נא מה עושה האיבר שלך. אם הוא רדום ורפוי - אתה אכן אוהב גברים באהבה- לא מינית. אבל אם הוא מזדקר - אתה הומו כמו כולנו כאן בפורום הומואים דתיים.

Nחמן

New member
גם לי יש רעיון

כל אחד יכול לכתוב בחופשיות, מה הוא חושב על עצמו. אבל למה להכביד על אחרים? אופטימי טוען, שאיננו הומו, תן לו את הכבוד המגיע לו. זכותו לומר כך. הרבה יותר נעים לכבד זה את דעתו של זה.

Nחמן

New member
לו יהי כדבריך!

האם זו סיבה לומר לו, כיצד לזעוק?! כל אחד יש לו את הדרך שלו. תחשוב לרגע מהכיוון ההפוך ולאו דווקא מהנושא ההומוסקסואלי... שבת שלום!

../images/Emo13.gif ושבת שלום גם לך, Nחמן, וגם לך, אופ

השעה כאן 13:18 יום שישי, העבודה תסתיים בעוד כשעתיים, ואז נלך כולנו הביתה. מי אל אשתו, מי אל בן זוגו וכלבו, ומי אל ביתו הקט ואל גינתו...

היי, נעלבתי ממך.

הומו הוא לא אחד שאוהב גברים מינית... לא כל העולם שלנו סובב סביב מין, סקס ומין. (למרות שכולם מאמינים שכן.)

נו זה היה ברור

שמישהו יפגע, לא אמרתי שהעולם סביב מין. כוונתי היתה שבדרך כלל הומו לא יהיה בקשר עם גבר אם הוא יודע שאין לו סיכוי מיני איתו לא כך?

לא נכון,

היו לי קשרים בעבר שהייתי מוכן לוותר בשבילם לגמרי על המגע המיני. היינו בסטטוס של חברים טובים, גלשנו לזוגיות ועכשיו חזרנו לסטטוס של חברים טובים (מת-על-הבנאדם-הזה
) ובשבילו הייתי מוכן לוותר על כל מגע מיני שבעולם. ועובדה שאנחנו מכירים מעל 3,4 שנים, ואפ'עם לא התפתתי לגעת בו.

אוהו

ברור שיכול להיות להומו חברים סטרייטים אבל אם הוא בא איתם במגע אז זה עד הסוף...

איך אני אוהב

את זה שדנים על מה שמישהו כותב. זה יפה! אגב, גיי 40 גברי אני מבין שאתה חי בחו``ל?

כן אופ-

-בחו"ל. כן, זו מטרת הפורום דיון והחלפת דיעות. אני מקווה שכולנו נהנים ולומדים . בסך הכל אנחנו כאן חבורה מגובשת ואיכפתית.

למעלה