עדיין מחפש אחד

עדיין מחפש אחד

אפילו שכבר כתבתי על זה, ופנו אליי כמה וכמה במסרים. והאמת שהם לא הבינו מה אני מחפש. אז ככה אני חוזר על זה שוב- אני רואה כל כך הרבה בחורים חתיכים ברחובות, ואני שואל את עצמי למה הם לא כאן, זאת אומרת לא שאין כאן חתיכים אבל אני מחפש אחד שאני יאהב שיספר לי על חייו, שאוכל ללטף אותו להראות לו אהבה אבל לא להגיע לנישואין איתו... מישהו שיהיה יהיה קליל, יפה בפנימיות ויפה בחיצוניות, אחד עדין אך יודע לדבר, זורם, חברותי. רזה בהיר עם עיניים יפות וגוף נערי, מישהו שיתחבר עם הסגנון. זהו. רק שפכתי את ליבי. לא שאני חושב שייצא מההודעה שלי משהו. אז שוב, תודה שאתם מקשיבים לי.

Nחמן

New member
אופטימי יקר וחביב!

נוכחותך בפורום היא לכבוד לכולנו. בדבריך עד היום הוכחת, שאפשר להיות יהודי נאמן אבל לאהוב כל אדם מישראל. לגבי הודעתך כבר השיבו לך על כך ולא בציניות. אתה מחפש דבר, שהוא נדיר מאוד. צריך המון מזל כדי למצוא אותו. יכולים לחלוף שנים ופתאום תגלה, שלא ניצלת אותן כיאות, ומה שאתה מחפש (ותמשיך לחפש אז) יהיה נדיר עוד יותר. עצת הדיוט: קודם תמצא את מה שיש וגם רוצה אותך. אחרי זה תתחיל לבדוק את כל המעלות אל מול החסרונות שלו ותעשה את השיקול הנכון, האם לחכות עוד עד יאוש, או אולי לוותר על אי אלו פרטים. הדברים אינם אמורים לגביך בלבד אלא גם לגבי הרבה אנשים אחרים, שאני מכיר, שאינם מרגישים איך הזמן "בורח" להם. אז גם אתה - נצל את השנים היפות שלך וחטוף מה שבא לך. רק אחר כך תדע, אם הוא עונה לפחות למרבית דרישותיך.

תודה

על פירגוניך. אתה בטח יודע שבן אדם צריך לשאוף להיות ראש ממשלה וככה הוא יהיה לפחות שר, תמיד צריך לשאוף לסטנדרט גבוה בשביל לקבל משהו טוב. ואידך זיל גמור...

Nחמן

New member
בוודאי!

לא פקפקתי בזה לרגע. רק כיוון שאין מציאות של שלמות בעולם הזה, צריך לשאוף למקסימום האפשרי מצד אחד אולם מצד שני להכיר גם במגבלות שלך. אבל אם הדברים הללו הם כוונתך האמיתית, אזי יהיה זה לטובה.

הלו, מה נדיר מאד?

אני עונה לתיאור המדויק: "אחד עדין אך יודע לדבר, זורם, חברותי. רזה בהיר עם עיניים יפות וגוף נערי." או שאני לפחות מתיימר להיות בהיר. =[ כל השיזוף הזה בים לא עושה טוב לפנטזית ה'בהיר' שלי...

אני

באמת לא הומו וכשכתבתי שאני לא רוצה להגיע לנישואין התכוונתי בעצם שאני לא רוצה להגיע לסקס אז הנה עכשיו זה יותר ברור- אני לא רוצה חדירות ולא מציצות משתי הצדדים. טוב? אני לא יודע אם מסאג בעירום זה נקרא הומו אם אתה חושב שכן אז תקרא לי כך אני לא מכיר אותך כך שזה לא מפריע לי...

DannyDinn

New member
יפה לך

אתה לא הומו כי אתה לא מזיין במקומות חשוכים, רק באור. אולי גם על זה יעשו סרט יום אחד. לילה טוב

Nחמן

New member
בבקשה!

שם פרטי (או שאול): כינוי בפורום: outcider תאריך לידה: תודה על ההיענות.

mendy770

New member
דני דין תפסיק לרדת עליו (דני כנס רק אתה)

אולי אופ הוא סטרייט שאוהב לחבק גברים
שכחת את התקופה שגם אני ואתה היינו סטרייטים גמורים וכל בחורה שהייתה עוברת ברחוב היינו אומרים "זאת שווה" והיינו מתווכחים מי יותר שווה ואז יום אחד שחזרנו מהישיבה וירדנו ברכבת ארלוזורוב ליד כל תחנות האוטובוס עברנו ליד פוסטר של מירי בוהדנה,זה היה אם אני זוכר איזה חודש אחרי שהיא נבחרה למלכת היופי או משהו כזה ואמרתי לך "המירי הזאת שווה" ואמרת לי "היא שווה אבל לא עושה לי כלום" ואמרתי לך "מה ז"א לא עושה לך כלום" ואז הסתכלת עליי ואמרת "מנדי אני הומו" ואמרתי לך "דני אני לא מאמין לך" בדיוק הגיע אוטובוס ועלינו וכל הדרך לא דיברנו והיה בדיוק חדשות ברדיו ואח"כ איזה שיר של קורין אלאל : "רוח מן הים קמה ונמוגה לכל החידות נמצא פותר על מזרון עשב עשינו יוגה כמ בקמא סוטרא ועוד יותר" עד היום אני זוכר את המילים וכך אני ירדתי אחרי כמה תחנות ואתה המשכת הביתה למחרת התקשרתי אליך בבוקר ואמרת לי "אתה עדיין חבר שלי למרות שאני הומו" וענית לך "שגם אני הומו" אז אמרת שאתה לא מאמין ואני סתם אומר כדי שאתה לא תרגיש חריג" ואמרת לי שגם לפי איך שהסתכלתי על הפוסטר של מירי לא נראה שאני הומו אז אמרתי לך שאתה דפוק כי בתחנה ליד היה פוסטר של דודי בלסר ועליו הסתכלתי ומאותו יום הכל היסטוריה...התחתנו...ילדים...עוד מעט נכדים

DannyDinn

New member
כואבת לי הבטן

מרוב צחוק פה! מנדי, מה אתה מגלה את כל הסודות שלנו? עוד יחשבו שגם אני הייתי חסיד.... רק מתנגד! או שמא אומר מסנגד. אז תראה איזה נס - חסיד ומתנגד הומואים חברים. משיח יכול להגיע.

DannyDinn

New member
הסודות האמיתיים שמורים במערכת(בארון כמובן)../images/Emo13.gif

ipod nano

New member
מנדי לא מדוייק

אם כבר צ'יזבטים אז לפחות לדייק מירי בוהדנה החלה את דרכה הרבה לפני שמישהו הכיר את דודי בלסר והרבה לפני שהפוסטרים שלו היו מרוחים באיילון ובשלטי חוצות אז יש סדק קטן בסיפור.....

מנדי

תן לו לרדת עלי, הרי אני כותב רק בשביל האקשן (וגם בגלל שאני מחפש...) אז אני שמח שמגיבים, גם אתה מנדי אתם יכולים לומר מה שבא לכם! אני אוהב את זה! אז יאלה תמשיכו. ובינתיים יש לי מסרים לקרוא אז ביי.

למעלה