עדיין מבולבל...

resputin

New member
סליחה?

איפה אתה רואה עקיצה או ניסיון לפגוע בהודעה שלי? במונח "סרסור אינטרנטי"? אני לא חושב שזו לא פגיעה ולא ניסיון להעלבה, אלא ציון עובדה- המטרה שלה לא הייתה עקיצה, או פגיעה מסויימת. בנימה אחרת, זה נראה לך הגיוני ש-X יסדר ל-Y התנסות מינית עם Z? בלי קשר לעובדה ש-X לא מכיר את Y כרגע, למרות שזה גם חלק מהפואנטה. אסיים בכך שאומר שאם יש לך טענות כלפיי או כלפי הניהול שלי, אתה יותר ממוזמן לעשות את הנכון בעינייך ולהתלונן בפורום 'תפוז משוב'- שם מרכזים טענות כלפי מנהלים.

היי היי!!

1) הוא לא פוגע וההערות שלו תמיד במקום 2)בעיות נפשיות יש לכולנו, וזה לא קשור לניהול פורום 3) לי אישית הוא תמיד עזר כשהייתי צריך ולסיכום:

resputin

New member
קיצור תהליכים;

תלונות על מנהלים יש לנסח לכתובת המייל הבאה: [email protected] עם האינפורמציה והנימוקים הרלוונטיים, כולל דוגמאות אם יש.

גדי16

New member
עדיין מבולבל...

אני עדיין לא סגור לגביי עצמי. אני קצת פוחד להתנסות...

Swicca

New member
אממ סבבה לך ...

רק מה השאלה פה ?! ... (עם אתה מצפה לתשובה כלשהי ...
) אה כן ... היי ! ... ברוך הבא לפורום ...

גדי16

New member
איך אני התנסה?

בשביל למצוא מישהו אני אצטרך להיות כגייז. אני צריך למצוא מישהו להתנסות איתו.

doriro

New member
אני גם בצאט

תפוז הומואים. אם בא לך (דורי19). עכשיו נכנס

doriro

New member
מקווה מאוד

האמת אני דרך הסלולרי, אז מקווה שלא יהיו בעיות. אם כן אני אשאיר פה הודעה... אני גם אשמח לקבל ממך אימיי (באנגלית)

resputin

New member
בנים, בבקשה בלי שיחות פרטיות על דפי

הפורום. אני יודע שdoriro מתכתב דרך פלאפון ולכן אין לך גישה לתיבת מסרים, אך אני מבקש לעבור לצורה אחרת של תקשורת (מזכיר שוב- אין לפרסם טלפונים\פלאפונים על דפי הפורום). קבעתם בצ'אט, לא קבעתם בצ'אט- זה לא מעיניינו של הפורום, בבקשה לדסקס על זה בניכם. תודה.

resputin

New member
למצוא לך מישהו להתנסות איתו לא אמצא

, מן הסתם כי אני לא סוג כזה או אחר של סרסור אינטרנטי. נכון, אם תרצה להתנסות עם מישהו תצטרך לגשת יותר לעולם של הגייז, בין אם זה קבוצות של איגי, אגודה וכו' וכו'. איפה תמצא, אין לי תשובה ישירה אלייך, הכל תלוי באמות המידה שלך ומה אתה ממש מחפש... ואולי כדאי לך קצת לחכות. אמרת שאתה *חושש* להתנסות, למה חושש? עזוב את זה שאין לך עם מי.

למעלה