עדיין לבד......
טוב אז מהפעם האחרונה שכתבתי לא השתנה הרבה בחוץ. התחלתי לשים יום גבולות לידיד מעצבן ממש שיש לי שתמיד נותן עצות שוב ושוב ולא מבין כלום. אז אני יודע שיהיה לי ראש שקט מהקרציון הקטן הזה לפחות
בכללי עדיין לבד אבל המצב רוח השתפר מאוד, אני מרגיש יותר טוב, לא בדאון שהיה לי, כנראה הייתי צריך להוציא את זה. ועכשיו אני שוב באתי לעדכן כי לא צריך לחכות שיצטבר. כל מה שיש לי כרגע זה רק תקווה שמשהו ישתפר במצב החברתי. אני מרגיש שיותר חשוב לי למצוא ידיד טוב מאשר בן זוג אפילו. חשוב לי שאני אהיה בחברה טובה אפילו של בנאדם אחד, חשוב לי שיהיה לי קשר קרוב עם בנאדם שאני יוכל לספר לו הכל עלי ושניהיה האנשים הכי קרובים בעולם, שנוכל לסמוך אחד על השני. אני מחפש את הקירבה הזאת ואת ההבנה הזאת, את המקום שבו אני יכול לספר הכל ולא ינסו לשנות אותי בשום דרך, שרק יקבלו אותי שיגידו "כן" ויתנו לי להמישך בקצב שלי. אני ממש שונא שנותנים לי עצות כי אני מספיק חכם ומודע לעצמי כדי להבין בידיוק איפה אני נמצא, מה אני צריך, ומה הצעד הבא. כן אני צריך שיתנו לי עצה טובה לפעמים או חיזוק או עידוד גם בלי שום קשר אבל אני לא צריך את זה כל פעם שרע לי! אני צריך את זה במינון מועט מאוד. החיים האלה לא נועדו לעבור לבד,זה ממש לא נעים. אני רוצה לעבור אותם ביחד עם עוד חבר טוב, אני רוצה חברות טובה, אני רוצה שניהיה באותו ראש ונוכל לצאת לבלות במקומות שקטים ולא בכל המקומות שיש שם מלא אנשים חסרי רגישות שרק שותים ומעשנים כל היום ולא מודעים לאף רגש אמיתי שלהם ובאים לשם להדחיק את מי שהם. בגלל זה אני כל כך סולד ממקומות בילוי שהם מסיבות+הביישנות שלי. אני כל כך רוצה וצריך את הקירבה הזאת וזה יהיה אושר גדול לקבל בנאדם כזה......בנתיים אני מנסה למצות את החיים שלי כפי שהם. כל מה שנשאר לי זה באמת רק תקווה. תודה למי שקרא. המקום הזה עושה קצת אור בחיים
טוב אז מהפעם האחרונה שכתבתי לא השתנה הרבה בחוץ. התחלתי לשים יום גבולות לידיד מעצבן ממש שיש לי שתמיד נותן עצות שוב ושוב ולא מבין כלום. אז אני יודע שיהיה לי ראש שקט מהקרציון הקטן הזה לפחות