עדיין מחפש אחד

mendy770

New member
גיי40 גברי הוא הטיפוס האחרון שיתקוף

הוא בסה"כ הכל מנסה לעזור לך בוא אגלה לך סוד בלי שכולם ישמעו איך המצב אצל סטרייטים לסטרייט אין שום רצון לחבק גבר או להיות איתו במצב אינטימי ..זה פשוט לא משהו שעושה לו את זה את כל מה שכתבת שאתה רוצה (לחבק גבר ,בהיר דתי לאומי בן 25 וכו') לסטרייט זה פשוט לא מעניין מה שסטרייט רוצה זה לחבק מישהי בהירה דתיה לאומית בת 25 ....אז בקיצור מה שאתה מרגיש זה בדיוק מה שהומו מרגיש סטרייט לא מרגיש את זה ..פשוט תכניס לך את זה טוב לראש ואל תכתוב לי משהו בסגנון של ..מאיפה אתה יודע אתה הרי לא סטרייט בקיצור מה שפורטי מנסה להסביר לך שאם אתה סטרייט (כפי שאתה טוען) ויש לך רצון לחבר גבר ..אז אתה חיה מאוד מוזרה שלא שמעו עליה אף פעם בספרות מה שפורטי מנסה לחסוך לך זה את כל כאבי הלב והתסכול של חוסר קבלה אבל כנראה שאין קיצורי דרך בחיים וכולם צריכים לעבור את זה ואני באמת לא כותב זאת ממקום של לרדת עליך או משהו אלא להסביר את פורטי (כי אני הבנתי אותו טוב) תקרא לעצמך סטרייט\טרנסגנדר\דו מיני\עטלף או כל שם אחר שאתה רוצה זה לא ישנה את העובדה.... בהצלחה לך נב תספור עד 10 ותקח נשימה ארוכה לפני שאתה תוקף גם אותי על זה ששמתי לך מראה מול הפנים (יבוא יום ותודה לי ולפורטי)

Nחמן

New member
בבקשה!

שם פרטי: מנדי כינוי בפורום: mendy770 תאריך לידה: ??? (נא להשלים)

מה גם שהוא לא צריך שידחקו בו.

ולא משנה כמה המראה בוהקת - ולא משנה עד כמה המראה צריכה להיות שם. תן לבנאדם להגיע לזה לבד. אני לא הייתי רוצה שידחקו בי בעניין הזה. מצד אחד הייתי לבד בזמן ההשלמה העצמית שלי (בלי אינטרנט, בלי חברים הומואים וכו' וכו'), אבל מצד שני אני מאד שמח שלא הכרתי אפ'חד הומו כשאני גיליתי שאני הומו, כדי שלא ידחקו בי.

mendy770

New member
אני לא דוחק בו אני מנסה לומר לו

שפורטי לא תקף אותו אלא ניסה להסביר לו משהו (את מה שהסברתי) וכמו שאמרתי כנראה שכל אחד צריך לעבור את הדרך...

מה גם?

שאני לא סופר את מה שאתם כותבים ומה גם שאני מתנצל שככה אני מדבר. מה גם שיש הרבה דברים שכולם עושים/מדברים/חושבים ואני ממש לא... מה גם שאני פשוט מת על האקשן שהדברים שלי יוצרים כן, זה מספק אותי. אתם רואים שיש סטיות משונות?

טוב, האקשן זה אצל כולם.

מי יותר ומי פחות... אבל לא לשים על הדברים שאנחנו כותבים? יקירי, אנחנו כותבים מתוך עצות וניסיון אישי (מי יותר ומי פחות
) ברור שאתה מוזמן שלא לקבל את דעותינו, אבל לפחות תעריך את זה. אחרת, אני מניח, שלא היית כותב פה... או בכ"א אני לא הייתי מתייעץ פה אם לא הייתי רוצה את העצות של החבר'ה.

נפש יפה

New member
השלום לך אופ אופטימי ...

ברוך ה` יום יום ... בין המיצרים יזרח אור לישרים - למבקשים את שאהבה נפשם ולא מוצאים ... אור לכא` תמוז התשסט` ... ובכן חבר יקר - חביב! שלשה דברים לומדים מתינוק א) כשהוא מבקש את רצונו הוא בוכה ב) הוא תמיד שמח ג) הוא תמיד עסוק - אי פעם שמעתי בהתוועדות כשהוא בוכה הוא ממשיך לבכות ואינו יודע למה הוא בוכה. ואנחנו כולנו בבחינת תינוקות ממש המבקשים את שאהבה נפשנו - וכשאנחנו מבקשים אנחנו ממשיכים לבקש ואנחנו לא יודעים מה אנחנו מבקשים, אני מלא הערכה לפורטי שלנו החפץ בחסדו להמשיך לך רצון לבירור - אני מלא הערכה להשקפתך הברורה - אני רואה בהתנשאותך לאורך כל הדרך התנשאות לא לשם התנשאות, אלא התנשאות הבאה להגן על השקפתך הברורה, אולי גם על עולמך. למעשה אלו ואלו דברי אלוקים חיים - התגובות של פורטי ונחמן מנדי ונתנאל וכו` וכו` ... עוד חזון למועד וה` הטוב יערה עלינו רוח טהרה ממרום לברר את אשר אנחנו מבקשים טרם תשקע השמש ...

למעלה